*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna dimineata!
Mica multumesc mult pt informatii! Poate le pui si pe prima pagina ... e forte important sa avem actele in regula la nastere , poate mai mult decat cine stie ce crema sau halat Sotii nostrii vor fi zombi si daca o sa-i trimitem si dupa adeverinte sau alte acte....
Kay te asteptam cu vesti bune!1 Ia exemplul meu
LAURA si LAURACATU

cristina 33+(34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Laura si Lauracatu, la multi ani!
Sa fiti sanatoase si voioase si sa aveti sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi!

Cristinamaria, de colindat dupa acte sia lte chestii oricum nu scapa sotii, important e sa aiba o lista sa stie pe etape ce au de facut, desi unii (nu spui cine, persoane importante...:))) isi prind urechile si asa!

Io am mai putin de o luna pana la nastere...cel putin asa zic io...hehehe

O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Mica, eu nu pregatesc nimic! Am zis!
Astept sa vina oaspetii cu ce le place si punem pe masa ce aduc ei...hehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristalina asa ar fi ideal. Da nu pot sa o las pe mama sa faca totul. Mai ales ca s-a operat de fiere acum 2 luni. Ma uitam si la drob de miel, da noi nu cred ca avem voie chestii din alea, maruntaie.
vali cum a fost ieri la eco?
cristinamaria o sa le trimit pe mailul comun si cine sa pricepe sa le puna pe prima pagina. Ca eu nu stiu cum.

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna dimineata Burticutele, ce faceti?
Lauraa si Lauracatumulta sanatate, fericire, nasteri cat mai usoare si bebelini sanatosi
Sadicutza iti doresc multa putere sa treci peste tot si toate si lui Andreiuta sanatate multa
Alyna ma bucur ca te-ai decis sa te duci la doctor, nu te joci cu asa ceva, noi suntem foarte sensibiloase la orice acum
Kaycopil care o sa faca copilai grija de tine si sa vii cu vesti bune.
Pitica ma bucur ca totul reintra in normal in familia ta si sotului insanatosire grabnica si tu ai grija de tine si de bebe si nu in ultimul rand da IRIS
Mica imi poti trimite si mie, ce acte imi trebuiesc la internare, please

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Mica, cum sa nu ai voie?! Ca doar fierbi la ele de te plictisesti...Si apoi, din cate maruntaie de miel intra la un drob intreg gandeste-te ce putin inseamna portia ta...:)

Eu am lista facuta (juma' parintii mei, juma' parintii lui John, sa nu se supere)
Drob, friptura de miel, stufat de miel, peste (de obicei face o saramura cu mult patrunjel si marar si peste fript sa mearga cu mujdei) hrean ras ca merge cu oua fierte, salata boeuf, salata vinete, salata icre, salata verde, legume proaspete la aperitiv.
Cozonac, cateva prajituri cu crema, eventual un tortulet.
Deja e prea mult si le cade greu daca mananca atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lauraa si Lauracatu La Multi Ani!
Sanatate si -i sanatosi si frumosi!
OanaClaudia ma bucur ca bb-ul tau e bine! Sa ai o nastere usoara!

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dideip am trimis pe mailul comun actele necesare pentru alocatie + indemnizatia de nastere. Pentru spital stiu ca ai nevoie de certificate: nastere, casatorie, CI, adeverinta de la serviciu + dosarelul de analize.

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica noi o sa facem friptura de miel cu pireu, salata beof, poate si cateva sarmalute si cozonac....a si ceva prajiturele.....poate si un piculet de drob de miel.cred ca de fapt acuma vorbeste pofta din mine.

oanaclaudia sa-ti traiasca bebelasul.

am papat un castron ce cereale si lapte si iar mi foame....ma duc sa pap niste cas cu ceapa verde, ridichi si toate cele.

28+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Pe B1Tv se discuta despre CIC si o noua modificare a Legii 488 (inca nu e in vigoare, dar va fi in curand) la emisiunea "Ne priveste". Mi-e ciuda ca nu am luat emisiunea de la inceput!
Kay, acum ca ai relatii la B1Tv, poate faci rost de legea modificata. Bafta multa la ecografie!

Anca, 31s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput