indragostita de un masai
Raspunsuri - Pagina 2
desprecopii spune:
o carte super care m-a impresionat.
nu am lasat-o din mana pina nu am terminat-o.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Victoria spune:
quote:
Originally posted by irinai
Eu vreau cartea, please.
Irinai, da-mi PM sa vedem cum facem sa ti-o dau.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
georgi75 spune:
Am citit-o si eu si exact aceeasi intrebare mi-am pus-o.Inca nu am gasit raspunsul.
Am auzit ca ar fi aparut si continuarea.Stiti ceva?
laurajr spune:
Acum 10 ani citeam cand eram studenta revista frantuzeasca VSD sia colo era un reportaj despre o nemtoaica, bine aranjata finanaciar , la vreo 40 de ani, indragostita de un masai...lasase, afaceri, tara, confort si plecase sa traiasca la el in trib .
De aceasta femeie e vorba ? Si pana la urma s-au despartit ? Cum se numeste cartea si cat costa, poate o gaseste mama si mi-a trimite si mie ?
capra cu trei iezi spune:
laurajr, cartea se cheama "indragostita de un masai" de corinne hofmann. tipa e elvetianca si avea in jur de 25 -26 de ani, nu mai retin exact.
continuarea se cheama "adio, africa"-a aparut si la noi, si am inteles ca mai exista inca o continuare.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Laura Ioana spune:
Cum se numeste filmul ca vreau sa-l caut pe DC++? Titlul in varianta originala, daca se poate Multumesc
Poze Laura
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Cum se numeste filmul ca vreau sa-l caut pe DC++? Titlul in varianta originala, daca se poate Multumesc
Poze Laura
Die weisse Massai
sper ca totul e ok cu tine, mai viziteaza-ne si pe noi, daca doresti..la Ghiocei
Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!
Theiuta spune:
Am cumparat cartea si am citit-o pe nerasuflate.
Mi se pare socanta experienta ei si, dpdv al ratiunii nu exista explicatie pentru tot ceea ce a facut ea.
Poate instinctul sa i-l fi trezit salbaticul, de a facut-o sa reactioneze asa.Nu stiu. Dar e o poveste de viata zguduitoare despre limitele omenesti si puterea vointei umane.
Theiuta
P.S. Nu am vazut filmul.De ce vi se pare mai slab decit cartea?
poze cu Nicolas
nemary spune:
cam ca orice film, nu poate sa detalieze in 2 ore o poveste de 6 ani. plus ca in carte sunt foarte multe descrieri pe care regizorul si actorii nu le-a redat, nu-ti creeaza acelasi sentiment pe care ti-l da autoarea. nu sunt redate toate problemele pe care le-a avut cu magazinul, cu bolile si toate geloziile lui.
filmul pare mai mult un documentar. cel putin mie asa mi s-a parut.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
numeioana spune:
Asa e, filmul este mai mult o schita a cartii. Si totusi sunt multe chestii care nu coincid...
Ioana
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.