Mamici de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
Luna1 spune:
Buna dimineatza fetelor.
Brazuca 

Si asta pentru soacra 

Va pup pe toate fetelor, n-am nimic de zis decat ca mi-e somn si foame si imi vine sa adorm cu capul pe birou.
Michydutza stiu iubita de la primul cum e faza cu ne-dormitul dupa ce nasti. Dar eu ma rog acum sa am unul la fel ca el. LA el n-am dormit de fraiera ca era primul copil si aveam numai scenarii idioate (daca se sufoca, daca se ineaca etc) cred ca nu l-am lasat eu pe el sa doarma, nu el pe mine. De cate ori nu l-am trezit ca mi se parea ca nu respira. Iar el a fost un cuminte se trezea doar la 3 ore cu foamea in gat, il schimbam, lapticul, ragaitul (scuze dar asa e) si nanita. Insa eu ramaneam asa cum am spus sa ma holbez ca nebuna la el sa respire. Eram zombi! Nu a avut nicio noapte nedormita de plans aiurea sau colici. Acum ma rog sa mai imi dea Doamne Doamne unul la fel sa vezi ce bag la somn. ![]()
Luna
19 sapt+ Cosmin
Luna1 spune:
Brazuca sa stii ca fratele meu cand a avut ceva discutii cu ai mei si a vrut sa se mute, a gasit o camera la curte la o batrana care tare s-a bucurat sa aiba pe cineva in casa sa-i mai ia si ei o paine sau mai stiu eu ce. Si plateau putin. Cred ca asta ar fi solutia, sa gasesti cu cineva in casa. Stiu ca e mai greu cu bebe insa cred ca ai putea. In plus mai cauta pe la garsoniere, chiar si confort doi e mai bine decat asa.
Luna
19 sapt+ Cosmin
CarlaV spune:
Ioana, 
Brazuca, ramane valabila oferta cu tipa din Cluj-Napoca, ea e de acord sa stea cu cineva cu un bebe, mai ales ca nu va fi prea mult pe acasa.
Ideea e ca nu poti continua in felul acesta, oricat de greu ar fi dupa aceea, macar vei avea liniste. Si un banut de paine se gaseste pe undeva, sau macar un prieten care sa va invite la masa. Te inteleg perfect, eu si sotul am strans bani timp de 9 ani pana sa dam avansul la un apartament. In ultimii ani ajunsesem sa plang continuu din cauza mamei, care isi gasise singura distractie din a juca ping-pong cu nervii mei. Nici acum nu stiu cum am rezistat, dar am plecat de acolo cu vreo 3 luni mai devreme decat planificasem, asa cum eram imbracata, am luat doar geanta si cheile de la masina si dusa am fost. Am plans de nervi tot drumul, puteam sa fac un accident si sa-mi distrug restul vietii. Sotul (atunci eram prieteni) a fost langa mine si am dormit amandoi in noul apartament, pe jos, fara frigider, fara aragaz, fara caldura... mancam covrigi si beam apa din pahare de plastic. A fost foarte greu dar eram fericiti ca avem un acoperis deasupra capului.
Iarta-ma pentru divagatie, dar vreau sa vezi ca se poate, daca nu pui piciorul in prag certurile vor fi din ce in ce mai dese. Acum cei mai importanti sunteti voi trei, nimeni altcineva. Soacra va plati in felul ei, cumnata la fel, te asigur de asta. Parerea mea este sa plecati de acolo oriunde aveti conditii decente, chiar daca va costa aproape tot salariul. Cu restul lucrurilor de care veti avea nevoie ne putem mobiliza si noi sa ajutam, sunt sigura ca fetele vor fi de acord.
Curaj si tine-ne la curent 
greierash spune:
Brazuca mi-a trasnit o idee: la Agentia Nationala pentru Locuinte te-ai gandit, ai incercat? Au locuinte prin credit ipotecar, la care se ajunge mai greu si trebuie si ceva bani,; si mai este sistemul de locuinte cu chirie(le construieste ANL, si le inchiriaza primaria - depinde in ce sector locuiesti....) unde daca ai mai putin de 35 de ani te poti incadra... Nu stiu, cum crezi, daca te intereseaza pot sa iti dau mai multe amanunte, nr de tel, etc...
pupici!!
greierash
21+ 
Ioana75 spune:
Anto, ti-ai luat medicamentele?
Si eu tot martea schimb saptamina, am ajuns si eu la jumatate, am 20s.
brazuca, bafta multa, sa scapi de socroshenie cit mai repede! Imagineaza-ti ce scene o sa faca dupa ce vine bb ... cind o sa dispara din centrul atentiei
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Joujou spune:
Daaaaa, Carla excelenta ideea ta! Eu una raspund prezent la apelul tau cu stransul de lucrusoare (daca va fi nevoie si , bineinteles, daca Brazuca va fi de acord!) Sa vezi tu Brazuca ce o sa ne mobilizam toate mai ceva ca niste
, ca nici noua nu ne-a oferit viata numai puf si e minunat sa iti intinda cineva o mana de ajutor!
Joujou
16 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!
samadhi spune:
CARLA - sunt deacord cu tine !!!!!! Ca sa ajungi la mai bine trebuie sa treci uneori prin foarte greu, poate asta este si un fel de experienta prin care trebuie sa trecem oricat de greu ne este. 
18+

Luna1 spune:
Fetelor daca Brazuca va fi de acord normal ca o vom ajuta doar e de-a njoastra.
Ii pot trimite si eu ceva lucrusoare intr-un pachetel ca nu ma doare mana sa iau mai multe cand cumpar pt bebe.
Insa acum problema ei e sa scape de socrosenie. Cat mai repede! Iuby al tau vrea sa se mute macar?
Ioana si Anto si eu tot marti schimb sapt insa am schimbat-o de ieri la semnatura de lene. Asta inseaman ca noi marti... alea alea? (ca eu nu-mi aduc aminte, il hartuiam pe sot zilnic si mi s-a zis ca am ovulat mai devreme deci nu stiu can a aparut samburelul).
Luna
19 sapt+ Cosmin
CarlaV spune:
Noi stim bine de tot cum e, pentru ca am trecut prin asta. Sa stam 9 ani impreuna dar in case diferite e ceva... Plus ca tot ce avem ne-am facut singuri, nu ne-a dat nimeni un capat de ata, plangeam de foame la un moment dat, dar nu tin minte atat de mult acea perioada cat cea de tortura psihica de dinainte. Asa incat daca Brazuca e de acord sa se ocupe ei de chirie si cu restul sa ne lase pe noi sa ajutam, eu zic ca va fi foarte bine.
Si hotarati-va repede, cand sarcina va fi mai mare o sa-ti fie mai greu sa te ocupi de mutat.
Carla,
24+ 
samadhi spune:
CARLA - ai dreptate, fiecare are durerea lui si ii e foarte greu sa treaca peste ea, dar trebuie sa ai curajul sa iei lucrurile asa cum sunt !!!!!!
Intrebasem in capitolul trecut daca mai ne intalnim in aprilie sau nu ????
Mie mi-ar face placere sa va cunosc, la fel si pe BRAZUCA, cred ca iar fi buna o intalnire cu noi...... toate care vor si pot sa vina, gasesc ca ar fi frumos.......
Desigur ca o putem fiecare ajuta cu ce putem si i-ar prinde bine.
18+