*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Pauly, am o informatie pentru tine: am o prietena care a nascut ieri tot cu dr. Grigoras si a zis ca a fost super ok, a fost multumita de el, a stat cam 3 ore noaptea langa ea pana a nascut! Ea a nascut natural fara epidurala. Bebele a avut 3.460 kg si ea si bebe sunt bine.
Tu ai mai fost la gimnastica pt gravide?

Am o intrebare pt fetele cu mai multa experienta: ce fel de hainute trebuie cumparate pt bebe? Ca sa pot sa-mi fac un mic stoc pt primele 3 luni sa zicem. adica numai body-uri sau ....?

In rest eu si Isabella suntem bine, nu se agita prea mult, e tare cumintica deocamdata, saptamana viitoare mergem si noi la eco si apoi trebuie sa ne facem vaccinul pt RH- si incetul incetul vad ca ne apropiem si noi de momentul 0.

Pupici.

Bebe Isabella creste

26+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alyna 24 si Monitza am intrat si eu la "Poze burtica" si intradevar nu se vad! Am modificat in profilul personal si sper ca acum sa le vedeti! Alyna succes la medic azi, asa am inteles ca mergi!
Bogalina la 25 de ani nu erai deloc batrana! Eu am 27 si voi avea primul ! Si dupa 1 luna jumate de la nastere voi face 28 de ani! Asa ca.... Am citit experienta nasterii tale! Mie una mi-a foarte frica si am si emotii pentru marea intalnire! Dar am nadejde in Dumnezeu ca imi va da rabdare si putere in acele momente! Si eu am momente cand ma simt "singura" pe forum, dar m-am gandit ca suntem multe ca numar si nu se poate sa ni se acorde in fiecare zi aceiasi atentie tuturor! Sper ca intelegi ce vreau sa spun! Uneori mi se intampla sa pun intrebari si sa nu primesc raspuns... Dar revin, daca e ceva important!

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

petit_ange multumesc mult ptr informatii...am auzit numai lucruri bine despre el, si mie i-mi raspunde la orice ora la telefon sa ma lamureasca cu diferitele intrebari si probleme care le am.nu am mai fot la gimnastica ,am avut cateva contractii si mi colul e cam scurtut 3,35, si mi s-a recomandat sa stau mai mult in casa si daca pot prin pat...fara efort.

28+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Acum se vad pozele cu burtica!

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

buna dimineata ! cam tarzior intru, cu toate ca m-am trezit de la 6 jumate ! noi suntem bine, tensiunea a fost mai mica dimineata (12,5 cu 7), Sosonica face revoluie in burtica... de cand am cazut e foarte activa. oricum ma plangeam ca e prea liistita... acum nu mai sta o clipa !!!

in legatura cu CIC si B1, nu promit nimic... Alex n-are treaba cu televiziunea,ci cu firma care produce emisiunea... o sa intreb oricum !va si ma duc sa fac ceva de papa !

tineti-mi pumnii sa am IR-uri sub 0,60 !!!

oana 27 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Pe B1Tv se discuta despre CIC si o noua modificare a Legii 488 (inca nu e in vigoare, dar va fi in curand) la emisiunea "Ne priveste". Mi-e ciuda ca nu am luat emisiunea de la inceput!
Kay, acum ca ai relatii la B1Tv, poate faci rost de legea modificata. Bafta multa la ecografie!

Revin: cred ca era vorba de modificarile OUG148/2005 de fapt. Mi-e ciuda ca emisiunea incepuse la ora 11 si atunci enuntasera modificarile. Trebuie sa le gasim undeva, nu imi place sa fiu luata prin surprindere de schimbarea asta permanenta a legislatiei. Astia de la Ministerul Muncii nu sunt in stare sa se hotarasca si ei macar pe intervale de 2-3 ani, sa stii in ce te bagi atunci cand te apuci de facut copii. Mentionez ca ultima modificare este facuta prin Legea 7/ian.2007.

Anca, 31s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Hello, burticute!

