Sexul- intre obligatie si pasiune

Sexul- intre obligatie si pasiune | Autor: miriama

Link direct la acest mesaj

Voi cum il percepeti?
Intr-o zi o prietena imi povestea ca, dupa 10 ani de casnicie, isi iubeste mult sotul dar nu mai simte pasiunea din tinerete. Ar vrea sa ii raspunda solicitarilor lui sexuale atat cat doreste el, dar pur si simplu nu poate. O face ca sa nu apara discutii si totusi acestea apar si se indeparteaza unul de altul. Nu vrea sa isi riste casnicia, dar nici nu stie cum sa-si multumeasca sotul. Nici eu nu stiu ce sa-i spun. Nu vreau sa fiu in pielea ei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Eu o sa-ti spun parerea mea referitoare la subiect. Sincer, eu una n-as mai sta intr-o relatie ( chiar casatorita fiind ) cu cineva fata de care nu mai am nici un fel de atractie ( mai ales sexuala ). Sunt o fire pasionala si nu as putea trai asa cum traieste prietena ta. Stii cum e, sexul face si desface, e foarte adevarat ca un act sexual dureaza cateva minute iar ziua are 24 de ore dar totusi latura sexuala e foarte importanta intr-o relatie. Putini sunt cei care se potrivesc intr-adevar din punct de vedere sexual si mai cred ca sunt foarte putini aceia care au curajul sa traiasca asa cum isi doresc.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

pai nu stiu... depinde daca mai vrea sa simta ceva fata de el... poate ar trebui un "refresh" la viata intima. Insa trebuie sa ia o decizie: tine la casnicia ei sau la sotul ei??? Am impresia ca sta cu el doar din obisnuinta si comoditate, insa nu face fata in pat, ca doar acolo se simt imediat adevaratele sentimente.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu una cred ca atunci cand cineva simte ca e o obligatie, e grava situatia. Inseamna ca s-a stins orice urma de pasiune si chiar iubire. Poate ma insel, dar asa simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Multi fac greseala ca cred ca si peste 10-15 ani va fi ca la inceput, ca in tinerete, ca atunci cand toate mergeau de la sine, ca pasiunea va tine toata viata. Nu este nimic mai FALS! Si din cauza asta se ajunge la multe divorturi, si pentru ca in acest caz, cel mai usor si egoist lucru e sa zici: imi bag picioarele, plec! In schimb, daca partenerii unui cuplu se iubesc cu adevarat, si nu e vorba doar de pasiune, eu cred ca pot sa aiba o viata sexuala placuta pentru ambii. Partenerii trebuie sa se cunoasca si autocunoasca foarte bine, astfel incat sa stie pana unde pot merge, sa aiba incredere unul in celalalt ca sa poata incerca chestii noi si sa fie capabili sa accepte si anumite compromisuri (de ex, daca un partener are nevoie de o pauza).
Daca prietena ta il iubeste cu adevarat, eu zic ca ar trebui sa incerce sa comunice cu sotul, sa ii spuna care este problema dar si ca vrea sa treaca peste aceasta, si sa incerce sa gaseasca impreuna o solutie. Dar daca nu il mai iubeste, nu are rost sa se chinuie asa, ca pana la urma va ajunge sa il urasca.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt convinsa ca daca exista dragoste, respect si dorinta se poate trece peste orice impas intr-o casnicie (fie el si sexual). Adica, daca prietena ta vrea sa mearga mai departe alaturi de sotul ei, ar trebui sa lase comoditatea la o parte si sa incerce sa gaseasca o solutie pt problema asta (evident, impreuna cu sotul ei), nu sa se complaca si sa-mi planga de mila.
Eu chiar nu pot sa-mi imaginez cum e sa faci sex doar ca trebuie.
Spunei prietenei tale sa dea frau liber fanteziilor personale si sa treaca la actiune.
Numai bine!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput