*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)
Raspunsuri - Pagina 18

dideip spune:
Am omis ceva.....in Spitalul Judetean Ilfov o idioata de asistenta sau moasa la dat cu capul de chiuveta(cica din greseala)
Paula33+
poze
poze bebe

DidiAlex spune:
Salutare, salutare...
Mary, ai grija si numara zile NUMAI de stat in pat. Bebelinele tale au nevoie de asta. Cat despre mobila, ah, am uitat ca sunt si neseriosi dar poate se gasesc unuii care isi fac totusi treaba. Ce sa va spun ca am patit-o si noi cu o canapea aici cand am venit. Am fost la un magazin de mobila, Roller (oameni noi in DE nu stiam sa prospectam piata- era alaturi de un Real, cred ca fac parte din acelasi lant), si am vazut o canapea am platit avansul si ne anunta (se trimite o carte postala) ei cand sa venim sa o luam .Spun ca era magazin nu fabrica. si am asteptat 12 saptamani. Cred ca atunci au trimis oamenii sa taie lemnu din padure, sa faca ata pt fatza..asa ca nesimtiti sunt peste tot. Bineinteles ca nu ne-a informat nimeni la cumparare ca ar dura atat. Vroiam sa renuntz la avans..dar chipurile nu se poate...ca a plecat comanda..unde frate..in China??!!!
Poate o sa va consoleze ca si nemtii au putraciunele lor.
Asa ca de atunci cumparam de la IKEA, care sunt mult mai buni si mai seriosi.
Cat despre concediul de maternitate, se tine cond de 2 factori: carnetul de concedii medicale a dr de fam. si cum fac viramentele firma la care sunteti salariat.
- concediul de maternitate, fiind o stare de fapt, nu o boala, se poate lua din data de 1 pana in 30 respectiv 31. Apoi schimba dr luna si va treziti ca numai au foi.
- sunt unele firme care fac viramentele pana in data de 25 cand platesc salariile si, Cm se scad din CAS de plata.
Cam astea sunt cele 2 conditii care va trimit mai devreme/tarziu dupa CM
Bogalina, ai avut si tu o nastere..cred ca ti-a lasat un gust ..nu tocmai bun. Acum ai schimbat dr?
apropo de DR? Dideip, tu ce ai facut cu dr? iti spun ca mai ai timp de actiune-schimbare si nu lasa la voia sortii aceste lucruri?
Androix, imi aduc aminte cand anunta o fata pe forum ca ai nascut! Nu te citeam in timp real, asa cum incepusem sa fac din sept 2005. pe Corap o stiu de la mamici. Deh, nebunii de mamica aspiranta.
Cat despre kg, fiecare are ritmul lui, noi sa fim sanatosi. Totusi cred ca nici tu nu te stresezi prea tare.
Raportez si io un somn mult mai bun decat la bb1 cand eram liliac si la 5 dimineatza verificam cum circula tramvaiul 35.
Acu ma intorc dupa o parte pe alta si nu am treba..mai rau ca R al meu inca se mai trezeste cel putin o data pe noapte si de trezit tot ma trezesc.
Nu ati ghicit..IO sunt cea care a deschis capitolul.
Ah, si mai am o rugaminte, acu fara suparare, pt ca fi mai usor celor care citesc mai rar-adika 1 data pe zi- subiectul, incercati sa va editati mesajele daca ati uitat ceva sau schimbati ID-uri dupa mess pt chestii personale care nu au legatura cu grupul .
Cateodata sar, si vad ca nu numai io si, sunt fete care pierd info utile...cred ca o sa ne vina si un moderator pe cap sa ne spuna ca incarcam server-ul si nu folosim Chat.
Ne mai auzim!

