Cum s-a ingrasat Mihaela Tatu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mihaelamika, de acord cu tine. Eu tot asa am slabit dupa cele 2 nasteri.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

waw! ce curioasa m-ati facut! cum o fi aratand femeia asta acum???
astept cu interes o poza cu grasa [:D}

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Mariana Tache,
MT arata ca "dracu" sa-mi fie scuzata expresia nu pot sa cred ce mult s-a ingrasat e cat o purcica nu mai are nici o forma si in permanenta isi tinea in timpul emisiunii desfasuratorul in zona taliei sa nu se vada rotocoalele de grasime.

Am auzit ca ar fi avut ceva pb. de sanatate ,o operatie (nus exact), sa fie oare asta cauza ingrasarii ei sau au "blestemat-o " cele care au luat teapa cu dieta ei fantoma.

Sorana 20 dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor!

Mihaelamicka sunt complet de acord cu ceea ce ai spus. Nu te-ngrasi oricum.
Nici eu nu sunt de acord cu dietele care iti interzic anumite alimente. Si ca te-ngrasi "un kil" daca te-atingi de ele. Te-ngrasi ca mananci ca sparta.
Cu portiute mici, mancat putin, cu masura, miscare cat de multa sa vezi ce se duc kilogramele... Cand nu ti-e foame, nu manca. Si infometarea daca nu te deranjeaza... poti sa-i rezisti.
Ma apuca toti nervii cand aud de tot felul de diete. Si cand le mai si comercializeaza... Niste tzepe!! Aviz amatorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicka spune:

No fetelor va rog sa le spuneti asta si celor de pe lista de disctii legat de Nenea Montagnac... ca ele sunt convise ca numai cu ce zice el slabesti...

eu zic ca e efectul placebo... dar ma rog poate ca eu sunt anorexica (dupa cum am fost numita din cauza ca nu pot manca cat manca ele) si nu stiu ce vorbesc....

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mihaela, nu te supara, dar nu stiu ce ai cu noi, cele care tinem dieta Montignac. Cum am scris la subiectul nostru, eu am avut 90 de kg (dupa nastere) si am 67 in momentul de fata. Le-am dat jos numai cu metoda asta si crede-ma, am incercat si varianta cu mancat putin. Nu stiu unde ti se pare tie mult o conserva de peste. Daca tu rezisti 6 ore doar cu o jumate de cutie, treaba ta. Dar nu e cazul sa incerci sa ne convingi pe noi ca nu facem bine ceea ce facem. Sunt de acord ca sportul te modeleaza, dar nu spune ca nu slabim mancand mult.
Daca ar fi vorba de efectul Placebo ar trebui sa fim toate niste silfide.

P.S. Chiar nu mancam mult.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Andreea-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andreea, le dadeai jos si daca te infometai, draga!
Mihaela, iti doresc sa nu ajungi sa traiesti dupa 2-3 reprize de infometare d-asta vreun efect yo-yo si sa nu mai intelegi de ce mananci un dumicat pe post de pranz si te faci cat tancu'!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Androix, ai dreptate. Mergea o infometare! Dar vorba, ta nu stiu cat m-ar fi tinut slabitul asta! In plus, parca nu mai am chef de lesinuri prin metrou. Am tinut candva si dieta daneza, in care nu prea mananci cine stie ce, si mi-am pierdut cunostinta 10 minute in metrou. Bine, era si aglomerat, dar nu era prima oara cand mergeam intr-un metrou aglomerat.

Deci, subiectul e cum s-a ingrasat Mihaela Tatu. E clar, ca datorita prietenului care sta acasa si-o asteapta cu bunatati!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput