indragostita de un masai
Raspunsuri - Pagina 3
nemary spune:
Adio Africa a aparut si la noi.
din ce am citit aici http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=3948&hist=1&wnd=_default
se pare ca nici in Europa nu ia mai fost la fel de usor.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Theiuta spune:
Wow, o vreau si eu!
Fetelor din Bucuresti, ati vazut cartea "Adio Africa" pe undeva?
Theiuta
poze cu Nicolas
marybell spune:
super cartea, o poveste de dragoste extraordinara, o femeie care are puterea sa renunte la tot ce insemna viata ei pana la momentul respectiv pentru iubirea ei...
filmul nu l-am vazut dar acum ca v-am citit parerile sunt curioasa si eu. chiar acum o sa il dld de pe odc.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
capra cu trei iezi spune:
theiuta, eu am comandat-o pe net. interesanta si continuarea. eu astept a doua continuare(intilnire la barsaloi, sau ceva cam asa).astept sa vad daca pana la urma fata isi intalneste tatal.
va mai recomand inca o experienta la limita supravietuirii, de data asta impusa de conjunctura: anita nandris cudla -amintiri din viata,
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
nemary spune:
cea de-a treia carte se numeste "Revedere in Barsaloi"
http://www.videofil.ro/carti.php?id=904
abia astept sa citesc si continuarile, dar in special pe ultima.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Theiuta spune:
Multumesc, Caprita cu trei iezi!
Pina la urma cred ca mi-o voi comanda de la Diverta on line.Am mai procedat asa. Si cred ca ma voi uita si dupa cartea recomandata de tine.
Theiuta
poze cu Nicolas
Theiuta spune:
Ooauu, Nemary, dar vad ca esti la curent cu toate cele 3 volume!
Theiuta
poze cu Nicolas
nemary spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
Ooauu, Nemary, dar vad ca esti la curent cu toate cele 3 volume!
Theiuta
poze cu Nicolas
abia ieri am aflat si eu de a 3-a carte. cautand Adio Africa.
Mari
liliana csaki spune:
Adio, Africa trateaza perioada de dupa revenirea in Europa, cum decide sa scrie cartea si incredibilul ei succes dar si ce simte atunci cand se decide sa se reantoarca in Africa, de data asta pt. a urca pe Kilimanjaro. Am vazut-o chiar azi la diverta de la Scala dar exista si la tarabele de carti. Revedere la Barsaloi nu a aparut inca la noi.
Laurajr, costa vreo 20 lei
Theiuta spune:
Am dat fuguta trap-galop si mi-am luat "Adio, Africa'.Chiar acum o citesc:Sa vedeti chestie: ea care s-a descurcat in cele mai vitrege si primitive conditii, in Africa, la intoarcerea in Elvetia nu mai putea sa iasa pe strada si sa caute o adresa necunoscuta, de pilda. Si stiti de ce? Nu mai avea incredere in fortele proprii.Paradoxal.
Theiuta
poze cu Nicolas