*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

petit_ange, incerc sa-mi aduc aminte ce trebuie de la cap la coada...
-7-8 body-uri...un pic mai mari ca sa le ai pana la 3 luni
-5-6 pantalonasi cu botosel, cateva perechi fara botosel (3-4)
-5-6 camasute de corp
-2-3 costumase mai groase de pus peste in caz ca e mai frigut
-3-4 caciulite, subtirele si mai grosute pentru afara
-in functie de cum e vremea, un costumas gros pentru afara
-botosei, sosetute
-2-3 salopete combinezon subtirele...tare bune ca nu se ridica la spate! Poti sa iei si mai grosute pentru afara..
(2-3 paturici, cateva scutece de finet sa-l schimbi pe bebe pe ele, salteluta pentru masuta de infasat, cateva batistute de pus pe umar, 3 seturi de lenjerie)
Poti sa-ti iei mai multe din fiecare, dar sa fie mai mari...

Mai erau dar acum nu-mi mai amintesc....

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?NORED=1&topic_id=95542
DidiAlex, sper ca am reusit sa fur link-ul.
Intrati si voi, mie mi s-a parut interesant.

Anca, 31s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Vali5, se recomanda sa bei cat mai multe lichide...chiar si 4 l pe zi daca poti...Asta se recomanda si cand se fisureaza membranele si se pierde lichid...asa ca poti sa incepi de pe acum cu bautul apei ca rau sigur nu-ti face...Ma rog, apa, ceai, lapte, ce vrei sa bei. E prima masura care se ia asa ca poti pentru linistea ta sa incepi de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vali ma bucur ca bb-ul e sanatos! Rabdare si lipsa de stres tie!

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

didialex ce frumos ninge. Nu ca ne-am mai dori .
dideip chiar asa ce ai facut cu dr pana la urma? S-au mai rarit nasterile la Pantelimon si ai reusit sa mergi?

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Didialex, eu am nascut in iulie si in afara de faptul ca mi-au trebuit si mai grosute si mai subtirele (ca-s unele saptamani de vara mai racoroase...) tot acolo am ajuns...:))
Drept e ca nu am avut nevoie de combinezon mic de iarna, plapumioara, sac de dormit si alte smecherii d'astea groase...:)))...marimi mici mici adica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Vali din C-ta, asta a fost teroarea mea in sarcina trecuta, cum spunea Andoix ca la ea a fost SD.
Tu si facut echo morfo? daca da? cat a fost nivelul: 5,6,7,8. Io am analizele de atunci in bucuresti si nu ma pot uita. La mine s-a mentinut la nivelul 7. 6 parca e limita.Ce am facut io? sau mai bine spus dr? M-a chemat la spital dupa fiecare eco si imi facea analize sa vada daca am lichid in sange, adika daca placenta nu scapa lichid. si bineinteles sa vada daca nu pierd inclusiv prin col.
Faptul ca placenta ta e anterioara nu e o problema dar bb cand loveste simti mai puternic la organe . Praevia sua inserata jos e mai grav.

Sa stii ca nici daca bei mai multe lichide nu are o consecinda direct proportionala cu cresterea LA.
Daca ii da-i cautare dupa LA pe forum o sa descoperi un subiect, dechis in mai 2004 de prietena mea aici pe forum. Atunci io eram in 19 saptamani si asa am tinut-o pana in 38s.
Acu, dr tau ar trebui sa stie si sa te informeze ca cantitatea mica de lichid are ca efect nedezvoltarea completa a rinichilor lu bb. Va treui sa iti monitorizeze acest LA si cum tu esti deja trecuta de 7 luni poate hotara ca lu bb ii e mai bine afara..asta in cazul in care LA este sub limita.
La noi, dupa nastere, dr a transmis la neonantolog probleme mea din sarcina iar ea a masurat in zilele de spitalizare dializa si apoi ne-a trimis la Budimex unde i-am facut eco la rinici cand avea 9 zile.

Daca nu intelegi ceva te rog sa ma intrebi. Dar nu tre sa intri in criza, urmezi pasii si vezi cum stau lucrurile. Cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Ciao,burticutelor!Nu am mai scris demult pentru ca am fost foarte ocupata.Intre timp am trecut prin multe,am facut o depresie si m-am consumat foarte mult.Aveam impresia ca sotul meu isi gaseste tot felul de activitati ca sa nu petreaca timp cu mine.M-am consumat mult si am plns foarte mult,dupa 3 zile nu mai simteam copilul ca misca si aseara am fost urgent la spital pentru a face un ecograf,fetita mea este bine,dormea dusa,are 27 saptamani si 2 zile si 1,100 Kg.M-am linistit si mi-am dat seama ca nimic nu este mai important decat copilul meu.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Pauly,referitor la doctorul Grigoras,parerile sunt impartite,eu am renuntat la el si m-am mutat la alt doctor.Mi s-a parut foarte superficial cu mine...acum poate depinde de la persoana la persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

gata! am dat drumu la aragaz si sper ca printr-o minune sase gateasca singura mancarea !!!

da, "gras" ii zic eu, de drag ! daca o sa manance ca ieri (floricele si o portocala) eu pun pariu ca in 2 sapt nu se mai misca !!! n-are timp nici sa manance ! astept sa invete desfasuratorul emisiunii si sa fie mai calm in emisie. oricum blonda e VARZA !!! e tufa !!!

alta idee : eu nu am voie sare deloc !!! daca stiti cat sufar ! eu sunt fata din basm, aia cu sarea... "sarea-n bucate" ...

haideti ca ma duc sa vad daca s-a facut singura mancarea !

oana 27 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput