***LA REDOUTE(11)***
Raspunsuri - Pagina 29
catutza spune:
Nu mai poooot!!! 

Nu mi-a venit coletul inca, si vad ca voua v-au ajuns comenzile din 12
i-mi vine sa plang.
Ma duc la culcare -daca mai pot dormi acum....
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by ancatrana
ella, cum e bbexpo anul asta?
ceva interesant?
Anka & printesa tatiiCarla Ioana 12nov2005
Baby Expo? e bun daca ai burta mare si nu poti merge prin toate magazinele imprastiate in tot orasul, sa colinzi dupa lucruri de copii.
Io aveam target : patut, carucior, carusel, creme Mustela, biberoane Avent si alte consumabile.
Am ales carucior Peg Perego Pliko 3, e travel system, aproape 1700 ron da' cred ca-si face banii, e foarte usor, are 7 kg.
Am fost si la cel din toamna, dar atunci abia aflasem ca sunt insarcinata, asa ca doar m-am zgait pe acolo...
In rest, nimic iesit din comun, de ex. la haine, in afara de "Z" si alte 2-3 marci de care s-a mai auzit, sunt tot felul de dughene si no name-uri, ca doar n-o veni sa expuna Catimini, OKaidi, Zara sau Mothercare.
Io cu hainele de bebe sunt cu planul facut, asa ca doar m-am uitat sa vad daca ma tenteaza ceva, dar n-a fost cazul
Maine, care de fapt e azi, mai e de mers, sambata si duminica o sa fie imbulzeala.
ella_74 spune:
catutza,
si eu astept comanda din 6 februarie, dar sunt foarte calma, daca n-ajunge, asta e, cer banii inapoi si daca indrazneste Sabine sa-mi spuna ca tre sa suport io comisionele bancare cred ca n-o sa aiba trai linistit cu mine...ca pana la urma LR nu are nici o dovada palpabila ca ar fi trimis coletele, sa vina cu o foaie pe fax, ceva, sa spuna: ia tanti de aici dovada ca ti-am trimis coletu' si deci LR si-a facut treaba si acuma spalati-va voi pe cap mai depart cu Posta Romana.
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Are cineva un cod de reducere pt Solution Maison,please?
incearca astea :
21385:
– cadou setul de 30 de piese liliac
– 35% la colectia PE 2007 fara discount, noutati, exclusivitati
– 30% linge de maison
– 20% sport
– Fara pret mini,rosu sau verde
– Fdp5eur 40
37273:
- 30% PE 2007 pret a porter fara restrictii
- 25% linge de maison
- 20% sport
- Chiar si pret verde!
ar trebui sa mearga pe brand-ul pe care-l vrei tu, dar trebuie sa fie articole nereduse!
felicia74 spune:
Jasmine mersic, ma uit si eu la coduri!
Claujro vreau si eu adresa si tf atelierului.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
neata fetelor!
imi spuneti si mie ce contine setul de 30piese liliac ...as vrea sa folosesc codul pe care l-a dat ella la niste produse cu pret intreg
INGRID
madau spune:
poftiti la capitol nou

Termin de hranit pitica si aici sunt pe baricade..ca am de recuperat
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2