Parfumul Ceruti
Foloseste careva dintre voi acest parfum??Daca da as vrea sa intreb fetele din Bucuresti de unde lau procurat si la ce pret.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
Raspunsuri
geniest spune:
Eu il folosesc pe Cerutti 1881 Blanc. L-am luat din duty Free anul trecut era promotie (32 Euro) insa in Romania - la Sephora, parca l-am vazut cu 2.200.000 lei. Este BESTIAL !!!!
Sunt indragostita rau de el.......
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by geniest
Eu il folosesc pe Cerutti 1881 Blanc. L-am luat din duty Free anul trecut era promotie (32 Euro) insa in Romania - la Sephora, parca l-am vazut cu 2.200.000 lei. Este BESTIAL !!!!
Sunt indragostita rau de el.......
Hehe he, pai si eu sunt inebunita dupa el, nu la-m mai folosit de ceva vreme , tot in duty free la-m vazut si eu, era 48 E, si am zis ca-l voi lua data viitoare (adica sapt. asta), daca nu il gasesc mai ieftin in Bucuresti.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
nadyana spune:
Daca este vb. despre parfumuri, hop si eu![]()
Am auzit si eu de acest parfum, dar nici macar nu stiu de la ce firma este
si nici nu l-am incercat vreodata, dar cred ca am sa merg sa-l incerc.Ce fel de parfum este, fetelor?Dulce sau fresh?Ce note predomina?
geniest spune:
Dupa parerea mea e fresh, ca mie nu-mi plac cele duuulci.......mi se face rau si daca miros la altcineva....
tumpi spune:
quote:
Originally posted by nadyanaDaca este vb. despre parfumuri, hop si eu
Am auzit si eu de acest parfum, dar nici macar nu stiu de la ce firma estesi nici nu l-am incercat vreodata, dar cred ca am sa merg sa-l incerc.Ce fel de parfum este, fetelor?Dulce sau fresh?Ce note predomina?
Este vb de Nino Cerruti, est un parfum floral.Si mie imi place mult de tot,chiar mai am putin din el si acum as vrea sa incerc Cerruti Colection, a incercat vreuna din voi?Am inteles ca are note floral-orientale,amintind de o vara torida din Toscana.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mami.natalia spune:
Mi-am luat noul cerruti 1881 in vara lui 2006 dinduty free, in jur de 50 E/50 ml la promotie. Sticluta rotunjoara grena la culoare, apa de parfum.
Imi place la nebunie.
Este exact pe inima mea.
O mamica
mariana tache spune:
am avut si eu un ceruti (nu mai stiu de care) pe care nu l-am putut folosi fiindca mi se facea rau de la el. Simteam ca in creier ma inteapa mirosul. L-am primit cand eram insarcinata; am crezut ca e de la sarcina; dar la fel s-a intamplat si dupa nastere; asa ca l-am dat cadou ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
MissParker spune:
E ala care miroase a grapefruit, fresh dar si usor dulce-amarui?
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Happiness_4_us spune:
Eu am folosit multi ani Cerutti.
Cerutti Image, www.mpire.com/cerruti_perfume-s.htm?payload=L25ld1Jlc3VsdHMucGFnZT9nb1RvSXRlbS1leGlzdGluZ0ZpbHRlckxhYmVscz0mZ29Ub0l0ZW0t%0AZXhpc3RpbmdGaWx0ZXJVUkxzPSZnb1RvSXRlbS1pdGVtVGl0bGU9SW1hZ2UlMjBieSUyMENlcnJ1%0AdGklMjBmb3IlMjBXb21lbiUyMDIuNSUyMG96JTIwRWF1JTIwZGUlMjBUb2lsZXR0ZSUyMFNwcmF5%0AJmdvVG9JdGVtLXNkY1VSTD1odHRwJTNBJTJGJTJGYXBpLnNob3BwaW5nLmNvbSUyRnNjcmlwdHMl%0AMkZHU0lzYXBpRXh0LmRsbCUyRmxpbmtpbl9pZC04MDAzOTc1JTJGc2YtMSUyRnBpZC0zMjQ1Njk2%0ANyUyRk1ELTAmcGFydGlhbC1tZXRob2Q9Z29Ub0l0ZW0%3D&pt=1" target="_blank">asta mi-a placut cel mai tare;
