*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)
Raspunsuri - Pagina 22

lilky spune:
Am reusit sa ma programez,
Am intalnire pe data de 6 Aprilie la ora 10.00 cu ea, abia asteapta mamica sa o vada, sa-i trimita un pupic prin monitor si sa vedem daca s-a intors.
Vad ca s-a trezit si ea de dimineata si e jucausa nevoie mare.
Liliana 33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

sadicutza spune:
Neatza fetele!!!
Ieri am schimbat si noi saptamana. Tot ieri am internat-o pe Andreea in spital cu scarlatina, pe mine nu m-au lasat sa raman cu ea asa ca a ramas mama cu ea. Imi este asa mila de ea, mi se rupe sufletulllll si imi vine sa plang...De la atata agitatie m-au luat si contractiile cu tot cu dureri...dar pana am adormit s-au linistit. Ma si gandeam cum o sa alerge tati intre doua spitale...
.
Acum trebuie sa fac o supitza pt. Andreea dar nu curge apa. UFFFFF, ce saptamana urata.
Va pup, sper ca voi sa stati mai bine decat mine.
sadicutza 31+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

andradap spune:
La multi ani Lauraa si Lauracatu!!!
Sa aveti parte de nasteri usoare si de copilasi sanatosi!!!
Dianalaura ... eu sunt aici si va citesc... in continuare, iar cand mai am ceva de zis interesant o sa mai intervin... Nu vreau sa fie probleme...
PS: Sa-i tineti pumnii azi lui KAY ... ca mergem la eco... si vreau sa-i dea vesti bune... adik niste IR-uri mai mici!!!
Va pup!!! Si acum plec putin sa fac si eu piata!!!
Andrada 32+ cu
Antonio

Madi spune:
Buna dimineata, burtici!
La multi ani pentru Lauraa si Lauracatu!!!!
Sobi parca tu imi spuneai ca ai o colega care se ducea la Dr. Mihalache? Stii ceva, a nascut? Ca eram curioasa cum este doctorita in grija careia a lasat-o pe colega ta...
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

poohy spune:
Neata burtici!
Lauraa & Lauracatu - La multi Ani! Sarcini si nasteri usoare de acum inainte, bebei mancaciosi si cumintei!
Sadicutza, multa sanatate pentru fetita ta si pentru tine! Sa se faca bine repede si sa fiti toti 4 fericiti
Anca 30+
poze
bebelusa

ankaa spune:
Buna dimineata burticute!V-am citit ieri toata ziua,dar n-am apucat sa scriu nimic.De cateva zile ma simt ingrozitor de obosita,nu prea mai pot dormi noaptea.
La multi ani Lauraa si Lauracatu.Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de puiutii vostri.
Felicitari fetelor care au schimbat azi saptamana sau luna,sarcina usoara in continuare
ankaa

ankaa spune:
Buna dimineata burticute!V-am citit ieri toata ziua,dar n-am apucat sa scriu nimic.De cateva zile ma simt ingrozitor de obosita,nu prea mai pot dormi noaptea.
La multi ani Lauraa si Lauracatu.Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de puiutii vostri.
Felicitari fetelor care au schimbat azi saptamana sau luna,sarcina usoara in continuare
ankaa

ankaa spune:
ankaa

ankaa spune:
ankaa

pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
laura, lauracatu sa va dea Dumnezeu multa sanatate atat voua cat si bebeilor si sa aveti parte de tot ce ii mai frumos in viata.
DidiAlex, Pepsi aveti dreptate in ceea a-ti spus, eu la un moment dat nu am mai intrat pe forum ptr ca i-mi era greu sa urmaresc discutii personale si nu aveam ce sa raspund ptr ca nu se cereau sfaturi...am reintrat in momentul in care am vazut ca cineva cere un sfat sau am ceva sa impartasesc si eu ceva fetelor.
dianalaura poate ca ar trebui sa stai mai mult in patut ca picioarele sa aiba timp sa se dezumfle oricum ai zis ca mai ai putin din lucrare..poate dupa ce o termini i-ti iei o pauza de odihna.
sadicutza prin ce siuatie dificila trebuie sa treci si tu, ai grija de tine cat poti de mult.trebuie sa-ti fie greu sa ai puiuta in spital si tu departe de ea..dar gandeste-te si la bebe din burtica, trebuie sa ai grij cu oboseala si contractiile.
alyna24 sa vi cu vesti une de la eco.
dianalaura felicitari ptr saptamana si luna implinita.nr de telef a lui chowpersa nu il stiu.
cristinamaria cred ca atat ajunge ptr internarea in spital.
va pup si revin mai incolo.28+
Riana Alessya
bebelina mea