Cum s-a ingrasat Mihaela Tatu?

Cum s-a ingrasat Mihaela Tatu? | Autor: Anca Wish

Link direct la acest mesaj

Acum un an, cred, pe DC existau multe subiecte in care ne intrebam cum a reusit sa slabeasca Mihaela Tatu.

Revistele erau pline cu poze ale doamnei silfide care povestea cum a reusit ea sa slabeasca si lauda "reteta" ei miraculoasa care nu numai ca o ajutase sa slabeasca, dar nici nu avea sa se mai ingrasa.
Daca vroiam "reteta" trebuia sa trimitem banuti (cam multi, daca-mi amintesc bine) si primeam inapoi sfaturi si niste seminte.

Cel mai bun exemplu, ca aceste "miracole" sunt niste tzepe si aviz amatorilor pe mai departe.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Chiar zilele trecute am vazut-o la tv, si ma gandeam oare unde am citit despre ea ca a slabit... saraca acum chiar a devenit de 3 ori femeie... chiar si la masuri si kg

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K
acum chiar a devenit de 3 ori femeie... chiar si la masuri si kg

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Bine zis, Gabi!
Pai sa mai tina o data dieta aceea minune .

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

n-are nimeni niste poze recente cu ea?
m-ati facut curioasa...oricum eu nici slaba nu o stiu

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

M-am uitat pe site-ul postului "Acasa" si am gasit poze doar cu ea slaba. Probabil ca acum nu mai incape in nicio poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

La fel si Monica Anghel...slabise spectaculos, a vorbit pe toate posturile tv cum a slabit ea, si acu parca e si mai "multa"... offff.Mi-e mila de ele, si de mine, ca si eu ma stradui..

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ce sa spun?!?! Pesemne ca voi toate sunteti niste zane...60-90-60...care daca ati incercat vreodata sa slabiti, nu v-ati mai ingrasat in veci!

Hai sa radem de altii, nu?

MT s-a lasat de fumat si de-asta a pus kilogramele!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Tzuni, esti foarte simpatica 90-60-90 mi-as mai putea imagina cum este, dar 60-90-60...cam greu.
P.S. Stiu ca a fost din cauza grabei, dar nu m-am putut abtine

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by lilianasoare

Tzuni, esti foarte simpatica 90-60-90 mi-as mai putea imagina cum este, dar 60-90-60...cam greu.
P.S. Stiu ca a fost din cauza grabei, dar nu m-am putut abtine

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

da, de la graba a fost....

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Draga Tzuni, vorbeam (si am accentuat) pe reclama facuta prin toate revistele in legatura cu reteta ei miraculoasa. Care a fost, pana la urma un mare fas, cu scopul de a mai scoate niste bani de la naive.

Iar in legatura cu lasatul de fumat, asta-i mit. Te ingrasi ca mananci nu ca fumezi sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna, tuturor!

Eram sigura ca o sa deschida cineva subiectul asta.
Spun doar ca sunt dezamagita de tromboanele Mihaelei Tatu. A facut atata tevatura cu slabitul ei si dieta-minune. Rezultatele dietei sunt cam dezastruoase in ceea ce o priveste.

Sincera sa fiu m-am ingrozit cand am vazut-o recent la TV. Nu-mi venea sa cred...ce-a fost si ce-a ajuns.
Eu chiar nu rad de situatia in care a ajuns. Pacat ca n-a avut grija in continuare de imaginea ei, daca pot sa spun asa. Ca si vedeta de televiziune...chiar nu ma asteptam. Abia mai incape in cadru.

Mergi la inceput