Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Din cite am inteles eu trebuie anuntat in scris ca sa fie oficial :)

------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor azi noapte am visat urat.Am visat ca m-am dus la baie si a inceput sa-mi curga sange cu heaguri,parca eram la menstruatie.Si atunci m-am gandit ca mi-a murit copilasul...

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
sper ca nu va suparati ca mai trag si eu un ochi aici
Anca, da, se anunta in scris!
In acest sens e bine sa va documentati din Ordon.96/2003 priv. protectia maternitatii la locul de munca. Cine o doreste o pot trimite pe email.
pupici pe burtici!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina9+

Mergi la inceput

Eu vreau, poti sa imi trimiti mie te rog?

------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

pufulet, trimite-mi mail-ul tau!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Buna dimineata. Hop si eu.
Anca iti tinem pumnii la doctor sa vii cu vesti din cele mai bune

Pentru fetele care iau Elevit, mie doctorul mi-a dat sa iau chiar inainte de a ramane insarcinata, si vreau sa va spun ca nu m-am ingrasat nici macar un gram de la ele. Nu mi-au facut pofta de mancare mai mare decat normal, asa ca eu le consider foarte bune.
Ramo si eu am stari de nervozitate, sunt normale, din cauza hormonilor care tropaie.

7+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Draga Kriss, ti-am trimis emailul meu, sper ca l-ai primit.
Se pare ca la ora asta e ora de intrebari :)
Voi ati renuntat la cafea ?

------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

darleena asa mi-a spus si mie o doctorita,nu ma mai duc la ea,dar si mie,chiar inainte sa raman mi-a dat sa iau Elevit.Ma gandesc eu sa iau ,chiar daca doctorita mea mi-a spus ca vitaminele mai incolo,ca eu nu pot manca foarte bine cu greturile mele,si atunci de unde sa-mi iau vitaminele???Sau sa iau 1 la 2 zile???Habar n-am ce sa fac...

Pufulet mie nu prea imi mai trebuie cafea.Dar astazi ,ca niciodata ,mi-am pus jumatate de paharel.Cafeaua in cantitati mari,dauneaza,adica vreo 4,5 cafele pe zi,ceea ce n-a fot niciodata cazul.Ceea ce se poate intampla daca bem cantitati imense de cafea,este nasterea copilului cu o greutate mai mica,sau cu capul mai mic.Am citit intr-o carte.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Mie doctorita mi-a zis sa iau vitamine incepand cu luna a patra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu am renuntat la cafea imediat cum mi-a iesit testul pozitiv. am avut vreo doua zile dureri crunte de cap, dar acum s-au linistit.
In ce priveste nervozitatea, da semne si la mine, cu toate ca eu sunt o persoana calma.
Am avut si eu un vis zilele trecute...cu sangerari si avort, dar cred ca sunt din cauza nelinistilor noatre. Nu trebuie sa iti faci griji, Ramonella!
4+
Pupici pe burtici

Mergi la inceput