Mamici de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
samadhi spune:
CARLA - eu pe 5 aprilie sunt in Bucuresti, am zborul de dimineata, si plecam pe 21 aprilie e o sambata. Imi e indiferent ziua, cand se poate la voi, ora sa nu fie tarzie ci cam dupa-amiaza zic eu, dar depinde de voi, si bineinteles sa nu fie fum de tigara.......
Da-mi daca vrei nr. de tel. si daca poti si ID de la YM, eu sunt acum online in messenger, si putem vorbi daca vrei......
18+

samadhi spune:
LIA - de la prima sarcina stiu ca in jur de 5 contractii pe zi ar fi okay dar daca depasesc si devin cam dese e cam periculos, eu a trebuit sa merg in spital cu prima sarcina si m-au bagat sub perfuzii ........ dar dupa aproape 2 sapt. si pastile care mi le-au dat si acasa tot nu dispreau....... asa ca este riscant, cea mai importanta e linistea. Posibil sa te agiti si sa se formeze contractiile..........
Ai grija de tine.
18+

liadorian spune:
quote:
Originally posted by samadhi
LIA - de la prima sarcina stiu ca in jur de 5 contractii pe zi ar fi okay dar daca depasesc si devin cam dese e cam periculos, eu a trebuit sa merg in spital cu prima sarcina si m-au bagat sub perfuzii ........ dar dupa aproape 2 sapt. si pastile care mi le-au dat si acasa tot nu dispreau....... asa ca este riscant, cea mai importanta e linistea. Posibil sa te agiti si sa se formeze contractiile..........
Ai grija de tine.18+
De unde agitatie!
Mi s-a tabacit fundul de la stat in pat, nu misc un pai prin casa, sotul meu e un monument de grija si rabdare - el gateste, imi aduce de mancare in pat si se supara foc daca ma vede in picioare! Uneori am impresia ca vrea copilul asta chiar mai mult decat mine...Lia
S21
Samurai-lady spune:
Contractiile nedureroase sunt alea de pregatire a uterului,nu ?
Io tot timpul le uit numele :)))
Cand devin dureroase contractiile sunt periculoase,sau tre sa ne alarmam ?
Uite ca io-s la bb2 si nu stiu cate contractii am pe zi,dar de azi o sa le numar.E drept ca nu ma doare nimik cand se intareste putin burta si se opresete foarte repede.
Samurai-lady
20 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
samadhi spune:
LIA - daca stai in pat nu ti se poate intampla mare lucru, si eu am stat cu luniile, si era nasol, dar s-a meritat. Statul in pat e tocmai ca sa nu se scurteze colul prin contractiile care se fac. Sa stai la pat e cel mai bun lucru care il poti face, mai bine decat sa stai in spital sub perfuzii......
18+

Simo78 spune:
Deni mai lasa bilanturile alea 1 minut si mai scrie si aici ceva
...Cu drag, madam alkaida ![]()
Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
mychydutza spune:
apropos de simtit kopilu, voi il simtiti zilnic? eu l-am simtit aku vreo 2 zile, ieri la servici parka putin si de atunci nik. oi fii io mai nesimtzitoare? sau ce?????????????????
+19
mihaela
poze
liadorian spune:
quote:
Originally posted by samadhi
LIA - daca stai in pat nu ti se poate intampla mare lucru, si eu am stat cu luniile, si era nasol, dar s-a meritat. Statul in pat e tocmai ca sa nu se scurteze colul prin contractiile care se fac. Sa stai la pat e cel mai bun lucru care il poti face, mai bine decat sa stai in spital sub perfuzii......18+
![]()
Doamne, cred ca exact asta voiam sa aud: ca nu se va intampla nimic rau daca stau in pat! Altceva nici nu stiu ce as mai putea face, si din cauza asta am un sentiment tare aiurea de neputinta. Mereu imi spun ca nu m-as supara sa car caramizi cu spinarea toata sarcina, daca asta ii face bine lui bebe, numai sa fac si eu ceva! Sa simt ca sunt utila, ca misc ceva pentru el!
Lia
S21
CarlaV spune:
Samadhi, ti-am trimis e-mail ca n-am gasit PM.
Anto, si eu patesc la fel cu vezica urinara, ai descris foarte bine. Mi s-a intamplat la un moment dat cand eram la volan, m-am lasat mai pe spate, si cand am ajuns la semafor am inceput sa ma agit si sa ma batzai ca sa se mute bebele. Sa vezi cum se uitau ceilalti soferi
A avut rezultat, in sensul ca bebele s-a mutat de pe vezica si a inceput sa se ocupe de ficat. Altadata a gasit rinichii... Pe mine ma mai deranjeaza cand se misca foarte puternic, parca ar sari, nu e dureros, dar e o senzatie de disconfort, parca vrea sa iasa pe acolo, cand a facut asa prima data era sa cad din pat. Cand ma gandesc in urma e amuzant, dar in momentele alea n-a fost.
Carla,
24+ 
Antoanela23 spune:
Roxy, Carmena felicitari pentru baietei, sa fiti sanatosi cu totii.
Andicu, Nikole, ce burtici frumoase aveti, ptiu sa nu va deochi.
Brazuca, imi pare rau pt supararile tale, mai ales ca acum nu ar trebui sa te intristeze nimic. Rusine soacrei si cumnatei, e de neinteles atata rautate gratuita. Sper sa gasiti cat de curand o solutie convenabila pt voi. Iar cu plansul, e adevarat ca nu e ideal acum, dar decat sa tii supararea in tine si sa te consumi interior, mai bine plangi si te linistesti. Plangi si cu sotul impreuna daca va vine, va ajuta sa va "racoriti" mai repede, sa va regasiti calmul si sa cautati solutii concrete si benefice.
Si din ce inteleg eu, soacra nu sufera numai cu inima (la propriu si la figurat) ci si cu nervii si capul, cand o apuca pandaliile ganditi-va ca e un om bolnav si reactiile ei trebuie privite ca atare, faptul ca zice una-alta nu inseamna ca are dreptate ci ca asa se vede din lumea ei ciudata si bizara. De aceea eu nu cred ca e posbil s-o "educati" ci trebuie ignorata si mai ales nu puneti la suflet ce zice.