*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)
Raspunsuri - Pagina 19

pauly spune:
fetle despre ce vaccin vorbiti?ca mie nu mi-a zis nimeni ca ar trebui sa faca vaccin gravidele.28+
Riana Alessya
bebelina mea

lilky spune:
dianaMerci Diana.Se pare ca a mea vrea sa faca economie din moment ce vrea sa ma duc sa-l cumpar singura de la Cantacuzino!
Liliana 33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

lilky spune:
paulyCiteste pagina 12.E vb de antitetanos.
Liliana 33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

dianalaura spune:
din cate au mai povestit si fetele pe aici, cica s-ar fi facut si ceva campanii de vaccinari prin scoli, acum depinde cati ani aveti si daca l-ati facut e valabil 10 ani...dar cum ziceam , mie nu mi s-a mai facut nici un fel de vaccin din clasa 1, pt ca intr-a 8 si intr-a 12 nu a fost nevoie sa mi-l faca, mi-a facut doar injectia aia sa vada daca am anticorpi cred, dar nu vaccin.
diana 30+
STEFAN
asa creste bebe
poze

Pepsi spune:
pauly, asa este draga mea!cu tensiunea eu sint de felul meu hipotensiva, doar gravida am reusit si eu sa am 110/70, deci zic ca si a ta e buna! medicul ce zice?mie mi-o masoara la fiecare control, cum spui si tu e ff importanta in sarcina!
florina, imi pare tare rau ca ai probleme, ai placenta jos inserata?multa sanatate si sa ai vesti bune!
motanel, nu va incurajez ptr ca nu e important cite kg iei, bebe sa fie sanatos, la a doua sarcina imi era tare frica sa nu ma mai ingras ca si la prima, si am tinut putin regim,eram obsedata de kg in plus! ei bine am pierdut sarcina.....acuma ma cintaresc la medic, si doar ca sa vad ca iau in greutate si ca bebe e bine! si hai sa te incurajez, la primul am pus 21kg, cind am ramas cu al doilea dupa 2 ani mai aveam doar 5 kg in plus!(cind am ramas cu primul aveam 65kg la 1.70m, si am reusit in 2 ani sa ajung la 70kg, si asta alaptindu-mi puiul 18 luni)asa ca asta este cu kg, se pun, si se dau apoi jos, cu gimnastica si multa vointa!
andrada, merci mult de felicitari!nici nu stii cit ma bucur ca am ajuns cu bine pina aici!
mari, eu tot un Peg Perego am, sint niste carucioare superbe! usoare, comode ptr copil, costa mai mult dar merita toti banii, si am vazut ca au ptr tripleti si m-am gindit la tine! al meu e rosu cu gri. da, am intrat in luna a saptea, nici tu nu mai ai mult!te pup, a si remediul minune contra constipatiei este laptele de SOIA, l-am recomandat la multe gravide si mamici cu bebei constipati, si de fiecare data a avut efectul dorit! la sarcina cu DOminic am avut mari probleme, acuma deloc, beau lapte de soia in fiecare zi cite o cana si nu am probleme, in schimb am hemoroizi si nu sint de la constipatie!si o sa treaca repede perioada de stat in spital dupa nastere ai sa vezi, ca te vei ocupa de micute si nu vei avea timp sa te gindesti cit e de deprimant spitalul!
alyna, si eu am avut probleme si la prima sarcina si acuma, era vorba de candida din cauza schimbarilor ph-ului si a florei bacteriene, medicul mi-a dat clotrimazol, in 2 zile nu am mai avut nimic, la prima sarcina mi-a reaparut pe parcursul sarcinii, si la fel m-am dat 2 zile si era gata! acuma, sint in aceeasi situatie, mai ales ca am luat antibiotic. cel mai bine poate e sa faci o lama sa vezi exact!
kay, ai mare grija de tine, sanatate multa!
diana, imi pare rau, ai dreptate e si mai greu cind ai un baietel de care trebuie sa ai grija, si eu cind stau al meu baiat tot timpul vrea sa ne jucam! dar am mare noroc ca nu am probleme, imi pare tare rau ca tu ai!
vali5, e super ca-ti vezi azi puiul!
brambushca, si eu am contractii dar fiind nedureroase nu-mi fac griji, ma dor oasele pelvine cind merg, incheieturile toate, dar sint chestii normale la o femeie gravida, nu ai de ce sa te panichezi, merg la servici, conduc, am si un baiat de 2 ani si 10 luni in plus cind m-am plins la medic ca ma doare aia, ca am hemoroizi cit casa ca abia stau citeodata pe scaun, mi-a spus ca da la o a doua sarcina se simt mai puternic si mai repede!
mica, perfecta dreptate ai cu cintarul la copil! te stresezi prea mult! eu, mergeam la medic si-l cintarea acolo la inceput mai des, apoi mai rar, apoi deloc!
didi, banuiam eu ca tu esti cea care a deschis capitolul!
dideip, ce poveste infricosatoare!
o intrebare am si eu, cum se intra pe albumul comun?care e parola?
ma tot visez nascind, natural, ca asa vreau, si frate ce control de mine am, si totul decurge bine si imping cind trebuie si nu dureaza mult......dar e numai un vis!
sarcina usoara in continuare!
Flavia 28+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

