Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)
Raspunsuri - Pagina 21
olim spune:
fetelor, eu is tare necajita.Am fost la medic azi, si dupa ce am stat vreo 2 ore sa imi vina randul, ma trimite sa imi fac un test de sarcina, care surpriza da.... naegativ

eu chiar nu mai inteleg nimic.testele de dimineata au dat pozitiv, la prima urina.Cei drept asta era facut la ora 3 dupa ce am fost de vreo 4 ori la
.
Ii cer doctoritei sa imi faca o analiza de sange, si imi spune ca statul spaniol nu are atatia bani de aruncat pe analize gratis
, si ca sigur nu is
, ca testele uneori mai gresesc.Plua ca ma intreaba cate zile de retraso de ciclu am, la care eu zic doua, dar de fapt trebuie sa vina maine, la care imi zice ca numai cand ai 15-20 de zile de intarziere e fiabila proba.
Nu mai stiu ce sa cred, poate m-am entuziasmat, si nu vine barza la noi

voi ce parere aveti
ancadragoman spune:
Olim stai linistita,eu am avut dimineata un test Barza pozitiv slab(a doua liniuta se vedea fff putin),iar seara am facut un Clear Blue care nu avea a doua liniuta deloc.A doua zi dimineata am mai facut un test barza si a iesit mai poz decat primul.Eu zic sa mai faci unu maine dim sau poimaine.
Te pup
anca
6+
vine bebe....
poze
creem spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Am venit si eu de la epilat acum ca maine la 11 ma duc la doctor,abia astept.
Bun venit ptr fetele noi.
anca6+
vine bebe....
poze
Tu inca te epilezi in zona sensibila? Nu e mai dureros? Si oare nu dauneaza cumva? Eu chiar ma gandeam ce o sa fac cu chestia asta
Moniland spune:
Olim, stai linistita. Fa-ti maine dimineata un test cu prima urina. Ai grija ca inainte cu 2-3 ore sa nu bei lichid. Atunci e concentratia cea mai mare de hcg. Daca e pozitiv FELICITARI! Si se pozitiveaza daca e sarcina, doar e hormonul sarcinii. ![]()
Monica
pufulet74 spune:
Multumesc mult pentru sfaturi, stau cuminte acasa si incerc sa am grija de mine, o sa incerc sa nu iau nimic in afara de citrice si lamiie si miere. Si acum a venit si sotul meu acasa, asa ca am si cine sa ma ingrijeasca 
Sa aveti grija si voi de voi si asteptam miine o poveste de la Anca, de cum a fost la medic. Va pup si va doresc o seara frumoasa 
------------------------
Flory
5+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Sheritra spune:
Mihuto, acu te gasi slabitul, dupa atat truda? Las ca slabim dup'aia.
Mergi la un nutritionist sa-ti recomande ce sa mananci ca sa nu iei prea mult.
Mie deja mi-e un somn...
Shery
7+
olim spune:
fetelor, va multumesc din suflet pentru sfaturi
am sa mai fac maine unulsau poate sambata dimineata, ca se va vedea mai bine.
Doctorita asta ma tampeste cu figurile ei, abia astept sa ne mutam sa scap de problema asta cu ea.E insuportabila si foarte superficiala

macar de as avea o clinica privata unde sa ma duc, dar e foarte departe de noi.
va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa tuturor
darleena spune:
Moniland
dragutza. Cum te mai simti? Sper ca bine si ca esti cu psihicul ok, ne bucuram ca mai treci si pe la noi.
Ancatinem pumnii la fata pentru maine, mai ales ca s-a facut si frumoasa pentru vizita la dl. dr
. Chiar sunt curioasa ce zice de endometru.
Olimzic ca totusi sunt sanse, eu la 5 zile de intarziere aveam 4 teste in fata, ce-i drept toate cu IIdar a doua era foarte palida, si se pozitivau greu. Eu chiar eram in ceata, dar daca toate aratau 2 liniute, am zis ca e clar.
era f mic si de aia abia aparea a doua I. Tin pumnii sa fie cum iti doresti!
7+
Pana vine bubu 
poze
mihuta spune:
Da Sheritra, nu incerc sa slabesc, doar sa nu iau prea mult. Ca inca n-am reusit sa ma eliberez de tensiunea asteptarii si tot timpul as manca cate ceva. Din fericire ceva sanatos.
5s
pufulet74 spune:
Buna dimineata la toata lumea si o zi cit mai insorita, nu ca in Cluj ;)
Creem, mie mi-a spus medicul sa iau Elevit, o data pe zi, pentru ca are si Acid Folic si vitamine, asa ca cred ca e ok. Si dragul meu drag e mic de tot, cred ca mai mic de 5 saptamini, ca nu se vedea mare lucru, si nici eu nu am greturi sau probleme mari, in afara de sini, care ma dor de numa.
Sa ne spui cum a fost la vizita ! :)
------------------------
Flory
5+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk