Incotro va indreptati anul acesta
Raspunsuri - Pagina 2
carmenp spune:
lecce - puglia - italia, daca a fost cineva astept cu nerabdare impresii
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
Olivette spune:
Anul trecut am fost o saptamana in Thassos si 2 in Tunisia, iar anul acesta mergem in Thailanda. Visez sa vizitez aceasta tara de cativa ani si se pare ca in sfarsit mi se va implini visul. Si daca tot o facem, atunci am zis s-o facem ca lumea: vom sta 2 nopti in Singapore, 2 in Kuala Lumpur, apoi zburam spre nordul Thailandei, in Chiang Mai unde stam 5 nopti, apoi 4 nopti in Bangkok, 10 nopti in Phuket, inca o noapte in Bangkok si 2 nopti in Istanbul. In total vom fi plecati 4 saptamani. Abia astept!
lau10 spune:
Noi anul asta mergem 2 saptamani in America. Doar eu cu sotul, zburam in Los Angeles, acolo stam 2 nopti, inchiriem o masina decapotabila si mergem la San Francisco unde stam 2 nopti, apoi la Las Vegas unde stam inca 2 nopti, si ne intoarcem la Los Angeles unde ne cazam la un hotel super sa petrecem 4-5 nopti de vis si de relaxare.
Noi 2 nu am avut niciodata luna noastra de miere din diferite motive, suntem casatoriti de 5 ani si abia asteptam sa ne facem o vacanta de vis, doar noi doi.
Va doresc la toti concedii cat mai placute.
Annnca spune:
Letitia,ai fost in Sudul insulei ? In Las Americas ? Cam cat te`a costat hotelul cu full board?
Apropo..dar nu e mai ok cu mancare doar dim si seara...? Ziua poate mergem in croaziere,vizitam..nu stiu daca ne intoarcem la masa.Nu??
Si as mai vrea sa stiu,cat te`a costat tot,tot ? Cu tot cu bani cheltuiti pe insula ? Asa aproximativ.Eu am zis ca ar fi in jur de 2000 si ceva de euro cu totul.
Noi plecam din Barcelona,ca locuim aici.Si vom pleca cu Edreams,e low cost.Iberia e scump !
apsara spune:
Noi am fost anul trecut in India si dupa o caldura infioratoare anul asta parca cere Europa, asa ca va fi Romania si Marea Britanie.
ooana spune:
Anul asta in mai 5 zile la Londra...in iulie Spania 4 zile la Barcelona dupa care 5 zile in Ibiza...si in septembrie vrem 10 zile in SUA (daca primim viza) daca nu, o sa alegem Madeira.
MissParker...abia astept sa te intorci cu impresii si poze din concediu!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
bufi spune:
Noi deja am fost intr-o mini vacanta in Austria, de Pasti in Bulgaria, in full sezon de vara cred ca 7-10 zile in Bulgaria/ Spania si functie de unde mergem in vara facem rocada prin septembrie inca o tura.
Bufi
Letitia1 spune:
Letitia,ai fost in Sudul insulei ? In Las Americas ? Cam cat te`a costat hotelul cu full board?
Apropo..dar nu e mai ok cu mancare doar dim si seara...? Ziua poate mergem in croaziere,vizitam..nu stiu daca ne intoarcem la masa.Nu??
Si as mai vrea sa stiu,cat te`a costat tot,tot ? Cu tot cu bani cheltuiti pe insula ? Asa aproximativ.Eu am zis ca ar fi in jur de 2000 si ceva de euro cu totul.
Noi plecam din Barcelona,ca locuim aici.Si vom pleca cu Edreams,e low cost.Iberia e scump !
Letitia1 spune:
Scuze ca iti raspund asa tirziu. Nu am prea intrat la calculator de multa vreme.
Nu cred ca e relevant cit m-a costat pe mine biletul, pentru ca pe tine o sa te coste mult mai ieftin din cauza ca iti cumperi bilete din Spania, iar Canarele sint teritoriu spaniol. Oricum pe mine m-au costat 2800 de lire pentru 3 persoane. Insa acolo am cheltuit inca 1000 de lire pentru excursii si mincarea de prinz. Deci in principiu o sa te coste inca 1000 de euro (mai mult sau mai putin)pe linga biletele de cazare, zbor si 2 mese pe zi.
Sa fii atenta ca in unele locuri sint preturi separate pentru spanioli (sau cei care locuisc in Spania) si restul lumii, bineinteles ca spaniolii beneficiaza de mari reduceri.
Succes
J G spune:
Am fost deja in ianuarie in Franta si mai visez... o mini-vacanta la prietenii nostri din Italia (acolo, 4 zile) iar in toamna variantele raman deschise - ori Grecia unde inca nu a fost sotul meu ori Egipt.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)