*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)
Raspunsuri - Pagina 28

alynta27 spune:
O zi buna in continuare si spor la scriu! Eu va citesc, din nou, maine!
Alina-Mirela 26+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele

cristalina spune:
Eu pijamale nu am folosit pana cand s-a facut Maria mare, pentru ca oricum o schimbam in hainute curate seara la baita iar dimineata oricum trebuia schimbata de ele dupa masa de pe la 10-11... asa ca pijamale erau alea care se nimereau la rand...:)))
Pompe am avut doua, una chicco, una farlin, manuale...nici o frectie. Muls tot ca vaca trista...manual...
Pe d'aia electrica nu am mai dat bani...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

ioana29 spune:
buna fetele,
revin si eu cu intrebarea mea. aveti idee unde pot gasi o rochita de seara? trebuie sa merg la o nunta si imi trebuie rochita, iar la magazinele de gravidute nu au rochii de seara. mi-ar placea o rochita scurta, cu talie inalta si larga in partea de jos. ati vazut pe undeva prin oras ceva in genul asta?
va pupicesc,
Ioana 26+

byu spune:
Salutare gagici...
Bun venit celor mai noi...
[size=5][b]La multi ani Laura si Lauracatu
Noi suntem bine, maine ma duc sa iau rezultatul de la niste analize(sper sa fie bine), azi am mai pus niste pozici si niste filmulete de la 22 saptamani(eco)...
Succes fetelor care merg la un nou control si felicitari celor care au venit de la un nou control.
Am fost intrebata si eu de med de fam daca nu vreau sa fac antitetanos si sincer nu stiu ce sa fac....
Byu 28+ cu
CASIAN
Poze

mica0307 spune:
Ce liniste e azi pe aici. Probabil ca din cauza vremii. Daca nu am fi fost as fi zis ca e timp de
.
Ma pregatesc si eu sa plec la eco.
ioana cred ca cel mai bine ar fi sa iti faci o rochita. Nu stiu daca gasesti asa ceva, da sa fie si frumoasa, sau cel putin eu nu am vazut. Banuiesc ca nunta e dupa Paste, deci mai ai timp.
Mica 31+
Maya Alexandra
Poze

dideip spune:
Fetele care pot veni Vineri la BabyExpo, ce ziceti de o alta intalnire(cele care au venit la Bamboo, stiu despre ce este vorba).Am fost sunata si invitata la Clubul parintilor la ora 13 pe data de 23martie, vor veni iar niste doctori se va vorbi despre alimentatie, niste cadouase,etc.Daca vreti imi puteti confirma, ca ma vor suna maine la ora 16 sa ii confirm cate venim, ce spuneti??????
Astept Pm de la fetele doritoare de o iesire si de niste informatii utile.
Paula33+
poze
poze bebe

ramsy spune:
Chiar ca-i liniste astazi.Probabil astenia de primavara isi face efectul.
As fi curioasa daca poate sa-mi spuna cineva la 27-28 de saptamani ce greutate au bebelusii.

Madi spune:
quote:
Originally posted by ioana29
buna fetele,
revin si eu cu intrebarea mea. aveti idee unde pot gasi o rochita de seara? trebuie sa merg la o nunta si imi trebuie rochita, iar la magazinele de gravidute nu au rochii de seara. mi-ar placea o rochita scurta, cu talie inalta si larga in partea de jos. ati vazut pe undeva prin oras ceva in genul asta?
va pupicesc,
Ioana26+
Ioana, esti din Bucuresti? Eu parca tin minte ca am vazut imbracaminte de ocazie pentru gradive (nu stiu daca si ce iti doresti tu) la Magazinul Victoria.
Madi +

Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

ioana29 spune:
Da Madi, sunt din Bucuresti. O sa incerc la magazinul Victoria si la Unirea si Cocor. Oricum mai am ceva timp sa caut. Nunta e tocmai in mai, dar nu vreau sa las pe ultima suta de metri. Multumesc pentru sugestie.
Ioana 26+

numai_eu spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu acasa si am din nou acces la net.
Va inteleg perfect pe cele care va plangeti ca stati numai in pat. Eu stau in casa doar de o spatamana si jumatate (si nici nu sunt nevoita sa stau in pat) si deja nu mai suport. Abia astept sa se faca luni si sa merg din nou la serviciu. Parca de cand stau am si contractii mai rau decat cand mergeam la lucru. Sau poate atunci din cauza agitatiei nu le simteam.
Oricum vineri avem o sedinta si ar trebui sa merg la Paltinis impreuna cu colegii. Tare mi-ar surade ideea sa plec, dar inca nu stiu ce sa fac. Eu ma simt bine, mancarimile au trecut de mult, toate bubitele sunt deja in stadiu de cruste, unele au inceput deja sa cada. Dar nu stiu sigur daca mai sunt sau nu contagioasa si nu as vrea sa imi imbolnavesc si colegii daca merg la sedinta. Din ce am mai citit eu pe net si prin diverse carti, sunt autori care spun ca in stadiul de cruste varicela nu mai este contagioasa, dar de la infectioase mi-au zis sa stau acasa pana imi cad toate crustele, caci inclusiv astea sunt contagioase. Voi ce stiti despre aspectul asta? Puteti sa ma ajutati cumva?
Si bine inteles ca dupa atata lipsa de pe forum iar sunt in urma rau cu cititul. Abia am ajuns la capitolul in care se vorbeste despre problema Danei cu Clexane-ul si as vrea sa o ajut si eu cu bani de cateva fiole la inceputul saptamanii viitoare cand pot sa ajung la banca. Sper sa mai fie de actualitate subiectul si sa mai aiba nevoie de ele.
Acum ma reintorc la citit capitolele restante si o sa revin mai tarziu.
Pupici la burtici!