***LA REDOUTE(11)***
Raspunsuri - Pagina 26
andreap spune:
madau,cum e la baby expo?din pacate e primul an de cand eram
cand nu voi ajunge.azi cand?ca la 7 parca inchid si eu la 18-18.15 abia ajung acasa,maine la fel,la servici,in we plecam din Buc..asta e.
Aissa,daca ai dat aceeasi adresa...se poate sa te fenteze..te stiu astia de acum dupa adresa
..hi..hi..tu stii ca eu fac haz de necaz..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
viermisor spune:
Fetelor dragi, cu site-ul asta eu o sa ajung sa iau calmante. Stres ca nu nimeresti marimile, ca nu vine comanda, ca nu ajung sa va citesc asa mult scrieti
.
Acum ma stresez ca mi-au incasat banii pe comenzi si pentru fiecare comanda in parte mi-a ramas si blocata suma pe card. Ex: echivalentul a 20 euro blocati pe data de 4 mart (data comenzii) si retragerea lor in contul La Redoute pe data de 5 martie (aceeasi suma).
Fetele de la banca mi-au spus ca sigur mai am lansata o comanda pe data de 5
de aceea sunt blocati banii.
Claudia, daca retin bine avea blocata o suma de pe card, dar pentru o comanda sub 10 Euro.
Ce ma sfatuiti sa fac, sa ma apuc si eu de schimbat mail-uri cu Sabine asta? Cred ca daca demisioneaza fata asta, o avem noi romancele pe constiinta 
aissa spune:
Lavi cand ti-a raspuns Sabine? Acum, cand ai scris mesajul aici? Eu am tot asteptat azi semn ca a primit faxul si sa imi inregistreze comanda telefonica dar nu am primit nimic. Nu mi-e de alta decat ca daca o avea cumva si maine liber ar insemna ca abia luni vede faxul meu si ma gandeam ca poate am ghinionul sa nu mai fie produsele disponibile sau io stiu ce.
Oricum nu o mai stresez azi ca ii ajunge.
aissa spune:
Si am uitat, Lavi, de curiozitate, cum ai convins-o pe Sabine ca iti datoreaza ceva?
Si-a dat seama ca a gresit?
Viairo spune:
eu am avut sume blocate la 5 din 8 comenzi (am card la raif), zici alora de la banca ca suma a fost incasata si holdul nu a fost ridicat, sa-ti deblocheze holdul, evident daca este vorba de 2 sume identice.
quote:
Originally posted by viermisor
Fetelor dragi, cu site-ul asta eu o sa ajung sa iau calmante. Stres ca nu nimeresti marimile, ca nu vine comanda, ca nu ajung sa va citesc asa mult scrieti.
Acum ma stresez ca mi-au incasat banii pe comenzi si pentru fiecare comanda in parte mi-a ramas si blocata suma pe card. Ex: echivalentul a 20 euro blocati pe data de 4 mart (data comenzii) si retragerea lor in contul La Redoute pe data de 5 martie (aceeasi suma).
Fetele de la banca mi-au spus ca sigur mai am lansata o comanda pe data de 5de aceea sunt blocati banii.
Claudia, daca retin bine avea blocata o suma de pe card, dar pentru o comanda sub 10 Euro.
Ce ma sfatuiti sa fac, sa ma apuc si eu de schimbat mail-uri cu Sabine asta? Cred ca daca demisioneaza fata asta, o avem noi romancele pe constiinta
viermisor spune:
Viairo, eu am la BRd. S-au legat de faptul ca difera data pentru sumele respective. Am stat de vb cu doua fatuci diferite, foarte tinere si tind sa cred ca nu foarte experimentate care ridicau din umeri si au spus sa mai astept cateva zile. Totusi mersi pt ca m-am mai linistit.
PS: Poate ca ar fi bun un "ghid de folosire" al site-ului asta pt ca in atatea capitole sigur se gaseste cate o speriata ca mine sa ridice cate o problema deja (poate) lamurita.
lavi02 spune:
aissa la 9 dimineata a trimis S mailul dar eu abia acum l-am citit.
Pai i-am scris ieri un mesaj clar si raspicat ca nu am primit absolut nimic de banii aia, ca,,, coletul n-a ajuns absolut deloc.
Mesajul ei de azi incepe cu OK ![]()
Vad ca si mie mi-a dat nr de fax ala care tie nu ti-a mers 
Acu sa-l incerc si eu.
A zis sa fac cumparaturi de 27 euro; astia includ transportul etc sau nu?
Oricum, o sa fac +10 ca sa stiu sigur ![]()
claujro zi aici cu magazinul de incaltari.
vlada asa scrie si la noi: Livraison à domicile uniquement
In Franta poti comanda pe net si sa zici sa iti vina pachetul la cel mai apropiat magazin LR si sa-l iei de acolo. Banuiesc ca asta e chestia, in Ro nu poti face asta.
lavi02 spune:
Tania dar de maieul asta ce zici? Pt mine![]()
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=7110251&SizeCode=00162&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Oare 162 sau 168? Eu am vreo 165 sa zic?
Zici ca merg cele de copii la fizicurile noastre?
nushulica spune:
fetelor sunt de plans
dimineata ziceam ca nu mai fac nicio comanda si acum stau calare pe site sa vad ce mai iau ca mi-am amintit ca am codul ala personalizat cu care beneficiez de 20e reducere si taxe de transport moka
asa ca acum caut marfa la pret intreg(ca numai din alea am voie sa aleg fara reduceri fara prix mini fara rouge...stiti voi)...dar tot am mai gasit cate ceva
INGRID