Doi frati cuminti :)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

De catva timp am cu fiul meu discutii complicate despre meserii, scoala, cersetori... explicatiile mele nu sunt mereu cele mai sugestive, insa el a inteles ca majoritatea cersetorilor pe care ii vede aici sunt in aceasta situatie fiindca ori nu au avut cum sa invete, ori au invatat cate ceva si apoi au fost lenesi, ori ca au fost lenesi de la inceput... No, trebuia sa ii spun ceva copilului . Pe de alta parte, cum adora aici toate mijloacele de transport, imi spune uneori ca si-ar dori sa fie fie "sofer" de tramvai, fie de u-bahn... MA intreaba daca ar fi interesant/plictisitor... Eu ii spun ca cred ca ar fi plictisitor .

Asaaa... Azi am facut o calatorie mai lunga cu un tramvai vechi, am stat mai in fata si a putut sa-l vada mai bine pe vatman. La un moment dat acesta era intins ca o placinta pe scaun si inspre stanga... emana o leneeee... Si fi-miu a observat, a si zis ca pare plictisit nenea... La care eu confirm ca da, asa mi se pare si mie. Replica lui Stefan?? "Bine macar ca nu moare de foame!!"

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

In baie, copiii se spala, noi pe langa ei... A il intreaba pe Stefan daca si-ar mai dori in fratior. El, serios, spune ca nu, ii este de-ajuns Matei. Dupa cateva minute... "Dar o surioara? Nu ti-ai dori?"... (suspans) "Tati, ti-am mai spus! Imi este de ajuns!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

e o minune de copil, delicios pur si simplu. Sa va traiasca

Mergi la inceput

Stefan se uita la desene. Vine tati si, avertizandu-l ca asta va face, schimba programul de pe desene pe sport )Stefan se uita la televzor de ceva timp, tocmai se terminase un film de desene...). Ski. Stefan dezamagit ii spune: "Hai, mai tati, parca nu ai fi fost si tu copil!"

Mergi la inceput

La afterschool (aici hort) tipa care sta cu ei, Angela, ii spune lui Stefan ca Nikolo nu aduce jucarii! Stefan vine acasa, suparat si speriat... imi spune ce a zis Angela, eu incerc sa-l linistesc... el ganditor... apoi ca si cand i s-ar fi aprins un beculet: "Stii cumva daca Angela are copii?". "Nu cred ca are." "Atunci nu are de unde sa stie daca aduce sau nu jucarii!" (cred ca a intors-o pe toate partile pe biata femeie...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Are mama un baiat destept si inca unul {deocamdata, doar} scump

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Dana, era musai sa gaseasca "ruptura" in gandirea Angelei...

Mergi la inceput

Lucram suplimentar la matematica si scriere (germana). Stefan este cam distrat... greseste cateva exercitii mai complicate (3 din 30), mananca si cateva litere (dublele, vreo 3)... La final ma intreaba tati cum a fost, ii spun...
Si Stefan: Acum imi pare rau ca nu am fost atent!
Tati: Trebuia sa iti para rau cand lucrai...
Stefan: De fapt mi-a parut rau de mai devreme...

Mergi la inceput

In masina toti 4. Eu la volan , incerc sa trec peste teama si sa re-invat sa conduc. Stresata, ca vai de mine. Il tot rog pe Stefan sa nu mai vorbeasca atat de mult... Si el saracutul tace. Si dupa ceva timp spune: "Eu nu vreau sa invat sa conduc niciodata! Va conduce femeia mea!"

Mergi la inceput

Acum 20 de minute. La masa. Eu concentrata sa hranesc piciul. Tati manca si el linistit, ca si Stefan. Si ne intreaba din senin:
"De ce cumpara oamenii jucarii inainte sa vina Mosul??" (am inlemnit, am inceput sa zambim larg si sa ne ascundem fetzele... si am banguit eu... "Ca sa le dea copiilor saraci cred..."). (am fost vineri in Metro si a vazut oameni cu multe jucarii in cosuri ...)

Mergi la inceput