Vin cu vesti de la echo: bebe e ok, dezvoltat cum trebuie pentru aceasta varsta, a ramas tot baietel .
Problemuta este ca am cam putin lichid amniotic. S-a mai intalnit vreuna din voi cu aceasta problema? Saptamana viitoare ma duc iar la doctor pentru alt echo si doppler si trebuie sa fiu foarte atenta sa miste asta mic.
Si inca o chestie, placenta este inserata anterior (daca am inteles eu bine) - ideea este ca inca nu se poate spune daca voi putea naste natural sau nu. Cu treaba asta nu imi fac griji. Cum o fi numai sa fie bebe bine.

Ma apuc de treaba acum.

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Netza si de la noi.

In sfarsit am dus si io copilul la gradi. Dupa lupte seculare care au durat ceva timp e si el fericit azi ca are cu cine se juca nonstop.

Andrada, treci la apel ca te bat! se intampla ceva cu valul meu in genu :: unde da-i si unde crapa sau unde iese cuiul..care o fi varianta corecta?

Cred ca in legatura cu patuttul fiecare face cum simte. Fetele din afara ro vor recomanda din lemn cele din ro de voiaj. Alegerea e personala, precum maritisul

Ma tot gandesc sa fac o lista, unde nu stiu cu creme, ceiuri, supozitoare. Cum e cea pt hemoroizi (care are denumirea comerciala corecta) sau rosu carmin medicinal, bun la ranile de sani ca as vrea sa o procur si io la timp din ro. Ah, mai sunt niste supozitoare minune precum si niste solutii pt desfundatul mucilor. Acu, ce sa zic, Androix, treci si da raportu aici ca tu ai nascut vara si stii ce ne trebuie. Ca sper Doamne sa nu avem probleme cu racelile in mai-iunie.
Aveti in principiu nevoie de:
-5 scutece de carpa-finet, is bune de pus pe pat, in patut pt ca ei mai vomita cdupa masa si in plus e mai steril
- 5 body, cu mance lunga, io asa le as lua ca il las doar in el si il invelesc cu un scutec. Salopete, dar nu cu maneci, cele care se inchid cu capse pe umeri tot vreo 5,
- 3 pijamale, care sunt cu maneca si sosete.

lista continua..ah cred ca io sunt tot pe septembrie mutata cum am nascut data trecuta...deh atunci venea iarna.

Dideip, cred ca e a 3 sau 4 oare cand te intreb...dar is perseverenta..ai schimbat ginecologul???

Ancamari, nu am gasit la ce te refereai la mamici de martie - aprilie, Mergi tu acolo si mergi apoi cu copy-paste si adu link-ul aici.

Referitor la masa de Pasti, fix meniu romanesc: miel (preparat ca in Moldova si in muntenia) drob, salata de vinete, pana la cozonac.

Acu depinde si daca avem musafiri..ca e rau si fara ei sa vedem cum o fi vremea. Acu, noi ne pregatim de iarna. Ia uitati aici iarna pe sosea.

Si tot din ciclu misterului de la inceput de capitol iar vin cu intrebarea Cine-s ? . Poza e facuta la o scoala de vara de limba, unde erau fete din Columbia si State pana in china si Iran. Japonici nu am

La multi ani!!! Lauricilooooor .
Sa nu uitati sa da-ti de beut la popor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

AlynaSi mie mi`a facut placere sa te cunosc...pacat ca nu este vreme frumoasa azi...ca sigur faceam trupa cu andrada si mergeam pe undeva..Asta este...o lasam pe alta data.
Nu ai zis ce ai facut la doctor azi...sper sa nu fie nimic ..si sa te simtzi bine

Laura,Lauracatu [red]LA MULTZI ANI FERICITZI CU BUCURII SI PUIUTZI SANATOSI SI CUMINTZI!!!

Mone+31 Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kay, scuze, era pe jumatate gluma. E dragut Alex al tau, banuiesc ca "grasu" e numai nume de alint, nu pare. Cand te duci sa vezi pe Sosonica la eco? Andrada zicea ca azi.

Anca, 31s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput