*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Imi cer scuze pt mesajul d mai devreme.eu va scriu de pe tel si nu stiu ce s-a intamplat de a aparut de atatea ori

ankaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

Da,am nascut doar cu asistenta.Bineinteles ca m-am invatat minte si am schimbat medicul.Am spus "batrana" nu in sensul fizic ci in sensul biologic.Cred ca sunteti de acord cu mine ca ceasul nostru biologic s-a cam dat peste cap in ultimii ani.Medicii sunt de parere ca cel mai bine este sa nasti la 20,21 maxim 22 ani.(si pt.bebe si pt.mami).Asa ca imi cer scuze daca am suparat pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dianalaura asteptam sa ne trimita pdf-urile pe mailul comun. Si sa ne ocupam noi dupa, dar vad ca nu a trimis nimic.

kay chiar m-am uitat dimineata la tv. Si am vrut sa te intreb la cat se trezeste

cristinamaria te referi la actele pentru spital sau care. Acolo iti trebuie si adeverinta de la serviciu. Iti trimit pe PM.

lauraa LA MULTI ANI

lauracatu LA MULTI ANI

pitica ma bucur ca sunteti bine toti. Hai ca mai avem putin.

alyna bafta la dr. Ma duc si eu maine pentru analiza secretie.

sadicutza sanatate multa pentru Andreea. Si pentru tine

Azi ma duc si eu la eco.

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ca sa nu ma dati la "disparuti" am intrat sa va salut si eu .

Eu , asa cum ma asteptam , sunt racita bocna, nu mai fac fata servetelele normale, umblu cu ditamai cutia de servetele de birou. Maine e "big day" pt mine, ca am trainingul minune de care va tot povestesc din februarie si mai am un pic de finisat la tema pe are o sa o prezint eu. ( nu va spun ce morcov am). Elteka cred ca tu esti deja in Kumamoto, la seminar! Bafta multa!

Voiam sa va intreb ceva. In afara de pacatoasa asta de raceala mi-a iesit si un herpes ( zic eu) pe buza inferioara. Va dati seama cum arat acum: ochii roshii ca de peste, nasul cat o patlagica si cu rani si ditamai buza. Ce pot sa folosesc pt herpes? Nu am avut niciodata asa ceva, din copilarie parca imi aduc aminte ca bunica mea isi punea pasta de dinti.

Ma duc sa mananc , caci abia am venit si sunt rupta de foame.
O zi faina tuturor!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Lauraa, Lauracatu LA MULTI ANI!

Sadicutza,multa sanatate Andreei! Ai grija si de tine!

Si eu schimb saptamana! Intram in sapt 32! Timpul trece repede...

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 30+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Trisez si o schimb astazi!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 31+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna dimineata!

Lauraa si Lauracatu - La Multi Ani! sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebei! Va mai asteptam pe DC cand puteti.

Am citit o postare foarte interesanta la pag.13 la mamici de martie-aprilie preluata de catre alia_ro de la mamici de ian-febr despre primele zile in maternitate si acasa. Cred ca merita sa importam si noi subiectul si sa-l pastram, are multe informatii utile. Imi cer scuze ca nu stiu cum sa-l "fur" chiar eu.

Androix, DidiAlex, Addinel - aveti mare dreptate! si eu pateam la fel pana acum 3 saptamani de cand stau acasa si am timp sa citesc. Acum le inteleg si pe celelalte fete care se plictisesc acasa dar cred ca trebuie sa fim intelegatoare unele cu altele.
Propun ca intrebarile si problemele importante sa fie evidentiate cu rosu, sau bolduite, cum vrea fiecare, numai sa se distinga mai bine. La fel se poate proceda si cu numele celor carora ne adresam in mod special. Cred ca aceste mici eforturi in plus la redactarea mesajelor pot ajuta foarte mult in urmarirea lor. Sa nu ma intelegeti gresit: toate mesajele sunt importante si au rolul lor, doar ca unora trebuie sa le acordam mai multa atentie in timp util.

Referitor la patut: daca iau unul de voiaj si cumpar si salteluta normala ca pt patutul din lemn e mai bine? Intr-adevar salteluta cu care se vinde patutul de voiaj e moale si nu inspira incredere, multumesc ca mi-ati deschis si mie ochii.

Sadicutza, ai mare grija si evita vizitele la sectia de boli infectioase. Stiu ca va fi greu dar gandeste-te si la bebel, el trebuie protejat acum. Chiar citeam acum de o mamica de martie-aprilie care a facut varicela si spera sa nu nasca pana duminica pt a nu fi afectat si bebelul. Eu sunt terorizata de gandul ca as putea contacta vreo boala a copilariei, pt ca eu nu am facut nimic in afara de oreion. Sanatate multa!

Aveti grija de voi si de bebelusi! Sau trebuia sa zic invers?

Anca, 31s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ralucami, pentru herpes ia o crema cu aciclovir si da de cateva ori pe zi, iti mai trece si mancarimea/usturimea. Las-o incolo de pasta de dinti (ustura si poate sa faca mai mult rau decat bine).

Anca, 31s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

Buna dimineata gravidutelor !
C-am slaba activitatea pe aici.
Andrada sincere condoleante!
La multi ani pt Lauraa si Lauracatu!
Fetelor am fost si eu la echo morfo pt trim 3 si bebele meu este f bine, tot baietel ,dar mai mare cu o saptmana si 2 zile si din acest motiv mi-sa decalat si dpn-ul cica ar veni pe lume pe 18.05.
BPD=8,05
OFD=9.94
HC=29.47
TTD=8.12
AC=26.7
FL=5.89
HC(BPD/OFD)=28.33
greutatea=1750g
IR-urile in limitele normale
placenta inserata pe peretele posterior si fundic al corpului,gr 1,grosime 2.97cm
LA in cantitate normala
Frecventa cardiaca 140bpm
Cam astea sunt valorile . in concluzie este totul ok. A si am uitat colul inchis si lung.
Pt aceasta echografie ii multumesc mult inca o data lui Florina.
Paula , Duminica,la ce ora te duci la baby expo ? ca sa stiu sa vin sa ne intalnim sa iti aduc coliva.
A si tot azia am facut si analizele la sange si urina pt trim 3 iar miercurea urmatoare iau rezultatele.
Acum va pupacesc pe toate ca ma duc la treaba .

31 sapt cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor voi ce pregatiti de Paste? Eu am inceput deja listutza de cumparaturi. Anul asta e primul an cand facem Pastele acasa la noi. Vor veni si parintii asa ca ma gandeam la ce sa pregatesc. Ma bate gandul sa fac o pasca da nu am mai facut niciodata. Am gasit o reteta pe intenet, nu pare complicat. Da trebuie sa imi iau o tava speciala? Nu pot face in cea de tarta? De fapt cred ca nu, ca aia nu e foarte inalta.
Astept propuneri si retete .

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput