Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
a_deju spune:
quote:
Originally posted by miki04
Wow dandusa ce mamica bine esti!!!!!!!!!!!
Foarte frumoase pozele .
MihaelaStefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
offf, toate-s mamici bine, arata de parca ar fi liceence si au iesit in pauza sa impinga carucioarele cu fratii si surioarele mai mici..... numa' eu sfidez gravitatia, cu ditamai ass-ul.. singura mea bucurie e cand reusesc sa mai incap in cate-o alta pereche de blugi..de-ai lui mihai din pacate.. in ai mei, nicio sansa.. dar ii mai scot de la naftalina sa ma uit la ei cu lacrimi in ochi si sa suspin "ce-am fost si ce-am ajuns" .. sau ma rog, se aplica si aia "am plecat vaca, si m-am intors bou", ca tot is blugi barbatesti :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
a_deju spune:
luciaro, intrebai parca de tetina pt suc... merge si tetina normala, daca nu-i bagi pulpa, dar e mai bine sa fie tetina nr. 2(sau 6 luni+), adica nu din aia din care sa curga o picatura pe minut, ca se enerveaza copilu'.. daca e pt suc cu pulpa, sau cereale la biberon, trebuie tetina cu gaura mai larga, sau cu mai multe gauri - am inteles ca cei de la nuk au tetina speciala pt solide... sau daca deja bebe e mai marisor (asta in ideea ca banuiesc ca nu incepi cu serban de maine, doar te documentezi) poti sa incerci cu tetina de formare (adica tuguiul ala mai moale, ca la cana cu mot), ca pe-acolo sigur trage si suc si pulpa (noi am incercat, n-au fost probleme, doar ca ne curge sucu' pe langa bot pana-n chiloti - ai lui si-ai mei :)) )
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by desiree
of cum ma ghicesti tu pe mine ca sunt suparici !Da, sunt suparici
[quote]
...inca mai esti suparici?...de ce?,pooopam sa nu mai fii...
...apropo de proiecte la comun...,eu zic ca o-r sa iasa...,eu ,una as fi de acord sa incerc sa fac ceva...,asa cum ma pricep...,ceva de genul prima pagina de la "bucurii",asa cum isi doreste si ALEXANDRA...,si sincer nu cred ca mai are cineva puterea sa o ia de la capat cu toate discutiile...,asa cum s-a intimplat...,sper!!!...personal ,nu ma sperii de nimic...,daca vreti sa aruncati cu rosii...,n-aveti decit...,eu va spun doar ca am scut...
...si sa va fereasca sfintul sa ma nimeriti cu vreo rosie...,ca v-ati arssssss
,hmmmm?...,ce ziceti?...,va bagati?
Haideti sa incercam sa fim cum eram odata...,sa dam dovada de maturitate...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

editez ca a scris aiurea...,dar sper sa vedeti toate,fetele...
bamboletta spune:
Dandusa-
frumoase pozele de la constanta
fete frumoase 
Laura13-
wow felicitati pt intoarcere
baiat mare de acuma ![]()

Chris80-
interesant ![]()
Marinelaf-felicitari pt botez
sa va traiasca 
Yagmur-
am fost la plimbare ![]()
vin si eu sa-ti fac un masaj sa treaca spatele
multi 
A_deju-dar si tu esti mamica bine si frumoasa
ca incapi in blugii lui tata motan e altceva ![]()

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Donia spune:
Tot pe fuga da' mai viu.
Vreau sa va arat ce am cumparat azi, www.walmart.com/catalog/product.do?dest=9999999997&product_id=4645524&sourceid=1500000000000000294750" target="_blank">sleep positioner. E pentru ca bebelusii sa nu se poata intoarce in somn de pe o parte pe alta si sa ramana cu nasul in saltea.
Uitati-va prin magazine ca sigur se gaseste si in Romania.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
panaa spune:
offf, ana refuza mancarea!!!!

azi abia a mancat 290 ml adunati de la trei mese.....sper sa fie ceva trecator.....
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Donia
Tot pe fuga da' mai viu.
Vreau sa va arat ce am cumparat azi, www.walmart.com/catalog/product.do?dest=9999999997&product_id=4645524&sourceid=1500000000000000294750" target="_blank">sleep positioner. E pentru ca bebelusii sa nu se poata intoarce in somn de pe o parte pe alta si sa ramana cu nasul in saltea.
Uitati-va prin magazine ca sigur se gaseste si in Romania.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
se gaseste... chicco are sigur, e vreo 90 ron, si am mai vazut si mai ieftine, pe siteurile pt bebei, dar nu mai stiu exact pe care...
POZE
site fulguleti
a_deju spune:
bambo.. pupa mama, multam fain de apreciere, da' la mine faza cu tipa misto din oglinda nu merge.... azi am iesit la plimbare bine-mersi, si-abia afara mi-am dat seama ca-mi uitasem motul de breton prins in clama.... o imagine minunata.. si ma mai intreb de ce urla motanu' la plimbare.. pai deschide ochii si ma vede, de-aia :))) normal ca daca-l ia dandusa in brate, lugu lugu, da de doua ori din gene, si adoarme, cred si eu, ca-i bine cand iti cauta in coarne gagici bune :))
POZE
site fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by panaa
offf, ana refuza mancarea!!!!
azi abia a mancat 290 ml adunati de la trei mese.....sper sa fie ceva trecator.....
Mirela![]()
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
...cite kg are?...a luat bine in greutate?
Virsta
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
bambo.. pupa mama, multam fain de apreciere, da' la mine faza cu tipa misto din oglinda nu merge.... azi am iesit la plimbare bine-mersi, si-abia afara mi-am dat seama ca-mi uitasem motul de breton prins in clama.... o imagine minunata.. si ma mai intreb de ce urla motanu' la plimbare.. pai deschide ochii si ma vede, de-aia :))) normal ca daca-l ia dandusa in brate, lugu lugu, da de doua ori din gene, si adoarme, cred si eu, ca-i bine cand iti cauta in coarne gagici bune :))
POZE
site fulguleti
...hai ma ca nu-i chiar asa...,las' ca pin' la vara sa vezi tu ce-o sa te mai imbraci cu blugii tai...,de miine te apuci de bicla,nu?
...,pai vezi?...sa vezi atunci ce gambe face fata de-o sa eclipseze toata plaja...aaaa,mai zi ceva,na'...Virsta

...si sa va fereasca sfintul sa ma nimeriti cu vreo rosie...,ca v-ati arssssss
,hmmmm?...,ce ziceti?...,va bagati?
Haideti sa incercam sa fim cum eram odata...,sa dam dovada de maturitate...