indragostita de un masai

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

o carte super care m-a impresionat.
nu am lasat-o din mana pina nu am terminat-o.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by irinai

Eu vreau cartea, please.

Irinai, da-mi PM sa vedem cum facem sa ti-o dau.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am citit-o si eu si exact aceeasi intrebare mi-am pus-o.Inca nu am gasit raspunsul.
Am auzit ca ar fi aparut si continuarea.Stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Acum 10 ani citeam cand eram studenta revista frantuzeasca VSD sia colo era un reportaj despre o nemtoaica, bine aranjata finanaciar , la vreo 40 de ani, indragostita de un masai...lasase, afaceri, tara, confort si plecase sa traiasca la el in trib .
De aceasta femeie e vorba ? Si pana la urma s-au despartit ? Cum se numeste cartea si cat costa, poate o gaseste mama si mi-a trimite si mie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

laurajr, cartea se cheama "indragostita de un masai" de corinne hofmann. tipa e elvetianca si avea in jur de 25 -26 de ani, nu mai retin exact.
continuarea se cheama "adio, africa"-a aparut si la noi, si am inteles ca mai exista inca o continuare.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cum se numeste filmul ca vreau sa-l caut pe DC++? Titlul in varianta originala, daca se poate Multumesc

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Cum se numeste filmul ca vreau sa-l caut pe DC++? Titlul in varianta originala, daca se poate Multumesc

Poze Laura

Die weisse Massai
sper ca totul e ok cu tine, mai viziteaza-ne si pe noi, daca doresti..la Ghiocei

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Am cumparat cartea si am citit-o pe nerasuflate.

Mi se pare socanta experienta ei si, dpdv al ratiunii nu exista explicatie pentru tot ceea ce a facut ea.
Poate instinctul sa i-l fi trezit salbaticul, de a facut-o sa reactioneze asa.Nu stiu. Dar e o poveste de viata zguduitoare despre limitele omenesti si puterea vointei umane.

Theiuta

P.S. Nu am vazut filmul.De ce vi se pare mai slab decit cartea?

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

cam ca orice film, nu poate sa detalieze in 2 ore o poveste de 6 ani. plus ca in carte sunt foarte multe descrieri pe care regizorul si actorii nu le-a redat, nu-ti creeaza acelasi sentiment pe care ti-l da autoarea. nu sunt redate toate problemele pe care le-a avut cu magazinul, cu bolile si toate geloziile lui.
filmul pare mai mult un documentar. cel putin mie asa mi s-a parut.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Asa e, filmul este mai mult o schita a cartii. Si totusi sunt multe chestii care nu coincid...

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput