Cum s-a ingrasat Mihaela Tatu?
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Draga Tzuni, vorbeam (si am accentuat) pe reclama facuta prin toate revistele in legatura cu reteta ei miraculoasa. Care a fost, pana la urma un mare fas, cu scopul de a mai scoate niste bani de la naive.
Iar in legatura cu lasatul de fumat, asta-i mit. Te ingrasi ca mananci nu ca fumezi sau nu.
Ai dreptate cu mit-ul. S-a lasat de fumat si probabil ca inlocuieste tigarile cu ceva de rontzait.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
april spune:
Ideea e ca minim 7 luni sa ai un anumit tip de alimentatie, cel cu care ai slabit, pentru ca organismul sa aiba timp sa isi modifice metabolismul. De aceea curele de slabire "fulger" sunt o pacoste, mai mult pui pe tine decat ai dat jos, deoarece daca revii la alimentatia de dinaintea curei organismul acumuleaza si pierderile inregistrate in tipul curei de slabire.
mira_m spune:
Bine ca s-a ingrasat, impostoarea. I-am comandat "miraculosul regim" si bineinteles ca am luat teapa.
Ulterior am reusit sa slabesc dupa capul meu, in doar jumatate de an.
Asa ca, Mihaela, la mai multe kilograme! Poate daca face comanda, ii voi da regimul meu......
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
Criss75 spune:
La prima emisiune in noul format, a fost invitata si Monica Tatoiu si primul lucru pe care l-a spus a fost "Mihaela, Mihaela ce s-a intamplat cu tine?"
Ea a recunoscut spasita ca s-a ingrasat si a promis solemn ca va incepe sa tina regim si ca la fiecare emisiune va spune cat a slabit. De atunci au trecut doua saptamani, inca duminica aceasta nu s-a vazut vreo schimbare.
Sigur ca dupa un regim fulger dupa care a slabit destul de mult, vreo 20 kg, trebuia sa fie atenta in continuare la ce mananca.
Culmea e ca se imbraca si cu haine mulate pe corp si ii ies in evidenta toti colaceii
.
Sigur, e usor sa criticam dar ea intre timp din cate stiu, s-a si imbolnavit, are o problema cu genunchii si probabil nici miscare nu mai poate sa faca.
andicu spune:
Va spun si eu ce stiu de acum un an si mai bine:
Dieta minune a Mihaelei Tatu si a lui Teo se numea o clinica de chirurgie estetica si respectiv, cateva operatii de liposuctie de caciula...asta o stiu sigur de la unchiu-meu care era medic acolo!
asa ca, abureala cu dietele e pt noi, fraierele care inghitim chestiile astea si avem/sau nu bani de aruncat pe fereastra( si mama era una din ele, abia am convins-o s sa nu dea bani pe porcaria aia de dieta!
).
Andicu
23+
Filip Cristian Poze cu burtica
april spune:
Adevarul e ca poti slabi si cu diete (va spun din proprie experienta) insa nu in 7 zile, 10 sau 20. Ci in mult mai mult. Si totul e sa-ti schimbi modul de alimentatie, care sincer, nu e chiar asa de usor. Asta inseamna sa respecti cateva reguli de alimentatie muuuult timp, daca se poate pt totdeauna.
Si fara sport.....ca-s o lenesa...
giulia71 spune:
Mie mi-a placut de Daniela Ghiorfi (cum s-o scrie scuze) care le-a dat pe toate in vileag intr-o emisiune, era acu un an si le spunea reporterilor "ce dieta a tinut mai Y sau X ca si-au pus toti inele,baloane gastrice sau lap-band.
A dat in ei de nu s-a vazut
!
mami de Calin rasfatzat:)
mihaelamicka spune:
Da tin minte si eu super reclama facuta in jurul slabirii Mihaelei Tatu..
E jenant cum reviste respectabile publicau mizeria aia de reclama la produsele alcelae de slabit... care de fapt erau o tzeapa veritabila.
Eu am reusit sa dau jos mancand mai putin si facnd miscare mai multa...
Povestea aia conform careia : Nu e bine sa te infometezi... daca te infometezi organismul face si drege... si tu ai sa redevii cum ai fost... e un mare kakakaka...
Acuma sincer nimeni nu poate sa imi zica ca daca manc pana nu mai pot chiar daca e dieta disociata sau cine stie ce naiba altceva... slabesc...
grreutate iei atunci cand manci mult... chiar daca ti cura sau nu... daca organismului nu ii e foame putin... si nu e pus u pic la treaba... nu va slabi in vecii vecilor...
Asta e parerea mea....
Nimeni nu pate sa imi zica ca daca azi in loc sa manc 3 portii de ciorba de varza sau 5 sau nu stiu ce alta chestie aiurea care are putine calorii (si manci 100 de portii) eu am mancat 2 oua ochiuri.... ma ingras cu 1 kil
daca am mancat o inghititura din ceva "interzis" gata ai pus un kil...
Aberatii cu dracu sa pui un kil daca inghititura ta de mancare "interzisa" sau cele 2 ouchiuri ale mele... au 125 de grame.... de unde naiba sa pui un kil din 125 de grame...
fizic e imposibil.... deci nu comentam...
eu manc ceea ce imi place dar cu masura... si fac sport... si ma simt excelent
Acum fiecare face alegerile proprii... dar trebe sa aveti grija ce alegeti...
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by mira_m
Bine ca s-a ingrasat, impostoarea. I-am comandat "miraculosul regim" si bineinteles ca am luat teapa.
Ulterior am reusit sa slabesc dupa capul meu, in doar jumatate de an.
Asa ca, Mihaela, la mai multe kilograme! Poate daca face comanda, ii voi da regimul meu......
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
Mira, mi-a placut postarea ta,
!
kriss79 spune:
Nu mai tin minte unde am citit de curand..ca ea e cea care il intretine pe iubit, el stand acasa si gatind pentru ea![]()
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
8+