indragostita de un masai

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ele77 spune:

Absolut superbe cartile, de abia astept sa apara si a 3 a parte. Eu am citit indragostita de un masai exact cand a aparut asa ca am avut de asteptat mult pana la Adio Africa. Acum sunt iar in asteptare. Nu mai am rabdare.Imi plac foarte mult cartile scrise dupa cazuri reale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

M-ati convins sa imi comand si eu cartile. Astept sa le primesc. Multumim de sugestii !!

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Tocmai ma terminat Adio Africa si din pacate sunt dezamagita. Ca orice continuare este mult mai slaba. Dupa Indragostita de un masai ma asteptam la mai mult de la Adio Africa.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

De ce Miruna?

Gindeste-te ca sunt 2 carti diferite corespunzatoare a 2 etape diferite din viata Corinnei.In "Indragostita..." este descrisa dragostea ei si lupta ei cu tot ceea ce tine de Kenya: dragostea, clima, birocratia, bolile, incultura, etc, iar in "Adio..." este descris felul in care a reusit sa revina la...viata dupa exeprientele traumatizante traite.
Si dintr-una si dintr-alta razbate imensa ei forta interioara, caracterul puternic si pofta de viata.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Theiuta ai dreptate dar ce povesteste ea in Adio... mi se par lucruri relativ normale, nimic atat de spectaculos incat sa merite o carte. Si-a aratat imensa forta interioara in Indragostita... in Adio nu a facut decat sa mearga mai departe pentru ca alta sansa nu avea. Scrie la un moment dat Corinne ca cea de a doua carte se vrea un raspuns la scrisorile in care era intrebata ce se mai intampla cu ea. Ei bine doar un raspuns este, si-a refacut viata si merge mai departe, este o femeie din Elvetia care a avut succes scriind o carte. In fine, eu asa simt dar asta nu inseamna ca nu voi citi si "Revedere la Barsaloi".

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Da, Miruna, asa este. Ce descrie ea in "Adio..." sunt chestii normale pentru noi, dar, nu uita ca specifica la un moment dat, cind se indrepta catre primul ei job(distribuitor de saluri de matase) ca nu mai stia sa se descurce sa caute o strada necunoscuta!!! Tocmai ea, cea care ramasese de 1000 de ori cu masina in pana in jungla keniana si se descurcase.Vezi, aici este paradoxul dificultatii ei de readaptare la...viata civilizata.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu de-abia astept s-o citesc, sincer.
Am tot cautat filmul pe retea si nu l-am gasit...

edit ca sa zic ca am citit si Adio Africa. E o carte deosebita, sincer. De-abia astept sa apara si a treia carte.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Fetelor, m-ati facut curioasa si am citit si eu prima carte, The White Masai. Acum astept cu nerabdare sa iasa pe amazon si celelalte doua, din pacate de abia in septembrie si nu prea mai am rabdare. Desi am un bebe mic de aproape 5 luni, nu imi venea sa las cartea din mana!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo37g spune:

Stiti daca a aparut cea de-a treia carte ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ele77 spune:

Nu a aparut inca, poate pe la sfarsitul anului. De abia astept.

Mergi la inceput