***LA REDOUTE(11)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Nu mai poooot!!!

Nu mi-a venit coletul inca, si vad ca voua v-au ajuns comenzile din 12

i-mi vine sa plang.

Ma duc la culcare -daca mai pot dormi acum....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by ancatrana

ella, cum e bbexpo anul asta?
ceva interesant?

Anka & printesa tatii Carla Ioana 12nov2005

Baby Expo? e bun daca ai burta mare si nu poti merge prin toate magazinele imprastiate in tot orasul, sa colinzi dupa lucruri de copii.
Io aveam target : patut, carucior, carusel, creme Mustela, biberoane Avent si alte consumabile.
Am ales carucior Peg Perego Pliko 3, e travel system, aproape 1700 ron da' cred ca-si face banii, e foarte usor, are 7 kg.

Am fost si la cel din toamna, dar atunci abia aflasem ca sunt insarcinata, asa ca doar m-am zgait pe acolo...
In rest, nimic iesit din comun, de ex. la haine, in afara de "Z" si alte 2-3 marci de care s-a mai auzit, sunt tot felul de dughene si no name-uri, ca doar n-o veni sa expuna Catimini, OKaidi, Zara sau Mothercare.
Io cu hainele de bebe sunt cu planul facut, asa ca doar m-am uitat sa vad daca ma tenteaza ceva, dar n-a fost cazul

Maine, care de fapt e azi, mai e de mers, sambata si duminica o sa fie imbulzeala.

Mergi la inceput

catutza,

si eu astept comanda din 6 februarie, dar sunt foarte calma, daca n-ajunge, asta e, cer banii inapoi si daca indrazneste Sabine sa-mi spuna ca tre sa suport io comisionele bancare cred ca n-o sa aiba trai linistit cu mine...ca pana la urma LR nu are nici o dovada palpabila ca ar fi trimis coletele, sa vina cu o foaie pe fax, ceva, sa spuna: ia tanti de aici dovada ca ti-am trimis coletu' si deci LR si-a facut treaba si acuma spalati-va voi pe cap mai depart cu Posta Romana.

Mergi la inceput

scuze, am vrut sa zic 6 martie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Are cineva un cod de reducere pt Solution Maison,please?

incearca astea :
21385:
– cadou setul de 30 de piese liliac
– 35% la colectia PE 2007 fara discount, noutati, exclusivitati
– 30% linge de maison
– 20% sport
– Fara pret mini,rosu sau verde
– Fdp5eur 40

37273:
- 30% PE 2007 pret a porter fara restrictii
- 25% linge de maison
- 20% sport
- Chiar si pret verde!

ar trebui sa mearga pe brand-ul pe care-l vrei tu, dar trebuie sa fie articole nereduse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Jasmine mersic, ma uit si eu la coduri!

Claujro vreau si eu adresa si tf atelierului.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetelor!

imi spuneti si mie ce contine setul de 30piese liliac ...as vrea sa folosesc codul pe care l-a dat ella la niste produse cu pret intreg

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

poftiti la capitol nou

Termin de hranit pitica si aici sunt pe baricade..ca am de recuperat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput