*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)
Raspunsuri - Pagina 20

carstea spune:
buna ,fetelor!
am pus si eu o intrebare ceva mai devreme si nu stiu daca a apucat cineva sa-mi raspunda.Care sunt argumentele pro si contra patut de lemn versus metalic imbracat in textil(gen tarc)?

lilky spune:
Uitati-va pe Zone Reality!Nasteri in direct!
Liliana 33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele

kay spune:
burticile !
am ajuns si eu acasa, plecata de la 9 juma... am citit putin ce ati scris in capitolul asta, da sunt prea obosita ca sa ma pot concentra.
va raspund si eu la ce ma pricep si va povestesc pe urma tumultoasele mele zile :
de tensiune, nu va speriati, ca eu sub tratament cu 2 medicamente de scazut tenunea am 14 cu 7, asa ca daca n-am eu preeclampsie la tensiunea asta... eu as da orice pt un 10-11...
tetanos : mi-am facut injectia acum... 2 sapt ca m-am intepat intr-un cui si m-am speriat. iar Tutu a zis ca e ok sa-l fac !
na ca am uitat ce vroiam sa mai raspund... sunt rupta de oboseala...
sa va zic pe scurt ce-am reusit eu in ultimele zile :
ieri am zis sa merg cu Alex sa-si puna geamul la masina pt ca i-au spart-o sambata dimineata pe calea victoriei in fata la B1... si asa am facut. am iesit din bloc si la ultima treapta cred ca creierul meu a refuzat sa mai trimita impuls spre picior si sa-l miste ca m-am impiedicat cu stangu de dreptu si am cazut in maini si genunchiul drept... nu m-a durut foarte tare da mi-a zis alex ca am stat 5 secunde si pe urma am tras aer pe nas si am inceput sa plang... exact ca un copil mic ! ce m-oi fi gandit : am cazut, tre sa ma alinte cineva si pe mine !!! mi-a trecut, da pe seara se umflase si ma durea rau ! acum sunt bine !
cu teniunea si ir-urile stau prost, retin apa ca un burete, obosesc si cand mananc... in rest sunt bine !!!
Sosonica e bine, se misca mereu, azi a scos un picior si nu-l mai tragea inapoi...
incerc samai ctesc o data ce-ati scris si daca mai functiioneaza creierul, mai scriu. daca nu, iertati-ma, ca sunt foarte obosita !!!
ps : mary_lou, ma bucur ca esti bine, mi-au zis fetele ce ai patit !!! multi !!!
va pup si nu cred ca mai scriu ca rebuie sa-i caut lui Alex info despre temele pt maine pt matinal... a, daca e cieva care nu are somn dimineata, de la 7 e matinalul lui alex ! asa ca daca n-aveti somn puteti sa va uitati la grasu meu !!! am 26 sapt, deci am intrat in 27 !!!
si ultima chestie : am un chef de ... da n-am cu cine, ca Alex e plecat de acasa de la 5 jumate dimineata si inca nu s-a intors si a zis ca la 10 jumate crede ca ajunge.iar maine tot la 4 dimineata se scoala ... numai de
n-o sa-i arda !!!
oana25+/26 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara

dianalaura spune:
Androix, Didialex, nu avem cum sa ne suparam! Chiar va multumim pentru sfaturi. E normal ca voi care sunteti membre " cu state vechi" sa stiti mai multe despre ce si cum trebuie abordate subiectele pe forum! Si pana la urma chiar aveti dreptate! Si daca tot sunteti voi mai vechi pe forum, am si eu o intrebare pt voi, poate stiti cum trebuie facut. Dana (chowpersa), cea cu clexanul, zicea vineri parca ca a reusit sa scaneze documentele care atesta starea ei, dar sunt in format pdf si nu reuseste, nu stie cum sa le puna pe forum. Oare ce trebuie facut in acest caz? Nu ar fi deajuns sa fie trimise documentele pe mail administatorului sau unui moderator, poate ca acestia stiu ce trebuie facut, si unde trebuie postat. Si pentru celelalte fete: aveti careva numarul ei de telefon, sa vorbiti cu ea sa mearga undeva la un net si sa trimita documentele, macar pe mailul comun? Din cate am inteles eu nu are net acasa, iar la serviciu nu merge....si daca ar fi pe mailul comun am putea sa le trimitem noi administratorilor acestui site, pentru a-i permite ca subiectul ei sa fie redeschis.
diana 30+
STEFAN
asa creste bebe
poze

pauly spune:
pepsi am sunat-o pe doctora si o zis ca atata timp cat tensiunea se mentine la 110/70 ii foarte bine.
[redkay][/red] ai grija de tine.saracuta de tine prin cate ai trecut...dar trebuie sa mergem inainte.
va pup fetele,
noapte buna28+
Riana Alessya
bebelina mea

monicoasa spune:
Buna burticute,
Am intrat si "noi" sa va mai spunem cate ceva, Dar harnicute mai sunteti, umpleti capitolul......cam repede si mi-e cam greu sa tin pasul cu voi, dar v-am citit sa stiti
"Noi" suntem bine , am intrat in saptamana 32 si burticuta creste (101 cm sapt trecuta)
Sobi despre constipatie pot sa te ajut dar nu stiu cat de mult: eu mananc din luna a 3 a lapte dulce cu cereale, fulgi cam 1,(2) cani pe zi, dar nu mereu si la mine are efect.In fiecare zi am "scaun". Pote incerci
Alyna eu zic sa te duci la doctorul ginecolog sa iti faca un control (cu mancarimea aia)
,Dideip, Alyna Si mie mi-a interzis dr ginecolog de saptamana trecutasi am mai incercat noi asa un pic zilele trecute, dar mi-e cam frica.Nu stiu ce se poate intampla, cu toate ca.......tre sa fim cuminti , mai e un pic.
Diana sanatate si stai linistita ca nu mai e mult pana o sa iti ti puiutul in brate, sa fii cuminte
Dianalaura si eu stau cu socrii si ieri am inceput sa facem planuri pentru aranjarea camerei unde va sta si la mine e la fel .......cu mutari si modificari dar asta e ma supun majoritatii ca sa am un dormitor mai mare(unde acum stau socrii)
Spor la cumparaturi
Lilky,marylou[/red] si mie mi-a zis dr de familie ca tre sa fac 2 vaccinuri , primul in saptamanile 32-34, dar habar nu am desptre ce vaccin e vorba. La al 2 lea tre sa ma duc la dispensarul scolii generale si sa imi iau o fisa cu toate vaccinurile si daca l-am mai facu in ultimii 10 ani scap de al 2 lea . O sa va spun daca le-am facut
Sa aveti o sapt frumoasa si sa fie cuminti
Va si sarcini usoare in continuare
Monicoasa 32 saptamani
monica ghiula

Androix spune:
Diana, eu mi-am zis parerea nu pentru ca as fi mai veche pe forum. Uite, intr-adevar asta e un aspect pe care nu l-am mai mentionat in polologhia mea, asa ca-l mentionez acum: motivul pentru care nu am mai scris este ca nu resusesc sa va citesc. Se scriu multe mesaje unul dupa altul total aiurea iti trebuie mult antrenament si multa vointa ca sa reusesti sa parcurgi toate paginile. Si tocmai ca sunt veche si destul de activa pe arpoape tot forumul uite ca nu reusesc sa tin pasul.
In ceea ce priveste ce ai intrebat, nu stiu cum se procedeaza. intra pe forumul de ajutor umanitar si acolo undeva trebuie sa existe un subiect sticky cu pasii care trebuie urmati pentru a putea incepe o campanie umanitara. Nu cred ca pdf-urile trebuie puse pe forum, ci trebuie trimise la un moderator sau la admin.
Stai ca intru eu sa caut si-ti dau linkul exact. Uite am gasit aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62798
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Georgia

Pepsi spune:
androix, eu din cauza ca lucrez si mai este si decalajul de 7 ore intre mine si voi, am renuntat sa mai cred ca pot tine pasul! si sincera sa fiu nici nu mai citesc din urma ca nu am timp!dar cum spui si tu citeva pagini in urma tot citesc. acuma ce spui tu cu editarea mesajelor si ce spune si didi, ai perfecta dreptate,la un subiect la care sint eu una din fete a si fost atentionata de moderatori si nu era asa de rau ca si aici! nu este nici un concurs la cite pagini ajungem la sfirsitul odiseii ci sa ajungem cu bine si sa schimbam info de care avem nevoie! e drept ca unele mesaje care privesc numai unele persoane chiar pot fi date pe telefon sau pe mesenger!e bine ca se discuta asta ca poate unele fete nici nu stiu ce e aia edit, si cum se face, sigur nu e rea intentie!
carstea, scuze dar nu am vazut intrebarea ta, dar iti raspund acuma, tarcul nu e la fel de bun ptr coloana bebeului din cauza ca salteaua din el e tare subtire si nu ofera sustinere! e bun daca calatoriti, dar patul de lemn(plastic) cu saltea e cea mai buna optiune ptr copil!
pauly, ma bucur ptr tine, ai vazut ca e bine!
si eu se pare ca sint mai activa azi ca sefa e in concediu si colega la un curs, dar de miine iar nu voi mai putea sa va urmaresc decit din cind in cind!
Flavia 28+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie