Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

fetelor, mi-a luat ceva sa citesc din urma.....ca repede mai scrieti ...va mananca degetzelele

vad ca tot discutati de intalnire....ma inscriu si eu pe lista de intalnire.....ca data este ok oricand, insa propunerea mea este sa ne vedem undeva dupa ora 17-17.30. eu una inca mai muncesc si am program fix 9-17.30. asa ca mi-ar fi foarte greu sa ajung intre aceste ore. eu stiu restaurantul Etiquette si sunt de acord sa o punem de o intalnire acolo...mancare buna, aer curat, servicii ok.....eu zic ca e o alegere buna.

Andra
21+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Deci batalia se da intre Etiquette si Caru cu Bere. Cine va castiga? Supunem la vot?

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt felicitari! Abia astept sa trecem si peste "hopul" asta cu cununia si sa ne linistim si sa ne putem face "monetarul", pt ca acum aruncam bani in toate partile!

M-am uitat pe site si am vazut ca Etiquette e mai aproape de mine, asa ca votez Etiquette.

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cristina, multumesc mult de tot, suna foarte bine si ma tenteaza sa dau o fuga pe acolo sa vad despre ce e vorba. Poti sa-mi recomanzi pe cineva la care sa merg sau e OK la cine se nimereste? De asemenea, poate stii un loc de cazare in Brasov, fara pretentii dar decent. Crezi ca e tarziu daca vin in aprilie sa zicem si discut cu cineva de acolo?

Samadhi, Brazuca, in poza aceea abia ma trezisem dintr-un somn de seara (pe la 8), sotul facea niste poze la diverse treburi ale lui, iar eu doar ma intindeam si m-a prins asa. A fost spontan dar mi-a placut ce a iesit, ca mi se vede si talia . Nici vorba de yoga sau altceva, dar de obicei ma relaxez bine cu picioarele sub mine, desi am auzit ca nu e bine.

Carla, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

UNDE E ETIQUETTE , unde in Bucuresti ???????????????
Am vazut pe pagina lor parca au mai multe de ales decat la Caru cu bere. Deci unde mergem pana la urma? Mie imi e indiferent.

AICI iar ninge......... brrrrrrrr

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna,
Am vazut ca multe gravidute de pe aici au contractii nedureroase.
Asta m-a linistit, nu de alta dar si eu am, cateva pe zi de la 2,3 la 8,9.
Nu ma doare absolut nimic, doar ca se intareste burtica.
eu saptamana viitoare ma duc la control si ma rog sa fie totul bine.
Nu de alta dar data trecuta mi-a spus d-na dr. ca am colul mai moale.
Sper ca din combinatia cu contractiile sa nu se fi scurtat.
In afar de no spa mai luati si altceva?

Va pup,
Monica25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

fetelor, eu as vota Etiquette pt ca au mancare buna si nu riscam sa cautam ceva si sa nu gasim. plus ca e aproape de Foisorul de Foc, oarecum aproape de centru deci toata lumea ar putea ajunge ok acolo...mie mi-ar fi si mai usor pt ca e in drumul meu dinspre servici si as pica acolo mai repede decat in orice alta parte a Bucurestiului...stiind o gramada de stradutze pe care sapot ajunge usor si repede.

Andra
21+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, poate pana la urma alegem LA MAMA.... Sa stiti ca si acolo (dar in Delea veche) am cunostinte si pot rezerva oricand. Mai nou au si salon de nefumatori.
La Etiquette sigur nu se fumeaza, e o atmosfera super linistita, noi am fost chiar de curand sa papam ceva acolo si aveau niste spaghetele...mmmmmmmmmmmmmm...si puiul cu ananas....mmmmmm

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Ies sa plim burtik si pe ploaie ca ploaia asta de primavara imi place!
I'll be back!!!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Listutza lui Deni este pe mailul comun si este BESTIALA!!! Merita sa va deconectati putin de la treburile cotidiene...

Ajutati pe cine cerea parola de pe mailul comun please...Imi scapa ca asa scrieti cu o viteza...

La intalnire eu sunt deja inscrisa, spuneti-mi doar cand sa vin si unde.

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput