*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

DidiAlexnu mi-am schimbat medicul ginecolog, intre timp m-am interesat mai mult de ea si este chiar buna in ciuda faptului ca este tanara.Vreau sa-ti spun ca m-am intalnit cu o prietena care a nascut cu un doctor bun de la Bucur si sa intamplat sa aiba probleme la nastere cu copilul, doctorul a tras foarte tare de copil(inainte de a naste , dr.a omis sa-i faca echo si copilul a fost maricel, 4300gr)si ia rupt manuta si acum fac recuperare la manuta.Asa ca depinde si de norocul fiecaruia(sotul prietenei mele mai lucreaza si in acel spital)
Mergem cu dumnezeu inainte.

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dideip si dr mea este foarte tanara. Adica 36 ani da am mare incredere in ea. Probabil ca e colega de generatie cu dr ta. Si mai sunt si la acelasi spital .

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ramsy plansul nu face bine la bb! Si eu am experimentat plansul si nu i-a placut!
-ul vrea ca noi sa fim vesele!

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

AncamariE interesant subiectul postat de tine....insa citindu`l am observat ca fetele se contrazic putzin..ceea ce duce la un oarecare subiectivism...

Sunt convinsa ca o sa depasim si eventualele dificultatzi(daca va fi cazul..eu sper sa nu...bine ca stim in linii mari despre ce este vorba..

Mone+31 Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Cristalina, DidiAlex, merci pentru informatiile privitoare la ce hainute trebuie cumparate la bebe. Sincer nici nu stiam ca exist a si pijamale pt bebe desi era logic . As vrea sa cumpar de pe acum ce pot pt ca apoi nu stiu cum mai ajung la cumparaturi! Si mai am o intrebare daca aveti vreo recomadare pt pompa de muls??? manuala sau electrica? ce firma? merci.
pusi.

Bebe Isabella creste

26+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Monytza, asa ziceam si eu, decat sa facem atunci ochii mari si sa fim ca picate din luna. Ca eu fara discutiile si informatiile de pe DC exact asa as fi fost, pt ca nu am rude/prietene cu copii mici. Orice legat de maternitate si copii e noutate pentru mine. Sper sa nu ma panichez la nastere sau cand mi-or da copilul in brate, sa ma uit la el si sa nu stiu ce sa-i fac. Asa ca parerile celor care au trecut cu bine peste toate astea sunt binevenite, chiar si daca sunt in contradictoriu. Nu ma astept ca mama sa stie ce sunt alea mameloane de silicon sau pompa electrica pentru san, intelegeti voi ce vreau sa spun. Eu habar nu aveam ca exista asa ceva si multe altele, cum ar fi unguentele, modelele de pampersi, cosmeticele speciale pt bebelusi, etc...

Anca, 31s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Da intr`adevar ..sunt multe chestii nou aparute..Bubu a meu imi distrage atentia cand ajungem in preajma unui magazin cu articole pt copii...pt ca a patzit`o de nu ma mai putea dezlipi de acolo..si`a stat muuulllttt..pana m`am lasat io` dusa de acolo.Parca eram un copil scapat in raionu` de jucarii.,..pana nu`i iei ceva de acolo nu`l potzi scoate(eu una cel putzin asa faceam...ma tranteam cu fundu` de pamant dak se intampla sa trecem pe la librarie..si mama nu sinchisea sa`mi ia papusa aia noua pe care n`o aveam)

Mone+31 Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Din pacate nu prea am timp acum sa scriu.
Si mie mi-a zis dr ca nu are legatura cantitatea de lichide bauta cu cantitatea lichidului amniotic.
Poate reusesc mai pe seara sa scriu mai multe. Oricum, eu ma bucur ca asta mic da zdravan din picioare

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Aceasta este www.cdep.ro/comisii/egalitate_sanse/pdf/2006/av669_05.pdf" target="_blank">LEGEA care sper sa fie votata in curand

Nu de alta dar in urma acestei legi pot beneficia de CIC si studentii sau absolv. de fac...

Editez ca sa spun ca am trimis si pe mail... ca vad ca aici nu merge... sau poate la voi merge...

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

vali5 bine ca bebelul e bine, iar despre problemuta cu lichidul amniotic si eu stiu ca trebuie monitorizata treaba dar mai multe nu stiu.sper sa se rezolve cum ii mai bine.

ramsy incearca sa fi optimista, supararea si lacrimile nu fac bine bebeului, trebuie sa recunosc ca si eu am zile si zile dar cand simt cum da bebelina cu piciorusul i-mi revin ptr ca nu vreau sa o necajesc.vorbeste cu sotul tau, spune-i cum te simti,el sigur te poate ajuta sa depasesti momentul.

28+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput