Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

VIN SI EU LA INTALNIRE!!!
Daca se tine in weekend, ca in timpul saptamanii lucrez.
Acum in weekend vin la Baby Expo si daca cumva va intalniti....
Cred ca intelegeti ce vreau sa spun... CARU CU BERE sa fie!!!!!
As veni chiar acum...

Ma duc sa mananc un sandwich... pana ajung la Caru cu Bere...

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

nici tu claucia? cred ca e cea mai buna decizie. il admir si il respect pentru ce face, este tatic in infertilitati si sustineri de sarcina....dar cu nasterea...ii cam iese din sfera preocuparilor, si le cam flustureste.

Aylin, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Deni esti simpatica rau - m-am delectat cu listutza si cu comentariile aduse de tine. Sa fiu sincera cred ca la Stefi am folosit maxim jumatate din produsele enumerate si tot imi zicea lumea ca sunt exagerata cu copilu'. Oricum, merita de analizat mai ales ma repet, cometariile tale!

Avand in vedere ca in burtica e tot o putza, mai am de pe la Stefi(cel putin la capitolul imbracaminte), deci m-am scos. Ramane partea cu cremutze si cremele...pe care o sa o pun pe listuza mea de baby expo.

Apropo, daca ai de gand sa cumperi tot de pe lista, mergi la baby expo cu camionul?? Si eu ma duc sa stii de maine, ca dupa ce te duci tu vineri mare lucru sa mai fie ceva disponibil

Pupici la toate burticile, revin la munca ca m-am distrat destul.

Carmen19+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Despre ce listuta tot vorbiti si unde o gasesc?

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Daca hotaram o data exacta, ar fi excelent oricum pe la o ora de dupa-amiaza si pana seara pe la 8-9 nu se culca nimeni, asa ca ne putem strange mai devreme sau mai tarziu... dar daca samadhi pleaca pe 21, ne putem vedea vineri dupa-amiaza, pe 20 aprilie, si daca toata lumea e PRO "caru' cu bere" ma ocup eu sa fac rezervarea cu nr.de persoane si toate conditiile (fara fum de tigara, etc...) atentie, prefixul de Bucuresti de pe site nu mai este 01.. ci 021. Daca e, eu merg personal sa rezerv, numai sa facem lista de doritoare... deci cine doreste clar, sa spunem aici DATA si ORA de start... (eu propun vineri 20 aprilie, orele 17.00) si apoi astept daca sunteti de acord, sa imi dati PM si cu numere de telefon, eventual, ca sa va sun daca apar noutati sau daca nu veniti la intalnire!

karligutza, sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

neata fetele si de la mine!!
Lia ai semnat un contract de confidentialitate cu cei care ti=-au evaluat proiect sau cu comisia care ti-a aprobat bruma aia de finantare? Ca daca nu s-a semnat nimic nu ai ce sa le faci!! Eu sunt printre altele si evaluator de proiecte si stiu ca de fiecare data semnez o hartie prin care ma angajez sa pastrez confidentialitaea asupra proiectelor evaluate. Acum ca se scurg informatii de la echipa care l-a lucrat este partea a doua...Oricum in Romania e greu sa demonstrezi ca e furt intelectual , asa ca eu te sfatuiesc sa nu te mai superi si sa incerci sa faci altul mai frumos la care sa nu uiti sa treci si niste clauze (aici poti sa vorbesti cu un avocat care sa te invete mai multe).
Va pup si sunt cu ochiu' pe voi chiar daca sunt la servici!

sorina 21+
poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Vreau si eu LISTUTA LUI DENI...
Ca si eu merg cu camionul la Baby Expo. Pe mine cel mai tare ma deranjeaza CARUTUL SI MOBILIERUL (pat, dulap, masa infasat, cadita) restul le mai gasesc si in Brasov...
Ajutati mamele incepatoare...

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by estecri

neata fetele si de la mine!!
Lia ai semnat un contract de confidentialitate cu cei care ti=-au evaluat proiect sau cu comisia care ti-a aprobat bruma aia de finantare? Ca daca nu s-a semnat nimic nu ai ce sa le faci!! Eu sunt printre altele si evaluator de proiecte si stiu ca de fiecare data semnez o hartie prin care ma angajez sa pastrez confidentialitaea asupra proiectelor evaluate. Acum ca se scurg informatii de la echipa care l-a lucrat este partea a doua...Oricum in Romania e greu sa demonstrezi ca e furt intelectual , asa ca eu te sfatuiesc sa nu te mai superi si sa incerci sa faci altul mai frumos la care sa nu uiti sa treci si niste clauze (aici poti sa vorbesti cu un avocat care sa te invete mai multe).
Va pup si sunt cu ochiu' pe voi chiar daca sunt la servici!

sorina 21+
poze1
poza2

Sorina, esti draguta ca-ti faci timp si pentru mine! Nu stiu exact daca s-a semnat la minister vreun contract de confidentialitate! N-am facut parte din echipa care a mers acolo sa-l depuan si sincera sa fiu, pana acum nu s-a pomenit niciodata despre asta in grupul de lucru... Oricum, o sa ma interesez!

In orice caz, n-am sa las lucrurile asa. Cred ca e o chestiune de demnitate sa iau atitudine in legatura cu magaria asta, chiar daca nu se va ajunge in justitie cu toata povestea. Deja am trimis mail-uri tutror celor din Prahova si le-am solicitat explicatii in legatura cu "confuzia" care s-a produs.

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

KARLIGUTZA - sunt okay cu tine, dar ora ar trebui sa fie 16 zic eu pana ne adunam, pana vorbim............ si va trece asa de repede timpul parca vad........ si nu mai vrem apoi sa ne despartim.

Aici a nins si am sa fac niste poze si le trimit pe email-ul comun sa vedeti ca e zapada acum, chiar daca e de necrezut........!

SIMO excelenta burtica si la fel si bluzita ta verde petrol, cel putin asa se numeste aici culoarea...... imi place foarte mult, eu am una tot de acelasi gen, dar pe visiniu, cand vine al meu ii spun sa faca niste poze sa va trimit.

Merg sa vad si alte poze cu voi......
Va pup,

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza burtici! Vad ca deja incepe sa ia contur intalnirea noastra. Mai e putin pana atunci. Va dati seama ce de burtici pe mp vor fi acolo???!!??

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput