***LA REDOUTE(11)***
Raspunsuri - Pagina 27
aissa spune:
Lavi m-am linistit! daca intuiesc eu bine ea are joia program scurt si vinerea liber (ar fi culmea sa am dreptate
), ca mie mi-a scris pe la pranz. Suma de care ti-a zis ca dispui include si taxe...ce iti pune din ele. Stii ca eu i-am zis ca ma taxeaza de 2 ori la transport basca nu beneficiez de codul pus care elimina cei 6 euro asa ca la comanda cu adidasii nu mi-a mai luat 10 euro ci doar 4, deci a scos acei 6 euro.
Fetelor....stiu ca-s paranoica dar acum ma tem ca daca nu imi ajung nici comenzile astea sigur nu mai vad nik de la ei....Sper sa nu fie asa!
lavi02 spune:
aissa las-o incolo de angoasa.
Acum tu mai ai numai comenzi mititele din cate am inteles eu; daca nu ti-o ajunge vreuna din ele nu-i baiul asa de mare.
Eu zic sa nu mai faci nicio comanda pana iti vin astea; oricum va trebui sa mai faci cand o reglezi pe aia de pe 24
M-am uitat la mine la Suivi la commande, apar cele 4 produse retrimise (din comanda de pe 6) Si suma totala 55.65.
Mai am 27.43 de euro din comanda veche; am inteles, include si aia 10% si detaxe-ul de -15% sau cat o fi.. oricum eu cred ca o sa depasesc binisor 27
asa ca sa fiu linistita ![]()
Jasmine spune:
Am fost la posta cu avizul pt comanda din 7 martie si ...ce sa vezi?Venise si comanda din 12 martie,asa ca le-am luat pe amandoua.Plus ca e prima data cand nu era nimeni,n-am stat deloc la coada.Ce minune!
Am primit si eu setul de masa roz care mi se pare chiar dragut.Ma refer la tacamuri,ca servetele de masa sunt plasticoase.
Si am mai primit inca un set de 3 genti verzi.Acum am sa dau si la neamuri![]()
felicia74 spune:
Jasmine ptr cadouri ai bagat tu "codurile-minune" de pe prima pagina sau ti le-au trimis ei din oficiu?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Aissa tu ai bagat in comanda de reglare cod de cadou si
sabine n-a comentat nimic? Ti-a luat-o?
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Jasmine ptr cadouri ai bagat tu "codurile-minune" de pe prima pagina sau ti le-au trimis ei din oficiu?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
am bagat coduri de pe ma-reduc
madau spune:
Viermisor eu am card la BRD si am avut si eu 2 sume blocate, desi banii fusesera trasi. Numai ca s-a vazut ca e vb de aceleasi sume, eu am semnat un "refuz de plata", e un formular in care spui ca refuzi sa platesti sumele blocate ptr ca au mai fost deja debitate odata din cont. Apoi pe baza acestui document iti declocheaza imediat banii. Nu exista sa nu-i deblocheze, e vina lor ca banca, in mod normal holdul ar trebui sa se ridice imediat ce-si trag ei banii...dar mai sunt deficiente de soft

Fetelor eu nu pot sta deloc azi, ma doare capul de mor, tocmai am fost la farmacie sa-mi iau ceva de tuse ca ma omoara efectiv
Intru sa schimb capitolul mai incolo, nu va suparati pe mine, va rog mult, nu-s in stare nici sa gandesc
Pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Lavi, la aia la care am re-comandat adidasii, la care am ramas datoare 4 euro nu am aplicat nici un cod. La asta de azi insa, data pe fax, care e comanda noua la care doar voi plati cu 4 euro mai mult decat comanda, am pus cod pentru plapuma orange.
Ca sume, numai astea de ieri si azi sunt de vreo 100 de euro, iar alea nesosite inca sunt de alta suta....
ancatrana spune:
madau, iti dam liber in seara asta, da maine sa recuperezi
ca nu esti de capul tau aici
. zi-ne si noua cum a fost la bexpo, dc i-ai luat mirunei carut si tricicleta si la ce bani, ce mai e interesant pe acolo