Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)
Raspunsuri - Pagina 18
pufulet74 spune:
Draga Mihuta,
Si eu am fost duminica la control si mi-a zis aprox 5 saptamini, dar sa ma duc peste inca vreo 3 ca nu poate sa imi spuna exact cit e de mare acum (eu o sa ma duc cam peste vreo 2 ca nu am rabdare, bineinteles :)) ).
In ce priveste restrictiile pe care ti le-a zis eu cred ca e important sa nu faci ceva foarte solicitant, insa altfel cred ca ar trebui sa facem miscare, pentru ca ne ajuta.
De balonare, si eu am simtit-o tare la incepu, acum parca incepe sa fie mai usor
pufulet74 spune:
Si la fel, apropo de sex, medicul meu mi-a zis ca nu e nici o problema, putem linistiti pina nasc daca o sa mai am eu chef :))
Ai intrebat daca e vreo problema de sunt atitea restrictii?
irina_stef spune:
buna fetelor!de cateva zile dimineata imi suflu nasul si pe servetel apar firicele de sange,ceea ce inainte nu aveam .ce ar putea sa fie stiti oare,si treaba asta e de vreo sapatamana in fiecare zi.
7+
-IRINA-
RAMONELLA spune:
Da Mihuta,e cumva ceva problema de ti-a pus anumite restrictii??De fapt i-a mai spus un doctor la o graviduta sa nu faca sex pana in saptamana 8 parca.
Irina mi-a spus o graviduta ca sangerarile astea de nas sunt normale.Deci nu te speria.
poze
vine bebe
Ramonel
7+
irina_stef spune:
daca zici ca sunt normale,ma mai calmez,ca eu chiar ma miram de unde nevoia asta sa suflu eu nasul in fiecare dimineata si sa mai apara si sange
7+
-IRINA-
Sheritra spune:
Fetelor, Mihuta aste graviduta urmare a FIV-ului (ce dealtfel si subsemnata). In acest caz restrictiile sunt mult mai mari decat la o sarcina normala.
In principiu pana dupa trei luni no sex, no effort, no sport (nici macar inot) si nu ganduri erotice (se contracta uterul, pericol de avort).
Chestia cu spatiu inchis n-am inteles-o, s-o fi gandit la oxigenare?
Iar de carat, avem voie pana intr-un kg (cu tot cu gentuta).
Nici curatenie in casa, nici dat cu aspiratorul (de altfel la capitolul acesta si BB spunea ca avea ceva sangerari din cauza efortului).
Deci mai bine nu decat sa ma dau apoi cu capul de pereti.
Mihuta, plimbarica la pas domol 30 min/zi e musai.
Oricum eu obosesc f repede si gafai cand urc cateva trepte din cauza utrogestanului (9 buc/zi) pe care-l iau. Ce s-o mai iau si la goana?
Azi mi-a facut si mia analizele de biochimie si Lysteria, si ceva hepatice.
Shery
7+
ancadragoman spune:
Sheri si eu obosesc repede.De la utrogestan?
Eu iau 4 pe zi.
anca
6+
vine bebe....
poze
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru![]()
azi dimineata am aflat ca voi fii in decembrie mamica.Inca nu m-am obisnuit cu ideea ca sunt
, poate si pentru ca astept cu nerabdare sa imi confirme medicul azi.
va las ca am putina treaba, dar am sa trec mai tarziu pe la voi

ancadragoman spune:
Olim Bine ai venit,astept datele sa te trec in listuta.
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!
anca
6+
vine bebe....
poze