Cerutti 1881, www.mpire.com/cerruti_perfume-s.htm?payload=L25ld1Jlc3VsdHMucGFnZT9nb1RvSXRlbS1leGlzdGluZ0ZpbHRlckxhYmVscz0mZ29Ub0l0ZW0t%0AZXhpc3RpbmdGaWx0ZXJVUkxzPSZnb1RvSXRlbS1pdGVtVGl0bGU9Q2VycnV0aSUyMDE4ODElMjBi%0AeSUyME5pbm8lMjBDZXJydXRpJTIwMS43JTIwb3olMjBFYXUlMjBkZSUyMFRvaWxldHRlJTIwU3By%0AYXkmZ29Ub0l0ZW0tc2RjVVJMPWh0dHAlM0ElMkYlMkZhcGkuc2hvcHBpbmcuY29tJTJGc2NyaXB0%0AcyUyRkdTSXNhcGlFeHQuZGxsJTJGbGlua2luX2lkLTgwMDM5NzUlMkZzZi0xJTJGcGlkLTIyOTU1%0AMzE2JTJGTUQtMCZwYXJ0aWFsLW1ldGhvZD1nb1RvSXRlbQ%3D%3D&pt=1" target="_blank">asta cel bej, clasic;
Pe www.mpire.com/cerruti_perfume-s.htm?payload=L25ld1Jlc3VsdHMucGFnZT9nb1RvSXRlbS1leGlzdGluZ0ZpbHRlckxhYmVscz0mZ29Ub0l0ZW0t%0AZXhpc3RpbmdGaWx0ZXJVUkxzPSZnb1RvSXRlbS1pdGVtVGl0bGU9MTg4MSUyMFN1bW1lciUyMGZv%0AciUyMFdvbWVuJTIwYnklMjBOaW5vJTIwQ2VycnV0aSUyMEVhdSUyMGRlJTIwVG9pbGV0dGUlMjBT%0AcHJheSUyMDMuNCUyMG96JmdvVG9JdGVtLXNkY1VSTD1odHRwJTNBJTJGJTJGYXBpLnNob3BwaW5n%0ALmNvbSUyRnNjcmlwdHMlMkZHU0lzYXBpRXh0LmRsbCUyRmxpbmtpbl9pZC04MDAzOTc1JTJGc2Yt%0AMSUyRnBpZC0zMjQ1ODg3NCUyRk1ELTAmcGFydGlhbC1tZXRob2Q9Z29Ub0l0ZW0%3D&pt=1" target="_blank">asta l-am avut acum 2 veri si mi-a ramas la suflet, insa din pacate a fost editie limitata si nu l-am mai gasit, desi l-am cautat in multe duty-free-uri.![]()
In ultimul timp am folosit numai editiile limitate de vara, in sticlutze de 100ml.
Toate cele pe care le-am folosit erau fresh.
Acum il am pe www.mpire.com/cerruti_perfume-s.htm?payload=L25ld1Jlc3VsdHMucGFnZT9nb1RvSXRlbS1leGlzdGluZ0ZpbHRlckxhYmVscz0mZ29Ub0l0ZW0t%0AZXhpc3RpbmdGaWx0ZXJVUkxzPSZnb1RvSXRlbS1pdGVtVGl0bGU9MTg4MSUyMEVhdSUyMEQlMjdF%0AdGUlMjBQZXJmdW1lJTIwYnklMjBDZXJydXRpJTJDJTIwMy4zJTIwb3olMjBFYXUlMjBkZSUyMFRv%0AaWxldHRlJTIwU3ByYXklMjBmb3IlMjBXb21lbiZnb1RvSXRlbS1zZGNVUkw9aHR0cCUzQSUyRiUy%0ARmFwaS5zaG9wcGluZy5jb20lMkZzY3JpcHRzJTJGR1NJc2FwaUV4dC5kbGwlMkZsaW5raW5faWQt%0AODAwMzk3NSUyRnNmLTElMkZwaWQtMzI0NTgxNDUlMkZNRC0wJnBhcnRpYWwtbWV0aG9kPWdvVG9J%0AdGVt&pt=1" target="_blank">asta, editia limitata din vara anului trecut, insa nu il mai pot folosi ptr ca nu il suporta bebe, nu suporta nici un fel de miros de parfum. Asa ca m-a linistit.
Tot in vara anului trecut ca si editii limitate au mai aparut si Cerutti Blanc, www.amazon.com/gp/offer-listing/B000O886JA?ie=UTF8&condition=new&tag=dealtime-hpc-mp-20&creative=380345&creativeASIN=B000O886JA&linkCode=asm" target="_blank">asta dar si cel din cirese, cel pe grena, www.perfumeemporium.com/Womens/Details.cfm?ID=10450&source=72" target="_blank">asta.
Mie personal imi plac foarte tare parfumurile lui Nino Cerutti, dar gusturile nu se discuta.![]()
Nana,
14+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Dory232002 spune:
Mie cel mai tare imi place cel clasic, Cerutti 1881.Cu siguranta o sa-l achizitionez din duty free daca nu la sfarsitul acestei saptamani, probabil va ramane sa-l cumpar dupa Paste
.