Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mychydutza si mie mi se pare ca profita de pe urma bolii si il santajeaza. Cu socrul la fel procedeaza. Cum nu ii convine ceva, incepe sa tipe ca o nebuna si zice ca mai bine murea atunci...etc, si 2 zile sta in pat cu mana la inima. Nu zic ca nu s-o simti rau dar singura isi face rau ca nu stie sa vb omeneste! Multa rabdare are socru-meu cu ea!
Clar solutia este sa plecam. La batrane am incercat, dar nu vor cu bb, pt ca normal ca fac galagie.

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Brazuca, iubita mica, imi inchipui cat va este de greu la amnadoi...desi nu va cunosc, si eu, ca si alte mamici, suntem alaturi de voi si va zicem sa fiti tari! Mai ales tu, pentru sufletelul pe care il porti in burtica, nu te lasa doborata, asemenea oameni nu merita nici o atentie din partea voastra....stiu ca e usor de zis...cel mai dificil pentru voi este faptul ca trebuie sa stati sub acelasi acoperis! Parerea mea, care am trecut prin ceva asemanator, este ca asemenea comportament nu trebuie incurajat si, dupa cate vad eu, cea care alimenteaza disputa este cumnata. Deci, prindeti momentul cand e singura, luati-o deoparte si explicati-i frumos ca trebuie sa inceteze! Pana la urma voi sunteti 3, sunteti puternici, uniti, si nu o sa-i mai mearga! Asta trebuie sa inteleaga cumnatica, prea si-a luat avant. Iar cu socrosenia, va dau alt sfat: ignorati-o! Inchideti-i usa in nas daca trebuie, nu-i mai ascultati ineptiile. Pana la urma o sa se sature sa urle de una singura, invatul are si un dezvat. Si iti mai spun ceva: lucrurile au importanta pe care le-o acordam...asadar, cu cat ascultati mai putin, cu atat va atinge mai putin sufletelul...pentru ca sunteti amandoi doi copii sensibili!
Nu am vrut sa ma transform in psiholog, vreau doar sa va incurajez, sa stiti ca vorbesc din experienta! Curaj, fiti tari pe pozitii, si imblanziti voi pe mama-soacra pana la urma! Trebuie!
multi!

Joujou16 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Multumesc mult pt sprijin fetelor! Nu am vrut sa va deprim si pe voi, dar parca s-au prabusit toate asa deodata si atat de mult am incercat sa fiu tare aseara si sa nu plang, ca acum nu mai rezist! Ma simt ca si cum nu as avea locul meu. E casa lor, si nu mi-e usor sa aud ca poate sa ne dea afara cand vrea ea! Daca as putea as pleca acum in secunda asta, dar nu se poate!
Pt bb si pt iuby am fost f tare aseara, chiar daca eu nu am participat la show, dar a trebuit sa repar ce au facut ei cu iuby care era distrus. Si cand el e asa...eu trebuie sa fiu tare pt ca mai rau ii fac daca plang. Acum pot sa ma descarc!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna burtici!

Nikole, esti o frumoasa, si ai o burtica super! o sa aveti un bebe..!
First_Carmen, ma bucur ca ne mai dai semne! sa-ti traiasca baietii si sa fiti sanatosi! si eu vreau sa iau carut de la BE , daca gasesc sa-mi placa si mai convenabil decat in oras! pt carucioare, patuturi..nu cred ca e prea devreme! eu o sa las doar hainutele si pampersii pentru mai la sfarsit, dar restul trebuie sa le facem din timp.
Brazuca , imi pare rau ca iar ai probleme cu linistea de-acasa!..pacat de voi, de fericirea voastra si de familiuta voastra! e usor de spus ca trebuie sa faceti ceva, dar probabil ca va e greu, ca e f scump sa te muti! sper sa rezolvati situatia cat mai curand!

Va multumesc pt aprecieri, bluzita cu talpite ( pe care scrie : "Kickin' baby") mi-a luat-o mama din Germania, de la C&A , raionul de burtici.

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Brazuca hai sa-ti vand un pont si Mami de A-uri va confirma...Bolnavii de inima, mai ales cei cu infarct, au ceea ce se numeste "spectatorul din vitrina". Adicalea, ei stiu cat de grav este si se menajeaza, rar ai sa vezi unul agitat. Si atunci cand doare, e ca un jungi, e o durere crunta! care nu-i lasa sa se miste. Deci daca da ca apucata din maini si din cap, nici in ...pardon...nu o doare.

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Am uitat sa mentionez ca in cazul nostru, cea care ne facea zile fripte era chiar maica-mea....nu era seara de la Dumnezeu in care sa nu adorm plangand, incepusem sa ma cert si cu sotul pentru diverse neimpliniri, il gaseam principalul vinovat de starea in care ma aflam, pt. ca, in opinia mea, el trebuia sa ia atitudine si sa ma apere fata de rautatile ei....duceam discutii lungi pana la 1-2 noaptea, eram amandoi zombie a doua zi dimineata, tristi, plansi....descurajati...pe atunci nu castiga nici unul din noi cine stie ce, nu ne permiteam o chirie...asa credeam! Dar am riscat, ne-am mutat cu chirie, am avut si zile in care ma scotoceam de maruntis pt. painica, dar eram fericiti! Nu faceam o tragedie din asta! Dupa o perioada, maica-mea a inteles ca trebuie sa ne descurcam greu si ne mai trimitea pachete. Va doresc la amandoi sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste asta, si sa procedati cum credeti voi ca e mai bine!

Joujou16 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

BUna dimineata fetelor !!!!!!!
Aici ninge si iar ninge si iar ninge.................. Nu vreti si voi zapada ??????

ANDICU -

BRAZUCA25 - imi pare foarte rau prin ce treci ! Am trait si eu asemanatoare scenete in trecut, cu propria familie sau in cea a fostului sot, dar mereu am incercat sa evadez, si asa am cautat cum am putut un alt loc unde sa stau dar nu cu ei. MYCHYDUTZA are dreptate, de schimbat pe ei nu-i poti schimba asa ca trebuie sa schimbi situatia sa fie mai buna pentru voi, si pentru bebe tau, ca nu iti face bine deloc acest stress continuu sub care te afli mai mult decat tensionata. Poate gasesti sa inchiriezi o camera la cineva singur care poate e batran si nu are nici el destui bani sa se intretina. Faci asa un bine ajutand dar iti faci si tie un bine avand LINISTE !!!!!! Care eu consider ca e cea mai importanta intr-o sarcina. Gandeste-te la repercursiunile ce le poate avea bebe tau, doar din cauza stresului........ eu nu le insir aici ca ma gandesc ca le stii si tu, dar gandind doar la asta m-ar face sa imi iau lucrurile si sa-i las pe ei asa de barfitori cu ochii in soare. Atata timp cat nu faceti nici o schimbare cred ca pot sa-si bata joc de voi cum vor ei, si eu cred ca ar trebui sa pui capat situatiei, ca sa te linistesti cat poti de mult. BEBE tau simte tot, nu il chinui !!!!!!!
Orice schimbare e grea, dar vei vedea ca e spre binele vostru.
Iti doresc multa putere sa treci peste toate mai ales ca vine PASTELE si o usoara schimbare dar spre bine pentru voi doi si bebele vostru.
Cu toata compasiunea iti tin pumnii sa reusesti !!!!

M-ati facut curioase trebuie sa va vad pozele..........

Va pup,

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele,mie imi plac si hainutele de bebei de aici.
Mai ales pt.care asteptati fetitze

adresa aici http://www.oldnavy.com/browse/product.do?cid=6175&pid=496159&scid=496159002

Samurai-lady 20 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Buna ,

Va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru. Am fost la Mediplus pt morfofetala de 22 saptamani si mi-au confirmat ca o sa am un baietel.
Va urez sarcini usoare in continuare!!!

Eles 23 +

Mergi la inceput

Deci e clar teatru cu durerile! degeaba vad eu ca ei normal ca o cred ca se simte rau.
Ma duc pe-afara ca plang ca proasta degeaba in casa si ii fac rau si lui bb. Saracutzul nu stie in ce familie vine! Norok ca tati nu seamana deloc cu ei.
Multi pupici fetelor pt sprijin si sfaturi!Ma ajuta mult!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput