Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)
Raspunsuri - Pagina 19
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru
azi dimineata am aflat ca voi fii in decembrie mamica.Inca nu m-am obisnuit cu ideea ca sunt, poate si pentru ca astept cu nerabdare sa imi confirme medicul azi.
va las ca am putina treaba, dar am sa trec mai tarziu pe la voi
WAUUUU!! Felicitari draga mea!! Bine ai venit si sarcina cat mai usoara!!si bebik sanatos, bineinteles!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
9+
pufulet74 spune:
Salut Olim, si bine ai venit !!
Eu inca tot parca nu cred, am facut 3 teste de sarcina si un eco, da il astept pe al 2 -lea :))
Is it really true ... ? 
www.almarl.tk
darleena spune:
Felicitari Olim!!

Te primim cu drag printre noi.
Acum am inteles de ce Mihuta avea atatea restrictii.
Am incercat sa pun linkul la semnatura dar tot nu cred ca iese, spuneti-mi unde gresesc ca deja ma ia capul 

7+
[="http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png"] Asa creste bebe [/url]
http://photos.yahoo.com/alina2814
olim spune:
pai trebe cand a ainceput sau cand s-a terminat?
a inceput in 24.02.2007 si zice cuscra ca trebuie sa nasc pe 01.12.2007, de ziua Romaniei![]()
mie asa frica sa ma duc la doctor si sa zica ca nu am nimic in burtica
Aralia spune:
Hello fetelor!
Ieri am fost la prima ecografie si am vazut bebe si inimioara de bebe care batea!
Deci, sunt viitoare mamica!
Problema mea e ca dupa calculele mele aveam 7 saptamani (in functie de ultima menstruatie) iar la ecografie nenea doctorul mi-a zis ca am bebe de 5 saptamani...oricum, pe la inceputul lui noiembrie o sa nasc!
Sunt nascuta pe 15.01.1980 si nu mai pot de fericireeeeeeeeee!
Pupici tuturor viitoarelor mamici si ne vedem pe aici!
irina_stef spune:
OLIM te felicit si aici iubita!sa fiti sanatosi sarcina usoara!
fetelor,a venit greata!mama da ce nasol e,nu vomit nu nimic dar o simt asa de tare!
7+
-IRINA-
cataro spune:
Salutare, fetelor.
Ma inscriu si eu pe lista voastra. UM 03.02.2007 DPN 10.11.2007, nascuta pe 01.05.1972. Batranica, in comparatie cu marea majoritate de pe aici. Am avut si eu mici probleme de inceput (o scurgere maronie, dureri de burta, balonare) dar acum zic eu ca suntem OK. In afara de balonare nu prea am alte simtome. O senzatie usoara de greata dimineata. Luni sunt programata sa-mi fac analizele si pe urma mergem la doctorita sa vedem ce zice. am facut un ecograf si la 5 saptamani dar nu se prea vedea mare, lucru, am fost prea nerabdatoare.
Va pup, si va doresc sarcina usoara tuturor si bebelusi sanatosi!
7+
RAMONELLA spune:
Aralia si Olim bine ati venit!!!!!Sa veti o sarcina usoara si bebei sanatosi!!!!

Eu parca sunt mai bine,am mancat niste spaghete,si nu mi-a fost rau.![]()
poze
vine bebe
Ramonel
7+
Sheritra spune:
Aralia, varsta bebe= ce zice nenea doctorul (iese din masuratori eco).
Varsta sarcinii = varsta bebe+2 saptamani (data ultimului CM). Deci 5+2=7 ok.
Anca
, de la utro obosesti si gafai, e f bine, asa ne dam seama daca sarim calul cu efortul.
Shery
7+