***LA REDOUTE(11)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

am intrat din nou si-mi spune ca nu mai e activa oferta

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Astept sa-si mai dea si restul cu parerea, nu comand inca...fetelor pls dati-mi un sfat ref. la treaba cu cizmele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Si eu sunt din Iasi, si rog fetele care au comenzi sa anunte data cand le primesc. Asa astept coletul ala si ma mananca palmele pana la os de cate as mai comanda

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mada, eu nu le-as lua.
sunt stil piele intoarsa, sintetice, shi blanita aia...daca da miru de un pic de noroi speli la ele....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

addya,nu stiu ce inseamna set lagoon,am mai intrebat si eu atunci,dar n-a stiut nimeni sa-mi raspunda!
Ce sa inteleg,ca la voi inca merge codul lui Jasmine?Atunci la mine ce se intampla,cine ma monitorizeaza?Nici nu mai indraznesc sa testez codul dat de Madau,ca daca merge cand vreau sa-l aplic,maine sa zicem ,pentru ca eu nu stau cu bani in card,n-o sa mai functioneze cum mi s-a mai intamplat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu stiu Mada ce sa zic, eu i-am luat lui Ale in septembrie octombrie incaltari 22, care in 2-3 saptamani nu i-au mai venit, asa ca cizmele le-am luat 25 si inca ii vin si cred ca acum are cam 24. Poate avea un salt intr-un an, poate sa nu, esti la risc...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Nici io nu stiu ce sa zic de cizme...celui mare i-a crescut fantastic de repede piciorul, celui mic, nu prea...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mey, da' daca va e frica sa nu va monitorizeze aia la conturi de ce nu va mai faceti voi unul, fictiv, pe o adresa oarecare de mail, shi pe care sa testati coduri de numa'??
zise ingineru' din mine...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

pozele la cadourile de pe acele coduri, se pot vizualiza cumva?

Hopes

Mergi la inceput