Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

VOTEZ si eu ETIQUETTE pana la urma !
Se afla in Str. Traian nr.139 ??????
Asa am vazut pe site la ei ,nu ????
Mai ramane: cine face rezervarile cand si la ce ora ??????????

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Deni mi-ai facut ziua cu lista ta de cumparaturi si cu comenariile. Cel mai mult mi-a placut cu bila de cauciuc si stransul sotului de gat.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Carla sunt foarte multi doctori buni acolo dar eu nu-i cunosc. Ti-l recomand pe dr. Ionel Aurel (este si dr. meu si este si directorul medical si se implica mai mult, plus ca e tipul de om care sta la vorba sa explice). Un alt doctor bun e dr. Moldovan, bun profesionist dar este mai scump la vorba.
In ultimele luni de sarciana a 8 a sau a 9 a nu mai primesc gravide. au un fel de teorie prin care vor sa educe gravidele pt a naste usor si a zis la curs ca nu primeste gravide care nu au facut cursuri de respiratie cel putin. De asemenea nu primesc gravide de etnie rroma concludenta (adika din cele mai rele)
Telefonul de la Eva este 0268 333 777, au niste receptionere f dragute care iti vor explica tot ce vrei.
In ceea ce priveste cazarea daca vii inainte de 14.04 sua dupa 22.04 te pot primi cu drag la mine ca avem spatiu suficient. In perioada 14-22.04 vin rude de peste hotare si nu am loc dar inainte sau dupa cu mare placere.

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

LUNA 1
Cum pot citi si eu lista lui Deni de pe mailul comun.
Unde este mailul comun si cum pot intra?

Mersi mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare, hop si eu intr-o mica pauza!

Mada iti povestesc eu cum e in parcul circului, e totul inflorit si e o adevarata oaza in mijlocul bucurestiului, basca pentru fimiu e cu atractii maxime, la manej sunt caii si ponei!

Bine ai venit Stefania si o sarcina usoara! Cu petele maronii te linistesc fetele, ca avem un fan club de "pete"!
Sa ne dai datele sa te trecem pe prima pagina!

Simo sunt la servici si nici nu afost vreo petrecere aseara! Dar m-am culcat mai tarziu si am avut o prietena care a stat pana pe la 11 de aia nici nu am mai intrat seara pe net. Am descoperit ca daca il schimb pe sot la 6 ora de biberon, pot sa dorm pana pe la 9 . Altfel sotul deschide usa si evadeaza pushtiul la mine si ma trezeste dis de dimineata. Am avut niste cosmaruri aseara, nelegate de mine, am visat numai persoane straine!

Carmena pai si eu sunt la a doua putza in conditiile in care cel mare are 1 an si 6 luni, deci am o groaza de la el care se vor reporta la fra-su. Si eu o sa cumpar cremele (in dublu exemplar), o noua statie de supraveghere si trebuie sa mai fac o verificare pentru cel mic si o lista noua pentru cel mare... ce de treaba o sa am maine seara (sa fac carton cu talpa celui mare, sa il masor pentru haintuze si caciulitze).

Si eu votez Etiquette, sa numere cineva voturile sau sa faca o lista de intalneala cu optiunile. Si eu pot sa imi pun sotul sa faca o rezervare la etiquette, data trecuta tot el a facut rezervarea! In plus avem unde parca...

O sa imi trimit si nr. de telefon pe mailul comun, cine vine vineri la BE si vrea sa ne vedem pe acoloooo... eu sunt una mica si grasa, tunsa baitezeste si cu ochelari pe un nas borcanat si mare .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ce spor aveti la scris mai fetelor! Ca niste sunteti.

Mie imi este indiferenta locatia, atata vreme cat este mai in centrul orasului - ca ma gandesc ca suntem imprastiate prin Bucuresti si sa ne fie relativ usor tuturor sa ajungem. Va las pe voi sa hotarati unde.

Mie mi s-a facut o foameeeeee, si ar trebui sa ies sa imi cumpar ceva de mancare si afara a inceput sa ploua si eu bineinteles, imprastiata cum sunt in ultima vreme, nu am umbrela. Ma pun sa rod la un mar poate se mai potoleste ploaia intre timp. Daca nu...ies sa vanez o umbrela prin birouri.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina ti-am trimis PM.

Faza cu primitul pacientelor de etnie roma mi se para super rasism. Adfica daca are bani si plateste de ce sa nu o primeasca? In fine, numai in Romania putea sa existe o clinica cu astfel de afirmatii, aici nici nu primea autorizatie sa practice pt asa ceva, in plus mai erau si dati in judecata. Aha ca n-am timp ca asa ma imbogateam oferind asistenta celor discriminati.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

auziti, da scorurile cum sunt la Etiquette?

+19
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

mychyduta - depinde la cat de mare e buzunarul la care te raportezi. Mie mi se par destul de ok. Ca sa fac totusi o comparatie mi se par mai mari de la La mama de exemplu. Asta din ce am vazut pe site - ca dau cateva repere din meniu.

21+

Mergi la inceput

Mersi mult fetelor pt mesajele cu mailul comun...
"e multi prosti" pe lumea asta printre care si eu... dar acum m-am desteptat...
Mersi

Mergi la inceput