Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Multzam Sheritra pentru lamuriri! Asta inseamna ca ar trebui sa nasc pe 13.11.2007!
Doamne ajuta-ma, inca un Scorpion in familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Hai ca m-am luminat si am reusit

7+

Bubu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Dar ce e cu linistea asta p-aici? Chiar nimeni?

7+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Uff, voi ce stiti de raceala, cind e cazul sa ma ingrijorez de ea?
Deocamdata, am probleme cu tusea, nas si git si acum am vazut ca am facut febra 37,3 :(
E cazul sa ma gindesc sa fac ceva, stat miine acasa, sunat medic familie, sau nu? :(

------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Are dreptate Sheritra cu restrictiile (precautiile) din cauza FIV-ului, in sensul ca sarcina fiind mult mai greu de obtinut se iau toate precautiile necesare sa nu se intample nimic cu repercursiuni negative asupra micutului.

Dar chestia cu caratul pana la 1 kg, pai atat are numai geanta. Eu mai car diverse chestii, pana pe la 3-4 kile, dar nu exagerez si in general cand simt ca ma doare ceva sau am obosit ma calmez urgent.

Si pe mine ma oboseste Utrogestanul (eu iau 6), dar as fi vrut sa fac ceva miscare, Pilates pentru gravide, aerobic usor, ca deja m-am ingrasat in timpul cicului FIV si as vrea sa tin sub control situatia cat mai pot. Fireste, dupa ce a spus doctorul m-am desumflat de tot. Astept ecografia din saptamana a 7a sa vad si eu o inimioara cum bate.

Banuiesc ca restrictiile le va pastra pana in trimestrul doi. Asa ca bye bye !!!

5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Stai frumos acasa,iti cumperi Osciloccocicum(cam asa ceva),pe tru gat Homeogene,pentru picaturi cu apa de mare,pentru tuse este tot un sirop homeopat,nu-mi vine in minte,dar stie farmacista.Si suc de portocale si gref.Stors proaspat.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Pufulet, ceaiuri multe, cu miere si lamaie. In privinta pastilelor, nu stiu exact, dar am citit pe undeva ca abia daca ajungi la 38 de grade temperatura se poate lua paracetamol(simplu, nu sinus). Si pe mine ma cam incearca o raceala de cateva zile, ma doare putin in gat, si am o oarecare jena in respiratie dar am reusit s-o tin in frau. In schimb mi-a aparut pentru a 4-a oara un herpes la gura. e drept ca vad ca-n perioada sarcinii sunt micute si dispar foarte repede.
Sanatate, sa te avem iar printre noi voioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ce activitate intensa. Eu am fost toata ziua la servici (nu prea mai am chef de el dar nu incotro).
Mi-am cumparat azi Elevit. Voi folositi asa ceva, sau luati alte vitamine? La doctor am reusit sa ma programez maine, abia astept sa vad ce zice...adica sa zica ca e ok
Am vazut ca multe sunteti mai inaintate in sarcina cu vreo doua trei saptamani. Eu inca nu am greturi, voi ati avut din saptamana a 4 -a sau sau intensificat mai tarziu?
Va pupik
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am venit si eu de la epilat acum ca maine la 11 ma duc la doctor,abia astept.
Bun venit ptr fetele noi.
Aralia sa imi dai datele tale sa te trec in listuta

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Pentru Anca: Data nasterii: 15.01.1980, UM 03.02.2007, DPN 13.11.2007

Mergi la inceput