Incotro va indreptati anul acesta
Raspunsuri - Pagina 4
lgireada spune:
Esti curajoasa ca mergi in ideea ca gasesti ceva la fata locului.
Eu am luat bilete la avion in weekendul cu 1 mai pt Norvegia si cazarea nu o pot rezerva ca nu am credit card. Si mi-e frica sa merg asa sa vad ce gasesc la fata locului ... crezi ca ma descurc?
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Roxana Claudia spune:
Liliana - te vei descurca f bine. Eu am fost asa in toata Europa. Paris - unde e belea...si am gasit imediat. Corfu - de credeai ca acolo o sa ne lasam si pielea: 25 euro camera cu bucatarie si baie si balcon cu vedere la mare. Viena - cazare ca-n puf si la pret bun. Amsterdam - nici nu pove..
Ma ghidez intai pe net sa vad cat cer hotelierii si cat cer agentiile. Apoi la fata locului pot sa fac comparatie.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
lgireada spune:
Esti asa curajoasa! Tot respectul, am sa incerc si eu varianta asta care o propui tu ... pare totul super!
Liliana
Letitia1 spune:
Eu cred ca Roxana nu are copii sau nu-i ia cu ea in concediu. Nu pot sa cred ca o familie cu 2 copii si-ar permite sa plece in concediu fara nici o rezervare. Daca n-as avea copii as pleca si eu fara nici o grija, ca vorba aia, la toata urma dorm in masina, nu mi-ar trebui nici un curaj ca sa fac asta.
lgireada spune:
Nici eu nu am copii inca si pe unde merg incerc sa merg la preturi studentesti, ca nici macar salariata nu-s inca. De ex, doresc sa merg in Praga intr-un weekend. Chiar mi-e greu sa cred ca nu gasesc cazare la fata locului, dar cum caut? Banui ca la hotel sau pensiuni, preturile sunt standard, nu? N-am mers niciodata nicaieri fara sa rezerv ceva, de asta am o oarecare retinere, dar intotdeauna exista un inceput.
Apropo de ce zici tu ca iesi mai ieftin daca mergi la fata locului, nu cred ca intotdeauna e valabil. De ex o excursie de aici pana in Sankt Petersburg m-a costat 188 e cu tot cu viza. Sa fi vrut s-o fac singura nu reuseam la banii astia ... Cred ca depinde de mai multe.
Liliana
Roxana Claudia spune:
Letitia - eu am nascut anul trecut deci intr-adevar mi-am permis sa plec fara rezervari in prealabil. Si de anul asta am copil...dar merg fara el in concediu...ca doar vreau sa ma relaxez, no?? Daca plec cu bebe ma asigur ca nu voi avea parte de surprize.
Liliana - eu am spus cum am facut noi pana acum si ca am fost multumiti. In toate excursiile am fost cu masina personala, suntem aventurieri si ne-a placut mereu sa mergem in locuri care nu ne sunt impuse printr-un traseu...Cand plecam asa mergem cu masina si unde vedem ca ne-ar place sa stam intrebam cat costa si conditiile; apoi mai intrebam in 2-3 locuri si in final alegem unul care sa ne convina cel mai mult. Dureaza uneori si 2 ore dar merita sa gasesti cazare unde vrea muschiu' tau si la un pret mai mic decat prin agentii.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
aiska spune:
Liliana noi am fost in Italia tot cu o companie low cost si ne-am gasit singuri cazarea.Ne-am mirat cind am primit in statia de autobuz oferte de cazare de la niste italieni.
Din Finlanda e cam scump sa calatorim cu masina prin Europa,de aceea daca cumparam bilete de avion la low cost iesim mai ieftin.
Daca mai aveti timp, Riga este un oras demn de vizitat dupa parerea mea si poate gasiti oferte bune la Ryanair.
Sint de acord cu Roxana ca pe cont propriu calatoriile sint mai ieftine spre unele destinatii.
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
A_Iulia spune:
Si eu zic ca tenerife e beton - merita. Mi-a placut mai mult decat Palma de Mallorca.
Iti inchiriezi o masina si bati toata insulita in lung si-n lat (cu intoarcere seara) - deci masa de pranz mai bine nu o luati la hotel.
Am luat prin agentie, cu charter+hotel demipensiune, vara (sezon), asa ca nu pot sa dau prea multe detalii de preturi.
Insa stiu ca exista oferte de cazare gen garsoniere - in care ai si bucatarie si te gospodaresti singur - ma gandesc ca pot fi mai ieftine decat hotelul.
As mai merge acolo cu placere...dar sunt atatea altele de vazut...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
Moniland spune:
Eu am fost anul trecut de Paste in Tenerife si "da, a fost beton"
Am cateva poze la semnatura. Am fost in sud la Playa des Americas. Am gasit o oferta cu cazare gratuita, am platit avionul pe care l-am luat din Budapesta. Dar cred ca se poate si de la Bucuresti. Am ales Budapesta ca e mai aproape de noi, iar zborul a fost direct. Si noi am inchiriat o masinuta si am bantuit toata ziua pe insula. Am avut si o mica bucatarie dar f. bine dotata. Micul dejun il luam acolo, iar restul peste tot. E plin de terase. Atunci mi-am facut plinul la restaurantele chinezesti . Era 5.90 euro all you can eat.
Monica
Moniland spune:
Anul acesta, de fapt acum de 1 mai as vrea sa ma duc undeva unde e cald si ieftin. Ce-mi propuneti?
Monica