Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

BRAZUCA - da! Este adevarat !
Cum iti merge azi? Esti mai bine ca ieri???
Sper ca vii si tu la intalnire......

KARLIGUTZA- ti-am trimis un email, cu datele mele personale si unde ma gasesti. Spune-mi daca l-ai primit....

Va pup,

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Neatza burtici! Ce fac mamicile frumoase in dimineata asta?
Eu sunt tuflita rau azi. Cred ca din cauza vremii ca altfel nu imi explic. E innorat si e ud pe jos si sta sa ploua!

Vreau si eu la intalnire numai ca o sa ajung mai tarzior adica pe la 18,00 ca la 17,30 abia scap de la munca. Sper ca macar la desert si tot sa va mai prind nitel.
Fetele, vreau si eu parola de la mailu' comun, va roooooog. Multumesc!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

samadhi azi m-am trezit putin mai bine, dar aseara iar am tras o repriza de plans dupa ce a adormit iuby. Nu am vrut sa ma mai vada si sa se mai consume si pt asta. A reusit confruntarea cu sora-sa, si a recunoscut ca nu e adevarat ce a zis, si ca daca el i-a zis ceva asta a fost anul trecut si nu saptamana trecuta asa cum a zis ea. Soacra-mea iar a luat foc, dar nu si-a cerut scuze macar pt cum a vb cu el nevinovat fiind. Acum de dimineata s-a trezit si a facut sarmale (preferatele mele) si parac o vad ca vine sa imi aduca mai incolo! Sunt hotarata sa refuz de data asta. Am scuza ca mi-a iesit colesterolul mare la analize si nu am voie mancare grasa!
Ma simt mai bine pt ca ne-am hotarat f serios sa cautam si sa ne mutam de aici, indiferent de riscurile care ar fi. Decat asa....mai bine plec si dau toti banii pe chirie!

La intalnirea cu voi vin cu cea mai mare placere, mai ales ca daca ramane pe 20, o sa fiu deja "doamna Brazuca25" pt ca facem pe 14 cununia civila! Ma gandesc ca pana atunci burtile vor creste si mai tare si o sa ne intrecem in dimensiuni!!!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

BRAZUCA- de pe acum te felicit pentru cununie Sa aveti tot ce va doriti CASA DE PIATRA ! Sa va iubiti mereu si mereu si fericirea sa va ocroteasca pentru totdeuna casa si mica voastra familie ! Din inima FELICITARILE MELE si inca o datapentru voi !!!! Sa aveti un inceput de viata singuri si linistiti alaturi de micutul vostru bebelas.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

karliguta, multumesc pentru citat.chiar ma gandeam sa-l caut si eu sa nu mai scriu inca o data.

otim, nu-ti incarca memoria inutil cu termeni care nu fac decat sa se schimbe de la o eco la alta si sa te nedumereasca si mai tare. pai ce rost avea sa-ti spuna ca, de pilda, ca FL este in limite normale?! daca exista probleme, dr iti atrage atentia asupra lor. daca nu spune nimic la sfarsit sau nu scrie in interpretarea ecografica, inseamna ca e ok. sau, mai exista alta varianta: atunci cand faci eco la alt dr decat al tau, de obicei nu iti spune mare lucru, pentru ca nu este etic fata de dr tau, care te-a trimis. e ca si cum ti-ai face analize de sange, le iei si apoi evident ca mergi la dr care te urmareste sa le interpreteze si sa ia decizii. ideea e logica si astfel se evita panicarea gravidei fara rost.

andutzy, valorile pe care ti le-am zis erau la 20 sapt si la 24 sapt.nu mi-a atras dr atentia asupra lor niciodata (nici ecografistii nici dr meu), am avut tensiunea ok, am luat doar "materna", am nascut la 41 sapt si bb a iesit excelent.

da, oanaa, asa este cu arsurile. am mai spus si eu pe aici si alte fete, dar nu strica nicicand o alta lamurire.

apropo de intalnire...eu sunt pro-"etiquette", cum spuneam ieri, mai ales ca andutzy s-a oferit sa faca rezervare daca ne hotaram.
"caru cu bere" imi place si mie mult,e super-frumos, doar ca acolo e o mare problema cu parcarea (fiind fix in centrul istoric), dar si cu rezervarile, ca acolo e full mai mereu. dar daca asa hotaraste majoritatea, eu ma supun cu placere.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

samadhi multumesc!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

am vazut ca v-ati hotarat pt caru cu bere. e ok si asa. eu am o singura "obiectie" referitor la data...pe 20 e ziua mea...si zau ca nu pot sa va fac cinste tuturor . glumesc, desigur, dar mi-ar fi imposibil sa vin.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Brazuca - am vazut acum si pozele tale, foarte faine si burtica la fel ........ si te rog nu mai plange nu e bine ! Promiti ???
Nu mai fa ochi tai frumosi sa lacrimeze, bine ?!
Se vede din poze ca sunteti foarte tineri, mai ales sotul tau, dar asta nu inseamna ca trebuie sa suferiti cu atat mai mult aveti dreptul sa savurati viata din plin.

Va pup,

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata si de la noi, am stat o ora sa mai citesc din urma
Mie imi place cum e azi in Bucuresti, miroase a ploaie si a flori, iar cerul arata super cand am plecat eu de acasa, asa ca i-am facut si o poza.

Andutzy, stiu ca se referea la oboseala ta, incercam sa te fac sa zambesti. Vezi ca nu e asa rau cum pare? Macar au scazut valorile...

Cristina, cum se numeste clinica din Brasov despre care spui? Suna atat de bine ce povestesti incat merita sa ma interesez. Banuiesc ca nu merge sa te duci acolo sa zici "nasc", sa platesti si gata, trebuie sa te vada cineva cu destul timp inainte, nu?

"Carul cu bere" e OK in afara de parcare, cum a zis si Anya. La Etiquette se fumeaza pe undeva ?

Carla, 24+

Mergi la inceput

ANYA 20 - pai pentru tine schimbam si data daca majoritatea voteaza cu DA !? VOI CE ZICETI ???? Pe 19 aprilie sau puneti o data ca sa nu fie nimic important, decat intalnirea noastra........ KARLIGUTZA ce zici??????? Fetelor ????????.......

18+

Mergi la inceput