Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

JOUJOU - pe durata nu merge sa ii ignori sau sa le trantesti usa in nas sa le arati ca esti mai tare........ lupta asta nu dureaza ca nici de castigat nu ai.
BRAZUCA are nevoie de LINISTE si asta 100%, nu doar acum ca este insarcinata si mai incolo pentru ca va avea un copilas si ai nevoie de odihna mereu. Iar copilul cand incepe sa tipe si mai mult va deranja...... nu pe mama ci pe cei care sunt in jur din casa pentru ca vor avea un motiv in plus sa o atace. cand un om te uraste si iti vrea rau, nu iti ramane decat sa te dai din calea lui........ am trecut prin astea ca sa invat mai bine, si nu de bine am plecat de acasa de la 18 ani. Stressul acela continuu nu il suporta nici un om normal, doar nebunii intre ei, si nu are decat sa le lase pe ele doua singure sa se traga de par, ca pana la asta se va ajunge.
BRAZUCA, gaseste o posibilitate sa va mutati........... incercarea nu are moarte situatia nu se poate intoarce decat spre binele vostru si nu inspre mai rau.
As vrea sa te pot ajuta, crede-ma, dar nu detin nici un apartament in Bucuresti, cu draga inima ti l-as da, numai ca sa ai liniste si sa nu mai plangi.
Imi dau si mie lacrimile te rog nu mai plange.......
Te pup,

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

samadhiai perfecta dreptate....poate pentru ea nu a fost sfatul cel mai bun. Nu ai cum sa stii ce e cu adevarat in sufletul lor pentru ca e povestea lor de viata pe care o traiesc in fiecare zi, si nu e drept sa treaca prin ce trec acum....pentru ei si pentru nici un om normal! Mi-am dat seama ca poate cel mai bun sfat este cel cu mutatul, dar, dinnou, noi aici nu putem decat sa emitem pareri si sa-i incurajam cum putem!
Hai ca nu mai zic nimic, ca si asa mi se pare ciudat sa vorbim despre problemele altora, cumva "in lipsa"...

Joujou16 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

BRAZUCA - uite am dat la google : inchirieri apartamente in Bucuresti si au iesit anumite pagini una dintre ele este asta :
http://museimobiliare.ro/anunturi-imobiliare/inchirieri/apartamente/pret-necunoscut/tt/Inchirieri_apartamente/

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

E incredibil cat de bine intelegeti prin ce trec. Imi cer scuze! Chiar nu am vrut sa va transmit si voua starea mea! Pt bb cel mai bine acum este sa aiba liniste, asa ca ma calmez si ma duc sa iau niste aer, sa ma descarc la surioara mea, sa imi faca morala putin (ca plang si ii fac rau lui bb).
Va pup fetelor si va multumesc pt ajutor din tot sufletul!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

JOUJOU- eu zic ca fiecare dintre noi care vrea se poate uita la google si poate da de vreo pagina si asa ii ajutam sa gaseasca ceva..... unde sa locuiasca....... povestea e veche si daca se repeta e cu atat mai mult un motiv de alarma. Eu zic ca ei au nevoie de liniste, si nu de stressul altora.
Poate cele din Bucuresti se cunosc mai bine la apartamente si ar putea sa dea un ajutor mai bun decat mine........ stii cum e cu din vorba in vorba nu stii cum sare norocul......... cine poate sa ajute, ar fi frumos ca nu se stie nimeni cum pica intr-o asemenea situatie ...... poate nu acum dar in alta viata.......

18+

Mergi la inceput

BRAZUCA- uite alt anunt, nu stiu ce zona este in Buc. daca e buna sau nu, dar este o tipa care cauta colega de apartament si urgent la 150 euro.
Site: http://www.museimobiliare.ro/detalii-anunt/127230/apartamente/inchiriat/dristor/Bucuresti
iti da si tel. si numele si adresa email.

18+

Mergi la inceput

BRAZUCA - uite altul la 3 camere pentru 375 euro.
Site:http://www.museimobiliare.ro/detalii-anunt/124947/apartamente/inchiriat/Titan/Bucuresti

Am vazut la voi preturi incredibile, care sparg orice piata normala......... pai la 1000 euro poti sa ai aici in Muenchen un apartament la 3-4 camere.
De unde scot ei astfel de preturi ?????????

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata frumoaselor,

Ma prezint si eu la apel sa va spun ca sunt inca pe pozitii si sa va urez o zi buna.
Azi am mai adaugat o sapt la numaratoare.

Acum ma duc sa citesc din urma, pupici,

Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Multa sanatate, Anto, tie si bebelusului!

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

pentru toate fetele si pentru bb-ii lor din burtici...
Va citesc zilnic, dar cu scrisu...... stau mai prost.... si de lene dar si din cauza ca trebuie sa recuperez din urma ce scrieti voi..... recunosc sunt dependenta de site, de voi, si... va iubesc
Acum m-am hotarat sa scriu pentru ca sunt impresionata de ceea ce i se intampla brazucai si de solidaritatea voastra.... aproape ca imi dau lacrimile dar...sunt la servici.... si oricum pe brazuca nu o va ajuta cu nimic.
Promit sa ma uit si eu pe la inchirieri, poate vad ceva.... Pentru ca si parerea mea este aceeasi: daca nu va mutati copii, doar voi doi nu veti avea liniste. Noi, sotul meu si cu mine, am stat la mama 5 ani, ne-am inteles super bine; dar cand ne-am mutat in casa noastra...... nu am cuvinte.....
Oricum, brazuca, pana se va rezolva intr-un fel problema ta, a voatra , se pare ca aici gasesti tot sprijinul... Atat ca nu te putem lua in brate cand esti suparata....
si pentru brazuca!!!!

greierash 21+

Mergi la inceput