indragostita de un masai

indragostita de un masai | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

am terminat de citit aceasta carte ieri. si am vazut si filmul. si inca nu-mi revin. nu inteleg cum poate indura o femie atatea lucruri, imi este peste putere.
cat de mare poate fi o dragoste pt. a te face sa uiti de civilizatie si sa traiesti atat de primitiv?

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Initial creeata de nemary

am terminat de citit aceasta carte ieri. si am vazut si filmul. si inca nu-mi revin. nu inteleg cum poate indura o femie atatea lucruri, imi este peste putere.
cat de mare poate fi o dragoste pt. a te face sa uiti de civilizatie si sa traiesti atat de primitiv?

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

mie mi-a placut la nebunie cartea..un pic mai mult decat filmul, as usual....Parca nici nu-mi vine sa cred ca e dupa o poveste reala...

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu am cartea, daca o doreste cineva....

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu vreau cartea, please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mi-a scris si Pet, pe PM..deci cartea e..carte, nu e in format electronic, eu sunt din Bucuresti, deci...cine vine sa o ia, o dau.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Am citit si eu cartea,insa mi-ar placea sa vad si filmul.Cum se numeste exact,imi spuneti si mie?

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by flori76

Am citit si eu cartea,insa mi-ar placea sa vad si filmul.Cum se numeste exact,imi spuneti si mie?

Flori
Noi

Die weisse Massai
dar din pacate nu cred ca a aparut inca de vanzare pe CD/DVD...
daca erai din Buc, ne puteam intalni sa ti-l dau, dar asa...nu stiu cum...

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by Noe

Die weisse Massai
dar din pacate nu cred ca a aparut inca de vanzare pe CD/DVD...
daca erai din Buc, ne puteam intalni sa ti-l dau, dar asa...nu stiu cum...

Merci mult Il astept,n-am incotro....

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

filmul este departe, departe de carte. eu am fost dezamagita cand l-am vazut. si l-am luat de pe ODC.
Flori,poate il gasesti si tu acolo.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mie mi-a placut filmul foarte mult...cred ca eroina din poveste a facut pur si simplu o pasiune pentru tipul respectiv. Cind a trecut pasiunea s-a intors si ea cu picioarele pe pamint. Mi s-a parut ca doar ea incerca sa se adapteze la stilul lui de viata, el...nimic...de aici si ruptura, inevitabila pina la urma.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu am vazut filmul... Mi s-a parut un chin prin ce a trecut tipa numai ca sa fie cu el. E de neinmaginat... Si egoismul si gelozia lui...

Mi-a placut povestea...

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput