Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)
Raspunsuri - Pagina 22
ancadragoman spune:
Neata burticoaselor
M-am trezit si eu la 7 ca binenteles ca bebelul meu este matinal si nu ma mai lasa sa dorm.![]()
Azi-noapte m-au durut tatili intr-un mare fel si acum zici ca sunt bidoane
si dimineata un pic burta care nu m-a mai durut cam de o saptamana .La 9.30 plec la dr si sunt fffff curioasa ce o sa imi spuna.
Pupicei la fete
anca
6+
vine bebe....
poze
geany_bc spune:
Succes Anca la doctor.
Eu am programare saptamana viitoare si abia astept sa imi vad bebeul pentru prima data.
Geany
4+
RAMONELLA spune:
Neata fetelor!Eu sunt cam nervoasa.Ma enerveaza anumite persoane.
Ancut tin pumnii la doctor.O sa-l vezi pe micut???
Pufulet mie doctorita a zis sa iau vitamine mai tarziu,nu acuma.Sunt in dilema acum,unii doctori dau vitamine,altii nu.Eu totusi iau una la 2 zile.
poze
vine bebe
Ramonel
7+
geany_bc spune:
Nu stiu ce se intampla dar de pe la 4 dimineata nu mai am somn.
Si ma foiesc ca sa mai stau in pat macar pana la 6. 
Geany
4+
ancadragoman spune:
Ramo si eu sper sa il vad pe bebel.
Nici eu nu iau vitamine
anca
6+
vine bebe....
poze
pufulet74 spune:
Mult succes Ancutule, abia asteptam sa te auzim cu vesti ! :)
Mie mi-o zis sa iau Elevit ca are acid folic si cind l-am cumparat am vazut ca mai are inca nu stiu cite vitamine... da m-am gindit ca atita timp cit incerc sa maninc echilibrat si sa nu ma fac de o tona, nu strica sa iau niste vitamine, ca si asa am avut o perioada destul de stresanta si o sa mai dureze, job nou, licenta, examene ...
Desi acum clar ca pe primul loc e ghilimoata mica :)
Ma gindeam acuma dimineata ca trebuie sa anuntam la joburi, sa ne documentam de drepturile pe care le avem, ce zice codul muncii despre asta, cum e cu concediile etc... sau voi ati facut asta deja?
------------------------
Flory
5+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
ancadragoman spune:
Nici eu nu am anuntat inca ,pentru ca acum o sa am negociere de salariu si vreau sa anunt dupa asta
.
Se anunta in scris nu?
anca
7+
vine bebe....
poze
paulat spune:
buna fetelor. Sunt o proaspata graviduta prin FIV la Giulesticu ET in data de 8 martie; cu 4 embrioni tranferati. Beta hcg valoare 275 in ziua a 12, iar in ziua 15 -1215. Stiti cumva cati bebei ar putea fi dupa valoare?
RAMONELLA spune:
Eu sunt la firma familiei si nu am stresu cu anuntatul.![]()
Fetelor,voi nu sunteti nervoase???Ca mie imi vine sa strang de gat anumite persoane.
poze
vine bebe
Ramonel
7+