*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)
Raspunsuri - Pagina 29

Alyna24 spune:
Am venit de la dr cu vesti!
In primul rand, mersik mult Alyntei, Mica, Pauly pt incurajari!
Deci, .....am fost la dr, m-a controlat si...am vaginita!Mi-a dat tratament astfel:MACMIROR COMPLEX(1 capsula/zi t de 12 zile) si Canesten(crema) de 2 ori pe zi!Si........o veste nu tocmai buna....
se pare ca pitikul meu e foarte grabit sa iasa!Mi-a spus ca este deja foarte jos, chiar mi-a aratat pana unde cand m-a controlat si trebuie sa stau mai mult in pat!Citez:"Hai sa mai stam vreo 3 saptamani sa treci de 35 sapt si dupa Paste ne vedem si vedem ce facem dar stai cumintica, nu mai umbla toata ziua, nu mai sta in fund(adik nici la calculator
)"!Ce ziceti?M-a luat cu frica cand am auzit!Azi am avut si ceva intepaturi mai zdravene si mi-a dat si No Spa 2-3 pe zi pana la 35 sapt!
Deci....dre acum incolo voi mai putin activa pe forum caci trebuie sa stau mai mult in pat!Insa mi-e tare greu ca eu n-am stare!Trebuie sa circul!Dar voi incerca pt pitik!
Dar tot va mai scriu eu dar cu pauze mai dese uneori!
Poate o iau inaintea Andradei!Andrada, sa nu te superi daca....
Adevarul e ca se cam face guguloi cand stau in fund(chiar acum il simt )!
Dideip, poate totusi vin si eu vineri la intalnirea aceea!Te anunt eu dc reusesc si pot!
Alyna 32+cu

sadicutza spune:
Fetele, multumesc pt. incurajari si sustinere.
Am fost si am vb. cu doctorita care se ocupa de Andreea, se pare ca nu este scarlatina, dar pana vine rezultatul de la exudat...ramane suspiciunea. Partea prosta este ca ramane internata in spital pana vineri...vor sa-i mai repete niste analize...ca nu au iesit bine nr. de leucocite( scazute)...sper sa nu fie nimic rau.
Imi este foarte greu sa o stiu acolo, fara mine...si ea este foarte speriata si pt. prima data singura, fara mami...sper sa nu-si invinovateasca sora pt. asta.
Pupici la burtici!!!!
sadicutza 31+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

ELTEKA spune:
Cristalina, muls ca vaca trista???? Ma indoi de ras...
I-am zis lui sotulache, draga sa cumparam si noi pompa electrica. Deh, cu ale mele conferinte - mulg ceva si familia hraneste in lipsa mea. Si-auzi, zice "dar de ce trebuie cu pompa, manual nu merge?" Am zis ca-l pocnesc . Da' acu' ma duc sa-i zic, PAI CE< DRAGA ASA CA VACA TRISTA SA MULG???
Hai ca m-ai inveselit pe ziua de azi.
Eu numai ce am venit din deplasare, asa de rau m-am obosit
Mi s-au umflat mainile si picioarele cu mancarea asta de japonezi...De maine trec pe salata...
Si degetul inelar de care va ziceam ca ma doare, acum nu-l mai pot indoi deloc Si ala micu' de dupa el a inceput sa-mi paralizeze, nu-l mai simt...Ce naiba ma fac?? Poate mi le taie...
Sa stiti ca daca nu mai scriu, inseamna ca mi-a "murit" si mana dreapta, momentan doar stanga e busita rau
Cat despre hainute, nu-s ce sa fac...Am luat niste body-uri de nou nascuti, dar ca sa fie mai ieftine, vin la set cu niste bluzite f. bune pt cei mici, se leaga doar intr-o parte...Insa nu se gasesc pantaloni in tara asta...Tot ce am gasit era pt 6-9 kg...Io ce-i dau copilului in partea de jos? Ralucami, ce fac japonezii astia cu bluzitele daca nu au pantaloni???
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by ramsy
Chiar ca-i liniste astazi.Probabil astenia de primavara isi face efectul.
As fi curioasa daca poate sa-mi spuna cineva la 27-28 de saptamani ce greutate au bebelusii.
ramona virciu
Ramsy, la mine la carte scrie pt saptamana asta 1 kg.
Al meu avea la 27s4z 1kg299gr si doctorita mi-a zis ca are cu o saptamana mai mult...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

ancamari spune:
Ramsy, pe pag.1 sub listutele cu sunt si niste link-uri foarte folositoare. Intra la "masuratori utile" si o sa-ti placa ce gasesti acolo
.
Numai_eu sa te faci repede sanatoasa! Bine ca ai scapat de varicela, mai incolo era mai rau.
Sadicutza, ai grija! Sanatate multa copilei, ce bine ar fi sa nu aiba nimic!
Alyna24 - vad ca s-au pus doctorii astia pe noi, ca suntem din ce in ce mai multe consemnate la stat in pat. Si mie tot asa mi-a zis dr, sa trec macar de sapt 35 implinita. Stiu ei ce stiu, bebe e aproape gata atunci. Rabdare si vointa! Care e la tine problema exact? Ti se lasa sarcina? Scuza-ma ca nu am retinut din alte mesaje!
Anca, 31s+ Andrei Cristian
burtica

lilky spune:
Alyna24Imi pare rau ca trebuie sa stai numai in pat, credeam ca nu o sa fie nimic serios, de aia n-am mai pus si eu paie pe foc!Dar lasa, o sa fie bine, stai in pat cu telecomanda de la TV,eventual muti calc. langa pat si o sa fie bine!O sa vezi!O sa treci peste hopul asta!Noi toate te iubim si te incurajam!
Si nu uita ce surpriza te asteapta la sfarsit:O sa fi :
Liliana 33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

lilky spune:
sadicutzaNu te supara,sigur nu da vina pe burtica, sa fie ea sanatoasa, in rest trec toate!
eltekaTrebuie sa aiba pe undeva si pantalonasi...
ancamariesti bine?
Liliana 33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

pauly spune:
alyna24 bine ca ai mers la doctor si ai primit tratament.deci bebelul tau e nerabdator, si a mea este...de aceea stau in pat sa ajung cu bine pana la 34-35 de sapt, asa o zis doctorul...ca sa ajungem in zona sigura, ca el ii convins ca o sa nasc mai devreme.ne vorbim mai des pe net Alynutza, daca tot trebuie sa stai in patut.
elteka mai odihneste-te si tu putin , si se dezumfla si picioarele.
i-mi pare rau ca te dor asa de tare incheieturile, eu nu am probleme dar ma gandesc ca nu ii placut.
28+
Riana Alessya
bebelina mea

Androix spune:
quote:
Originally posted by ankaa
Imi cer scuze pt mesajul d mai devreme.eu va scriu de pe tel si nu stiu ce s-a intamplat de a aparut de atatea ori
ankaa
Anka, poti sa-ti stergi singura mesajele aparute in mai multe exemplare in felul urmator: deasupra mesajelor tale sunt cateva iconite. Fiecare simbolizeaza ceva. Una este optiunea edit, arata ca o pagina scrisa si un creion (ti-o vezi numai la mesajele tale), alta e de sters arata ca un recycle bin (tot numai la mesajele tale) si mai sunt si altele de profil, PM si mail Yahoo pe care le vezi la toti utilizatorii. Daca apesi pe primele doua poti fie sa-ti modifici mesajele, sa mai adaugi ceva sau sa stergi tot mesajul.

Ti-as fi scris pe PM ca sa nu plictisesc pe cineva dar poate mai sunt si alte fete care inca nu stiu de optiunile astea.
Va pupeeeez, dau drumul la mesajul asta si citesc pana la momentul de fata si revin.
Kay, sper ca ai primit vesti bune la eco. Si eu am avut probleme cu ir-urile la 14 sapt. Una din ele a fost 0.9

Andreea

mica0307 spune:
Gata am venit si eu de la eco. Bebelina mea e o grasana. Varsta gestationala 31+6, ecografic 34+6. Are 2,489 Kg (+-383). DR mi-a zis ca daca creste in ritmul asta o scot de 4 kg. SI asta inseamna ca ma paste cezariana.
Mica 31+
Maya Alexandra
Poze