***LA REDOUTE(11)***
Raspunsuri - Pagina 11
tania-z spune:
Fetelor ati vazut noile Aubaines?
Eu deja iar am umplut cosul si numai acum 2 zile am dat o comanda! Produsele de copii ma omoara!
Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Lorenza spune:
Moama,addya,ce tare esti,nu mi-ar fi dat prin cap,asa o sa fac!Tot romanul inventiv,cred ca le dam de cap francezilor astia,probabil nu s-ar fi asteptat la asa inventivitate,pana o descopera si pe asta,cred ca o sa trecem la nivelul urmator!
Mersi mult!
aissa spune:
Asta ma gandeam eu acum...pentru ca am testat cred ca 20 de coduri si nici unul nu face reducere, doar alea cu cadou imi baga cadoul, restul nu.
Ia sa fac un cont...
Jasmine spune:
Madachan,salopetele alea cred ca asa trebuie sa vina,adica pantalonul e 3 sferturi,nu pana la glezna.Am luat si eu si asa mi s-a parut.
Tania,poti sa masori geaca asta,te rog?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104198&documentid=201206&categoryid=22907153&single=&hasNext=1&hasPrev=1foarte
Si eu as vrea sa o comand dar habar n-am ce marime sa aleg.
Ma intereseaza lungimea de sus pana jos si mai ales lungimea la maneci.Saru’mana.
Gabitaco,trebuie sa mearga codul,nu se poate.Pune in cos niste produse nereduse sau niste produse care au prix mini,din colectia noua.
Madau,eu as zice sa nu te risti cu cizmele alea.
Ce e cu noile Aubaines?Sunt produse noi?Ma omorati cu zile!!!!!
tania-z spune:
JASMINE imi pare rau, geaca am dat-o deja, nu mi-a dat prin cap sa o masor inainte! Sorry.
Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
Noile Aubaines sunt din colectia de primavara, din cate intele eu. Sunt si reduceri de 60-70%.
Astia s-au vorbit sa nu ne lase in pace!
Uite aici sunt: http://www.laredoute.fr/StaticPage/hub_aubaines_brade_pe07.aspx
Tania 10+ &
bebemic
vlada spune:
Sincera sa fiu , n-am prea vazut nimic care sa ma tenteze...voi de unde gasiti atatea produse noi ...?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
tania-z spune:
VLADA, hai sa-ti spun pe ce imi cheltui eu banii:
- gasesc articole super reduse si faine pt sotz la Aubaines, categoria "Garcon", nu cele de la "Homme"
- la fel pt. mine, la "fille". Tare, nu?
Tania 10+ &
bebemic
aissa spune:
Si eu m-am uitat dar sincer nu am sesizat noutati.
Am facut si alt cont, pe numele si adresa sotului meu, dar tot nu imi merg majoritatea codurilor incercate, doar alea cu couette, cu sac si nu stiu mai ce merg.
Ma rog, oricum maine dau sigur o comanda (ca azi am banii pe un Maestro si ala nu merge -cred), probabil dau una mare pe contul nou si una mica pe contul vechi.
madau spune:
Bai adica voi ziceti ca e posibil sa-i creasca piciorul asa mult in jumatate de an?..io ma uit la tenisii aia 23 si-mi par mari rau, pe bune. Adica imi intra cam 2 degete fatza de piciorul ei. I-as lua 23, dar cred ca vor fi mari rau..plus ca e vb totusi de 3 numere..i-a mai crescut la vreun copil piciorul cu 3 numere intr-un an???????
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2