mary_lou spune:
Fetelor,referitor la vaccin pot sa va zic ca pe mine m-a sunat dr de familie sa-mi zica sa vin la sfarsitul lunii a 7 a si la sfarsitul lunii a8a pt vaccin.Am intrebat si alte prietene care au nascut si mi-au zis ca si lor la fel le-a facut.Mie mi-a zis ca sunt gratuite,cum sa le platesti,e o stupizenie!!
poze cu noi si bebe
Mary 26
Patrick

Androix spune:
Didi, sa te las singura sa nu te las...
Hai sa zic si eu doua vorbe apropo de ce ai spus tu.
Cu riscul de a scrie a doua oara despre acelasi lucru si a nu primi din partea voastra nici o reactie, insa azi nu stiu ce am avut, am stat toata ziulica pe net, am postat si aici o caruta de mesaje, parca vreau sa-mi scot parleala pentru cat nu am scris. Din cauza acestei dispozitii flu-flu imi asum riscul si de a va supara si de a scrie fara sa fiu bagata in seama.
Asa deci...
Parerea mea este ca se scrie mult despre nimic. Insa asa cum spune si DidiAlex, ar fi chiar culmea sa fie ceva offtopic la un subiect de mamici. Dar ca sa poata fi urmarit subiectul mai usor se pot face cateva mici eforturi din partea celor care scriu. Celel mai la inedmana sunt cele mentionate deja. Mai pe romaneste: cand scrii un rand, in care raspunzi cuiva, ceva, nu conteaza ce, si peste 2 minute iti aduci aminte altceva ce vrei sa spui/intrebi/subliniezi e mai simplu pentru cine citeste sa-ti editezi mesajul daca intre timp nu a mai scris nimeni. Adica e aiurea sa scrii 3-4 mesaje de cate un rand unul dupa altul.
Apoi ar mai fi comunicarea privata pe messenger, pm sau mail pentru cine are de rezolvat probleme care nu intereseaza pe toata lumea.
Si inca una care nu a fost mentionata inca, dar e la fel de importanta zic eu ca si celelalte doua: cand te apuci sa scrii, mai ales cand intrebi ceva, sa citesti din urma ca sa te pui la curent cu ce se discuta. Adik nu zice nimeni sa faci conspect la capitolul precedent daca ti s-a intamplat sanu poti tine pasul dar macar pagina precedenta o poti citi...
O singura rugaminte am daca vreti sa incingem o paruiala pe tema asta pe mine sa nu contati. Dupa cum v-am zis azi am stat toata ziua pe DC, am combatut de nu mai am forta s-o mai fac si acum pe seara
In schimb nu va sfiiti sa va spuneti parerea, in fond si eu asta am facut si nu e neaparat sa mi-o impartasiti pe-a mea.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Georgia

piticasigogosica spune:
Buna burtici
Ce mai faceti????
De cand nu v-am mai citit...sper ca sunteti toate bine si cu burtici din ce in ce mai mari
Eu m-am mai linistit,sotul e deja acasa si am scapat de drumurile la spital.Sper sa se refata cat mai repede si bine.
Burtica mea e mareeee si deja se deformeaza in toate directiile.Baiatul meu e f agitat,ca si mamica lui
In rest inca muncesc si se pare ca pana la Pasti nu scap si dupa inca un pic...
M-au sunt de la Medsana sa ma anunte ca s-a mutat pe 30 eco,deci cu o zi mai tarziu si eu care abia asteptam sa-l vad pe bebe
poze
Iri +30 si Iris