***LA REDOUTE(11)***
Raspunsuri - Pagina 28
nico26 spune:
Buna!
Clau te rog sa imi dai si mie telefonul si adresa de la atelier...daca vrei.
Eu va urmaresc discutiile din umbra...caci am un pici care considera calculatorul drept inamicul numarul 1...asa ca nu ma prea lasa..

Nic
ancatrana spune:
as vrea sa-mi comand un costum de baie. tin minte ca cineva a comandat mai demult, da nu mai stiu cine. please, cine a comandat costum de baie si l-a si primit, ce parere ai?
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
multumesc frumos croco
vreau sa va intreb ceva: oare pot plati si cu card de credit?ca pe debit nu mai am bani si mi-e lene sa merg la banca
edit: a luat cineva topul acesta??
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=9403000&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
ma intereseaza daca e transparent tare si cum se aseaza
INGRID
Nushulica, io am luat topul asta marime 38 si e ok; e din bumbac, brodat frumos la poale, are elastic pe spate, partea de la sani e dublata, sub sani are un snur de atlaz care se leaga la spate, doar ca are o chestie: bretelele de la top nu pica pe bretelele de la sutien, asa ca or il porti fara sutien or cu sutien colorat, ca macar daca se vad bretelele sa fie shic; isi face cei 9 euro cu siguranta.
ella_74 spune:
abia am avut vreme sa va citesc, ca azi am fost la baby expo si dupa aia cu treaba la calculator...
Clau, haine frumoase de la Focsani, si io mi-am luat multe din depozitul de la Rosca- am uitat oare sa spun ca de loc sunt din Focsani? doar ca ajung rar acolo, poate de 2 ori pe an; dar Monica are dreptate, uneori poti sa vii si sa gasesti mai nimic...
Io am dat ieri 4 comenzi LR si la fel, cred ca nu mai comand prea curand ca m-am plictisit de tot ce au, adica am pus ochii pe multe dar toate vor intra la reducerile din iunie si poate le mai prind atunci; in plus, tot ce am comandat, in afara de sutiene de alaptat si o fusta de gravida, n-am imbracat nimic, toate sunt in dulap depozitate si nici n-am macar placerea sa le port prea curand.
lilina spune:
madau i-a luat mirunei un super carucior
o sa faca pitik furori prin parc si cred ca a facut deja pasiune
pt.el....tare 'mi-e ca la noapte o sa doarma in el![]()
si eu am fost la babyexpo
am luat un carucior de la inglesina, super haios la 500 ron
si-l vand pe celalalt graco ultima plus + autobaby
eu am cautat fotoliu auto si tarc, dar n-am gasit si le-am comandat
pana la urma tot de pe net
oricum, preturile sunt un pic mai mici pt.carucioare, fotolii
dar restul, in special hainutele....au preturi de-a dreptul nesimtite
36 roni un tricou distrus
bine, eu eram si derutata pt.ca faceam automat conversia in redutzi
asa ca....raman fidela redoute-ului
sa curga comenzile....sa golim cardurile...
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
gabitaco spune:
Nu-i mai bine de noi... nu avenm Baby expo ... asa ca nu avem pt ce sa ne ofticam 
sau avem ???
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
ancatrana spune:
lilina, merci de inf
pune si tu poze cu ce vrei sa vinzi si la ce pret? ca am o prietena care ar vrea un carucior sport second, da bun
pai golim cardurile si le alimentam si iar le golim si tot asa........
dc poti, pune poze si cu ce ai cump tu te rog