Incotro va indreptati anul acesta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Daca e sa visez cu ochii deschisi mi-as dori sa vad Japonia la sarbatoarea florii de cires ... poate in alt an.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Daca vrei sa vezi ciresii in floare, iese mai ieftina o vizita in Spania, in provincia Caceres, in sud, aproape de frontiera cu Portugalia. Locul se numeste El Valle del Jerte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

M-am intora dintr-o vacanta de 15 zile in Spania, am vizitat Barcelona, Valencia si am stat intr-un oras langa Barcelona. A fost super si vacanta de vara la mare tot acolo intentionam sa o petrecem.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

In septembrie mergem in Italia ( Florenta si Milano) iar in iarna in Austria la schi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am vrut si noi Tenerife insa am optat pana la urma pentru Palma de Mallorca; poate si pentru ca pozele cu Tenerife nu prea ne-au convins, si poate pentru ca nimeni nu ne-a zpus "da, am fost acolo si e beton". Asa ca am ales, batraneste Palma, unde au fost si prieteni si parinti. Mergem pe cont propriu, am luat deja bilete prin intermediul a 2 companii de low-cost. Si iesim ieftin si speram sa fie frumos!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Iaca iti spun io:"da, am fost acolo si e beton". Da noi am fost printr-o singura companie si aia high cost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Pe noi ne bate gindul sa mergem de Craciun si anul Nou la Capul Verde ca am gasit o oferta buna pentru 2 saptamini la 4 stele cu mic dejun.Doar 1150 de euro de persoana.E adevarat, cu banii astia am sta 2 saptamani si in Thailanda; in plus mi-e teama ca pe acolo nu e nimic altceva decit plaja, nisip, vulcani si cam atit de vazut.
Totusi o vizita pina la Capul Verde poate ca n-o sa ne strice o data in viata.

Vacante placute tuturor!

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Roxana,da te rog niste detalii,pret caza si avion.Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

aiska ce frumoase planuri ai! Si originale mai ales ...

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Viana - noi mergem cu Wizzair (pana la Dortmund) si legatura cu AirBerlin (pana in Palma de Mallorca). Amandoua sunt companii low-cost, asa ca pretul pana la destinatie ne-a iesit cam 200 euro (dus-intors/pers). Am luat biletele de pe acum o luna pt ca inca sunt preturi promotionale Apoi cazarea o s-o luam singurei de aici pt primele 2 zile, pt ca vom fi obositi sa cautam; apoi ne alegem cazarile la fata locului, si pretul este sigur mai mic decat prin agentii. Masina inchiriem tot de pe acum pt ca avem mai multe variante si sunt promotii; platim doar un mic avans ~10%.
Eu vorbesc din experiente mele: de cate ori am fost pe cont propriu ne-am distrat mai bine si am iesit mai rezonabil. Prin agentii am avut multe nemultumiri...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput