Mamici de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
CarlaV spune:
Samadhi, eu vreau sa ne intalnim, dar nu s-a mai discutat nimic pe aici. Eu vin unde hotarati voi si nu se fumeaza ![]()
Brazuca, spune repede ca ne lasi sa te ajutam, ca vreau sa incep lista cu ce-ti putem da.
Carla,
24+ 
CarlaV spune:
Idee: la Cora la restaurantele din mijloc, dinaintea caselor de marcat, nu se mai fumeaza. Am verificat asta de 2 ori, se pare ca au luat amenzi mari, la fel si la Mall. Asa putem sa ne vedem si sa ne bucuram si de papica sau dulciuri. Sa vedeti ce fetze vor face oamenii cand vor vedea atatea burtici sexy la un loc 
Carla,
24+ 
samadhi spune:
CARLA - eu nu ma pot ocupa de asta, sunt aici si nici Bucurestiul nu-l cunosc, deci trebuie cineva de acolo sa se ocupe........ poate tu daca vrei, sau oricine altcineva...... de la care sa am un nr. de tel. ca in Romania nu voi avea internet, si sa ma tina la curent cu intalnirea.
Daca nimeni nu zice nimic nu se va face nimic....... asta e clar.
18+

Antoanela23 spune:
Luna, la mine inca nu e sigur 100% ca e fetita, astept rezultatele de la amnio ca sa stim sigur. Dar oricum eu te
si-ti doresc un bb cum iti doresti si tu.
Ioana, da, le-am luat pe cele de dimineata,
.
Dar cand le-am scos din folie ma uitam la tv si era a iau un somnifer in loc de Adalat (nifedipin), noroc ca sunt diferite la culoare si marime, cand am vazut ce aveam in palma sa-mi vina rau. Somniferul mi l-a dat dr pt cand nu pot sa dorm noaptea si am contractii, sa iau maxim juma de pastila si numai la nevoie. Am luat o data si apoi am citit prospectul si m-am cam speriat.
Lia, mersi de intrebare
, sunt aici, deci e bine. Mai doare pe ici, injunghie pe colo, dar asta e.
Tu cum te simti?
Chiar vroiam sa va intreb fetelor, se intampla sa va doara cand misca bebe? Pe mine ma indoaie uneori, loveste in vezica urinara si am impresia ca o sa fac pe mine. Iar apoi ma mai jeneaza un timp, tot am senzatia de mers la toaleta. Am facut analiza de urina dupa prima sesiune de "box" si a iesit ok, nu am infectie. Doar ca bb e jos si cand ma nimereste acolo...
Anto
24 si
Victor (8 octombrie 2005)
Joujou spune:
Cred ca Brazuca a iesit sa ia o gura de aer, poate raspunde prezent la apel cand se intoarce!
Intre timp burticile fac galerie
BRA-ZU-CA! BRA-ZU-CA! 

Joujou
16 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!
estecri spune:
mai fetelor dar mult mai scrieti!!!!mi-au trebuit 3 ore ca sa recuperez!!!
Cristha nu e nici o problema ca bebe este culcat pe tesut, cel putin doctorita nu a zis nimic(probabil asa se vede de cum l-a prins in poza). Eu sincer nu mi-am facut probleme si cred ca nici tu nu trebuie sa te gandesti ca ar fi ceva in neregula. Doctorii ar spune!!!sau ne-ar trimite la alte analize sau ar insista mai mult pe treaba asta!!
Karligutza multumesc frumos pentru incurajari Laaceeaconcluzie am ajuns si eu. Oricum burtica nu o ascund ca vezi doamne se minuneaza lumea de ea!! Sa se minuneze , eu oricum sunt mandra ca e a mea si stiu ce dulceata am acolo. Apropo voi vorbiti cu bebe din burtica ...eu cateodata ma gandesc ca am inebunit...ca azi de dimineata cand m-am trezit ii spuneam lui bebe sa mergem sa mancam ceva (de obicei cereale cu lapte) si sincer parca nu sunt singura (de multe ori inainte cand sotul era la servici si eu ajungeam inaintea lui tot de la servici mi se parea casa pustie...acum e alta treaba...suntem doi care il asteptam pe tati sa ne pupe !!!)
Luna- si eu am insomnii. La ora 4,30 dimineata sunt in picioare cu ochii "cat cepele" si ma uit pe tavan, parca as fi dormit de 3 zile asa odihnita sunt. Pe la 6,30 adorm di nou si iti dai seama cum ma trezesc la 7,15 sa plec la servici!! Sunt ametita rau de tot. Dar asta e ...e de la bebe...Inainte dormeam neantoarsa si pana la 12 ziua , de ma scula sotu' sa mananc ca se plictisea prin casa , dar acu' alta e povestea ...ca bebe ma ridica in picioare de la 8 dimineata in weekend.
Andicu - super poze cu burtica , sa-ti traiasca , sa pape sa se faca mare. O sa incerc sa pun si eu poze cu a mea. Si eu sunt ca marime la fel ca tine gandindu-ma ca am 21 saptamani fata de tine care daca nu ma innsel parca ai 24 .
Karligutza chiar imi pare rau ca treci prin toate astea. Incearca sa nu le pui la suflet si sa treci peste ele . Ai grija de tine de bebe si de sotul tau !
pup mamici de burtici si burtici de bebici si bebice!!!
sorina
21+
poze1
poza2
liadorian spune:
Vreau si eu pe liste: si pe lista cu cele care schimba saptamana marti, si pe lista pentru Brazuca!
Eu m-am temut de situatii ca cele despre care povesteste Brazuca de cand ma stiu. De aceea n-am vrut sa stau cu nici un chip nici cu ai mei, nici cu ai lui. Am schimbat o vreme niste chirii ingrozitoare (acum mi se face pielea gaina cand ma gandesc, dar atunci eram asa de fericiti! Sotul meu si acum spune ca probabil acelea au fost lunile noastre cele mai frumoase!) Pana am dat din lac in put: am inchiriat un apartament impreuna cu sora sotului meu si familia ei. Eu sunt o tipa extrem de concilianta, nu ti-as spune nici du-te mai incolo, dar de la un punct incolo devenise insuportabil. Ne-am mutat iarasi singuri in chirie, mai ales pentru ca sotul meu a pus pe primul plan relatia nostra; a fost si mai greu si mai bine, dar ne descurcam cat de cat din doua salarii de bugetari. Asa ca se poate!
Mereu m-am gandit ca sub nici o forma nu mi-as putea creste copilul intr-o casa in care atmosfera e ostila, apasatoare. Asta imi da si acum putere! In plus, sotul meu se intelege acum cu sora lui mai bine decat atunci cand stateam impreuna, ne mai facem cand si cand vizite politicoase, deci si pe frontul asta lucrurile s-au imbunatatit. Orice-ai spune, familia e familie, nu ti-o alegi, si e dureros sa ajungi sa-i urasti pe ai tai... Noi de asta am vrut sa stam singuri: ca sa ne fie toata lumea draga!![]()
Lia
S21
CarlaV spune:
Samadhi, exact in ce perioada vii? Daca vrei iti las nr. meu de tel.
Eu pot sa ma ocup de intalnire desi nu stiu cata organizare e necesara. Doar sa discutam cele care vin si sa stabilim o zi, o ora si o locatie. Eu prefer Cora Pantelimon sau Mall Vitan sau undeva in centru, spuneti si voi cam unde va convine si haideti sa o facem.
Timp de organizat altceva chiar nu am, lucrez si 15-16 ore zilnic, pana la 3-4 dimineata, dar macar ma trezesc pe la 11 ![]()
Carla,
24+ 
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Lia, mersi de intrebare, sunt aici, deci e bine. Mai doare pe ici, injunghie pe colo, dar asta e.
Tu cum te simti?
Chiar vroiam sa va intreb fetelor, se intampla sa va doara cand misca bebe? Pe mine ma indoaie uneori, loveste in vezica urinara si am impresia ca o sa fac pe mine. Iar apoi ma mai jeneaza un timp, tot am senzatia de mers la toaleta. Am facut analiza de urina dupa prima sesiune de "box" si a iesit ok, nu am infectie. Doar ca bb e jos si cand ma nimereste acolo...
Anto24 si
Victor (8 octombrie 2005)
Anto, am avut si momente mai bune! Incerc sa stau cat de cuminte pot, desi mi-au amortit toate cele de la statul in pat.
Lia
S21
Simo78 spune:
Noi am stat o luna la ai mei. Ajunsesem in asa hal incat ne plimabm pana seara tarziu pe strazi ca sa ajungem la ei pe la 8-9 sa mergem direct la somn, sa nu venim in contact cu maica`mea. manam covrigi toata ziua, nici mancarea ei nu-mi trebuia. Ne-am mutata intai cu chirie, acum la camin. Mama lui trimite lunar 300 de euro din care platim toate alea, ne raman noua de cheltuiala + mancare 100. La sfarsitul lunii mancam paine cu margarina si cartofi prajiti cu mamaliga (uneori, cand intervin cheltuieli neprevazute), dar viata e cea mai frumoasa. Sigur ne mobilizam si noi din Iasi pentru ajutorul Brazucai.
Anto pe mine cel mai tare ma doare cand da la ovare. Intr-o seara cred ca se urcase calare pe ovarul drept, imi venea sa plang de durere. L-a mangaiat tati pana s-a dat jos.
Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007