andradap spune:
Didialex... dar cam ce ar trebui sa scriem aici??? Exista undeva niste reguli de postare???
Deja ai bagat frica in mine, care in ultima vreme am fost cam vorbareata!!!
Andrada 32+ cu
Antonio

dianalaura spune:
hai sa va mai scriu si eu cate ceva..desi mai am o gramada de lucru si stefy am vazut ca nu prea mai accepta sa stau mult pe scaun..am observat de cateva zile ca nu mai da din picioare, mai mult se impinge si se foieste, dar in asa hal incat ma doare de-a binelea....Azi am observat ca ma doare (e un fel de a spune) in partea de stanga sus a buricului (chiar langa buric). De fapt e mai sensibila zona la atingere, si parca ma trage ceva....cred ca e intinsa pielea la maximum..dar mi se pare ciudat ca ma doare doar acolo, si nu si in restul partilor din jurul buricului. Vreau sa zic ca m-am masurat si eu...am 107 cm peste burtica....iar cumnata-mea, care naste in aprilie, are doar 95 cm! E adevarat ca ea are cu cel putin 10 cm mai putin ca mine....
Si bineinteles ca au inceput si picioarele sa mi se umfle, daca aproape toata ziua am stat pe scaun la calculator....acum mai scriu un pic si ma pun in pat, cu perna sub picioare..si cu andrelele la mana . Didialex, sincer, eu ma gandeam ca ai fost tu cu deschiderea capitolului, multumim, dar erau fetele deja la pagina 6 cand am intrat eu si deja nu mai era subiectul la ordinea zilei
.
Am, da, fetele care ziceau ca le e greu sa respire, e normal, e bebe care apasa pe organe...cand se va apropia momentul nasterii si se va lasa bebe-ul mai jos, atunci o sa puteti rasufla mai usor!
diana 30+
STEFAN
asa creste bebe
poze

DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by andradap
Didialex... dar cam ce ar trebui sa scriem aici??? Exista undeva niste reguli de postare???
Deja ai bagat frica in mine, care in ultima vreme am fost cam vorbareata!!!
Andrada32+ cu
Antonio
Ah, mai Andrada, NU, evident ca nu exista subiect off topic pe unu de mamici

Daca o sa am timp o sa caut ceva lamuritor prin arhiva, un subiect de genu asta prin care si moderatorii spuneau sa folosim si Mess pt lucruri prea personale care nu privesc decat 2 persoane.
Sper sa nu exista suparici pe aici ca am scris asta

Sobi spune:
Motanel, Poohy, Florentina si Liviana va multumesc pentru sfaturile legate de constipatie. o sa incerc cate un remediu propus de voi pentru 2-3 zile sa vad care da cele mai bune rezultate....
Andreea 25+ Vladut
POZE

lilky spune:
Voi ati facut vaccinul antitetanos, sau alt vaccin pe perioada sarcinii?Ca mie nu mi-a spus nimic doctorul ginecolog.Si cand am fost pe 12 la doctora de familie, m-a intrebat daca vreau sa-l fac, si daca vreau sa merg sa-l cumpar de la Cantacuzino.Dar nu mi-a zis ca e obligatoriu si n-ar trebui sa fie gratuit oricum?
Asadar trebuie facut sau nu?Sa merg sa-l cumpar? Ca mi-e frica sa nu cumva sa reactioneze micuta prost!
Liliana 33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

dianalaura spune:
lilky, mie mi-a zis dr de familie ca trebuie sa imi faca. si chiar a intrebat-o pe asistenta daca mi l-a facut, dar o sa il fac la 32 de sapt, atunci se face. Dar cica are valabilitate pt organism pentru 10 ani, asa ca daca tu stii ca l-ai facut..nu mai trebuie facut. Oricum, e o masura de precautie. Eu din cate stiu nu l-am facut niciodata! Din clasa 1 nu am facut nici un vaccin!
diana 30+
STEFAN
asa creste bebe
poze

lilky spune:
dianalauraTi-l cumperi singura sau e gratuit?O fi prea tarziu la mine?
Liliana 33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

dianalaura spune:
din cate stiu eu e gratuit, pt ca a zis ca ma asteapta la vaccin, dar nu a zis nimic referitor la a-l cumpara eu! Si nu, nu e tarziu pt tine...se face de obicei in sapt 32 ca atunci ai 7 luni incheiate si de atunci incolo poti sa nasti oricand, si e bine sa ai vaccinul facut.
diana 30+
STEFAN
asa creste bebe
poze