Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am vazut si eu site-ul de la bucurii e super fain
mi-a placut tare mult,cred ca noi nu o sa mai facem nimicpacat

A_deju-ii place la gagici de mic

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

noi am luat de la miniblu, tot in jur de 1 milion, dar nu e fix, sulurile laterale sunt prevazute cu arici, ca sa se ajusteze in functie de dimensiunile copilului

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by panaa

offf, ana refuza mancarea!!!!
azi abia a mancat 290 ml adunati de la trei mese.....sper sa fie ceva trecator.....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

...cite kg are?...a luat bine in greutate?

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

acum nu stiu cat mai are......pe 4.03.2007 am cantarit-o si avea 6.500 gr....dar avea si niste falci.....de nu i se mai vedea nasul dintr-o parte.......acum, mi se pare slabuta.....ce-i drept, tot ma cocoseaza......en fin, maine se va elucida misterul.....mergem la vaccin.....

apropo, daca ma poate "ajuta" cineva care a facut la bebe vaccinul de 4 luni infarix ipv+hib.....

poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

am primit o chestie ciudata, un pm, dar nu imi aparea cine l-a trimis, sau nu am vazut eu, si mai interesant e ca nu imi apare nici in inbox. era ceva de genul:,cred ca te intereseaza. mergi la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96807'.
am mers si e prima pagina de la capitolul trecut al fulguletilor. oi fi eu mai batuta in cap, dar daca l-a trimis cineva dintre noi, astept si instructiuni sa pricep la ce se face referire. pe bune daca stiu cine la ce se refera, mai ales ca nu era nici o discutie mai mult sau mai putin in contradictoriu pe pagina respectiva, nici lamuriri, asa ca imi pare rau, m-am straduit, mai astept pm-uri cu instructiuni.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

la 4 luni stiu ca se face penta. ce spui tu seamana a vaccin de 2 luni, cand nu am facut hexa pt ca nu am gasit, si am inlocuit cu penta + engerix. sper sa vorbim de aceleasi lucruri.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

mi-a placut tare mult,cred ca noi nu o sa mai facem nimicpacat

Uite ce am scris pe pagina 5-a ,dar nu se vede bine...,daca sinteti de acord...,eu vreau sa incerc...,deci dati-va cu parerea...

"apropo de proiecte la comun...,eu zic ca o-r sa iasa...,eu ,una as fi de acord sa incerc sa fac ceva...,asa cum ma pricep...,ceva de genul prima pagina de la "bucurii",asa cum isi doreste si ALEXANDRA...,si sincer nu cred ca mai are cineva puterea sa o ia de la capat cu toate discutiile...,asa cum s-a intimplat...,sper!!!...personal ,nu ma sperii de nimic...,daca vreti sa aruncati cu rosii...,n-aveti decit...,eu va spun doar ca am scut.....si sa va fereasca sfintul sa ma nimeriti cu vreo rosie...,ca v-ati arssssss,hmmmm?...,ce ziceti?...,va bagati?Haideti sa incercam sa fim cum eram odata...,sa dam dovada de maturitate..."

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dandusa: vreau si eu pozele de azi din parc...pleaseee...de fapt si pe cele de data trecuta.Vreau sa vada mai tarziu Darius cu ce fete frumoase umbla de mic...
a_deju:Ai uitat sa specifici k toate mamicile parca sunt liceence, cu exceptia mea, te rog.... Ce bine ar fi fost k la 31 de ani sa mai par o liceeanca...
Si apoi tu ai noroc k iti vin pantalonii lui Mihai.... eu tb sa imi cumpar k doar o singura pereche de pantaloni( cu care cred k de-acum te-ai obisnuit ) imi mai vin.... deci vezi si partea buna a lucrurilor... (economie frate...)
luciaro: nu ziceai k azi vii si tu in parc? unde ai fostk n-ai mai aparut?

asaa..tot cautand eu un baby phone la mica publictate, am gasit DVD-ul copiilor si mi s-a parut tare interesant. nu ii fac reclama, ci doar m-am gandit sa vi-l arat k sa stiti de existenta lui. costa 39 lei

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by panaa

acum nu stiu cat mai are......pe 4.03.2007 am cantarit-o si avea 6.500 gr....dar avea si niste falci.....de nu i se mai vedea nasul dintr-o parte.......acum, mi se pare slabuta.....ce-i drept, tot ma cocoseaza......en fin, maine se va elucida misterul.....mergem la vaccin.....

...pai luase bine...,pina pe 4.03...,noi sintem in urma tare...,chair azi am mai pus-o pe cintarul meu si imi arata 6150g...,asa ca...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by chris80

la 4 luni stiu ca se face penta. ce spui tu seamana a vaccin de 2 luni, cand nu am facut hexa pt ca nu am gasit, si am inlocuit cu penta + engerix. sper sa vorbim de aceleasi lucruri.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

noi, la 2 luni am facut INFARIX HEXA, vaccin care se mai face la 6 luni....iar dr.pediatra ne-a zis ca daca am inceput cu infarix....facem toata schema INFARIX...asa ca la 4 luni urmeaza INFARIX IPV+HIB......bine, ca asistenta ei cand am sunat sa fac programarea pt consultatie + vaccin mi-a zis sa iau PENTAXIM.....cica este la fel de bun...dar daca am inceput pe un drum...de ce sa nu il tin?!?!?!??!

poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Marinelaf felicitari micutului crestin
Panaa succes la vaccin!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput