Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la etiquette daca mergem in timpul saptamanii avem sansa sa fim numai noi in sala de sus (care e chiar frumoasa, ca au geamuri in tavan - nu stiu cum se cheama cheastia asta - si niste ghivece mari cu plante, muzica discreta si e f aerisit.

uite un link: http://www.restaurantetiquette.ro/

la caru cu bere au mereu clienti si cred ca se fumeaza.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

CARLA - ti-am vazut pozele sunt foarte fain si burtica la fel. Nu am prea inteles ce pozitie e aia in prima poza unde esti in albastru imbracata???? Este o pozitie yoga ?????Chiar sunt curioasa sa-mi spui....Te pup.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Otim
De cand va citesc comentariile cred ca am invatat o multime de lucruri noi.
Raman mereu surprinsa de detaliile medicale complicate pe care le citesc , multe dintre ele nici nu stiam ce inseamna. Este prima mea sarcina intr-o tar straina. Aici nimeni nu iti spune ce marime are colul tau sau ce indicatori ai avut la analize. Ceea ce t se spune este daca bebelusul se dezvolta normal, daca exista riscuri de boli genetice si daca totul in general se prezinta bine.
Se fac in total 5 ecografii pe toata durata sarcinii, una la 12-13 saptamani, una la 18-22 saptamani, la saptamana 32 si restul excat inainte de nastere. Ti se fac o serie de analize la inceput dar cum am spus doar daca e ceva neinregula dr.comenteaza cu tine in rest totul e bine si nu ai de ce sa iti bati capul cu detalii medicale pana nu e nevoie.
Nasterea si sarcina trebuie sa fie cat mai naturala fara multe interventii din partea medicului.
In afara de medicul tau de familie ai o moasa care iti urmareste toata sarcina si te pregateste pt ceea ce trebuie sa vina.
Cred ca totul este f diferit de Romania dar intr-un fel parca mai relaxat.
Cand va vad pe voi cate ecografii faceti parca mi se pare ca raman in urma.
Otim nu iti face griji ca uneori termenii medicali sunt facuti parca pt a ne speria si in realiate nu e chiar asa de grav cum ne imaginam. Mama mea spune ca si medicii trebuie sa arate ca au fost la scoala si sa foloseasca termeni pe care noi nu ii intelegem dar nu este ceea ce o gravida are nevoie.
In fine ceea ce incerc sa spun e ca e relativ de la medic la medic daca ai bafta sa gasesti unul care sa se poata pune in locul tau si sa inteleaga ca tu doar ai nevoie sa stii daca e bine sau nu iar daca nu ce e trebuie facut ca sa fie bine e perfect daca nu .....

stefania sapt.20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ANYA- si la etiquette e fain. Dar hotarati pana la urma locul va rog..........
Si unde e in Bucuresti etiquette pentru unii ca mine care nu stiu ????

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Karligutza eu sunt pro oricum o dam, Caru cu bere sounds perfect ca si data de altfel, si ora. Iti scriu pe PM. Daca se schimba, fara probleme vin si atunci. Insa inafara de vineri, nu pot veni la 17 ci mai tarziu. Vinerea la 17 e perfect.

Aylin, si eu Brutus, nu raman la Tutu cu nasterea, am scris si la subiectul cu pacientele lui parerea mea. Nu apropos de nastere pentru ca nu le intereseaza pe fete, dar apropos de fetele care renunta.

Este f bun in infertilitate, s-a apucat si de FIV acum, e foarte aglomerat, insa pentru raspunsurile si sensibilitatile unei mamici cu o sarcina multumesc lui Dumneazeu fara probleme cum o am eu, nu mai corespunde. Nici cu umorul sarcastic si cinismul nu foarte suparator in alte conditii si nici cu graba continua data de o mare aglomeratie si de lipsa provocarii la un moment dat.

Plus ca apropos de nasteri, vorba ta, nu am fost impresionata de povestile fetelor. Ba chiar dimpotriva.

Pup toate fetele

Clau

22+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna dimineatza din insorita si zgribulita Anglie (e un ger aici ca imi vine sa "Zbor" in tarile calde)

Stefania bine ai venit la noi, sa ne scrii mai des.

Lia imi pare rau de ce ti se intampla, ce sa zic, sistemul ca de obicei e de vina.

Eu nu am nimic nou, ba chiar sunt foarte obosita si putin deprimata si...daramata.

Brazuca felicitari pentru Doamna Brazuca, sa va iubiti mereu ca acum. Nu inteleg totusi: de ce sa refuzi dom'ne bunatate de sarmale? Mai ales ca pe ea nu o afecteaza cu nimic atat timp cat nici nu-i spui motivul real de ce le refuzi. Ia si mananca mai ales daca iti plac, nu-l lasa pe bebe sa pofteasca.

Fetele cu intalnirea voi fi cu gandul la voi. Va pup

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La pozele Carlei ma uitam si eu! Si aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu la prima poza. Carla fiind mai sportiva e mai flexibila chiar si cu burtik.

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Carla
Clinica se numeste "Clinica Eva"; este foarte frumoasa si dotata si are un personal de exceptie. Mie datorita lor nu mai mi-e frica de nastere deloc. Te trateaza f. bine si se implica mai mult decat medical. Din iunie va functina si o camera speciala ambientala unde se va putea suporta travaliul in apa (expulzia se face tot pe masa).
Nasterea naturala+epidurala costa 790 euro (40% suporta si Casa de Asigurari) si au si posibilitate de rate cu Volksbank sau BCR. Cea cezariana costa 1090 euro. In pretul nasterii intra 3 zile spitalizare cu meniu la alegere (mic dejun+dejun+cina), cosmetice pt lauza (tampoane,toaletari, medicamente,perfuzii...), pampersi pt BB, si toate consultatiile...
Sunt camere cu 1 pat sau 2 paturi cu Bb rooming in (bb in camera) dar care la cerinta mamei pt a se odihni poate fi mutat la salonul nou nascuti. Medici de garda si pt mama si pt BB... cam tot ce trebuie.
Dar te poti uita pe situl lor w w w . c l i n i c a e v a . o r g
Consultatia cu echografie 2D costa 85 lei.
Merita sa incerci. Mie mi-au dat multa incredere mai ales ca sunt la prima sarcina...
Succes!

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Luna, poate ca ai dreptate cu sarmalele. Sa vad ce imi spune inspiratia pe moment. Acum nici nu mai poftesc la ele, si de fapt nu prea poftesc la nimik. Doar daca vad mancare gatita mi se face pofta, dar altfel nu. Cand ma duc in Cora si vad zona aia unde iei mancare gatita la pachet....mor. Nu stiu ce sa imi mai aleg!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Felicitari DOAMNA BRAZOUCA!!!
Multi ani fericiti laturi de "iuby" si de BB

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput