Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

apropos de simtit kopilu, voi il simtiti zilnic? eu l-am simtit aku vreo 2 zile, ieri la servici parka putin si de atunci nik. oi fii io mai nesimtzitoare? sau ce?????????????????

+19
mihaela
poze

Si eu aveam impresia la un moment dat, dupa ce incepusem tratamentul injectabil, ca pustiul nu mai e asa vioi cum il stiam. Dr. a spus ca la varsta asta a sarcinii, chestiile astea sunt relative, difera de la burtica la burtica si nu trebuie sa ne ingrijoram prea repede. In luni mai mari, stiu ca se pot monitoriza loviturile fatului. Trebuie sa fie cel putin 10 pe ora, oricat de superficiale ar fi. Poate fetele cu mai multe cunostinte de medicina sau mai multa experienta iti pot da detalii!

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna burtici . Vrem la listuta cu numele Laurentiu . Suntem incantati amandoi .

LUNA1 - am lasa fetita pentru tine

20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

otim pentru ...Ne apropiem de scor

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Samuray-lady - exact cele care te strang dureros si se intareste burta in acel loc, acelea sunt nasoale si periculoase. Daca nu te doare nimic nu este nimic si nu trebuie sa te panichezi. In plus bebe se tot misca dintr-o parte in alta, e normal sa mai lovesca vreun organ sau altul........ acum cateva zile am avut dureri la ficat, probabil lovea si acolo.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Motiv pentru care sper sa ma suportati cu intrebari . Placenta cu insertie anterioara si faptul ca sunt mai sa nu simt " fluturasii " ???

20 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

salut burtici!
nu v-am scris de multisor, da' v-am citit in fiecare zi.
Bun venit noilor burtici si felicitari celor care au aflat culoarea caruciorului!
Brazuca
Vad ca vorbiti de carucioare, hainutze mobilier - treburi importante.
Io am avut un soc dimineatza cand m-am cantarit: + 10 Kg
CE MA FAC??...sunt de-abia in luna a V-a...am sa ajung un elefant! Problema e ca vara asta o sa fie cald a' dracu'....si io am sa nasc sub dusu' rece??? Se pare ca am o mare problema.
Nici nu poate fi vorba de cura de slabire...iar cu mishcatu' e greu tare! Mi-e frica sa nu m-apuce iar contractiile. Ca de-abia am scapat de pat si injectii.UF!
Am sa merg pe jos spre casa..macar atat sa incerc sa fac!

Va pup, tre sa fug la o sedinta!
O saptamana cat mai buna!

Shpiry 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Lia, nr acceptabil de contractii pe zi depinde de fiecare, de rezistenta colului si a sacului amniotic, deci nu stiu sa-ti spun exact. Conteaza mult daca din cauza lor ti se scurteaza/deschide colul sau nu. De aceea trebe sa stam la pat, ca sa reducem la minim nr lor. Dar eu de multe ori am noaptea, fara sa fac efort.
Prima sarcina a fost la fel si am dus-o la termen, fara cerclaj, doar cu tratament si repaus, am nascut la 39sapt si 5 zile. Acum a fost mai greu, uterul mai sensibil, colul fragilizat plus nenorocita de infectie.
Deci tu fiind la prima sarcina ai toate sansele sa fie bine pana la termen, fii optimista, .

Otim, felicitari pt baietel, sanatate multa.

Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Scriu scriu, da ce?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna fetelor!
Eu m_am trezit azi cu gatul prastie...! TRebuie sa imi prepar niste lamai cu miere poate imi mai trece! Voi ce remedii mai aveti?
Vestea buna e ca aseara mi_am comandat patutul pentru bebik!!! Sunt super incantata - e in lemn masif si transformabil pana la varsta de 7 ani! Il puteti vedea aici
Eu sunt super incantata de el!! Abia astept sa il livreze, cred ca o sa fie pentru sapamana viitoare!

Branzuca te si iti urez putere sa treci peste toate probleme astea!

MADA 16+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Va rog, ma trece si pe mine cineva cu caruciorul albastru! Puteam sa stau si fara , dar mai bine sa echilibram listuta de pe prima pagina, nu?
Multumesc frumos!!

greierash 23+

Mergi la inceput