Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
desiree spune:
Buna seara
ASIZA SI YAGMUR SA VA TRAIASCA PUISORII SI SA VA BUCURATI DE EI !!!
ASIZA, of cum ma ghicesti tu pe mine ca sunt suparici !
Da, sunt suparici si cred ca stii si de ce daca tot ai zis, ideea e ca toate aceste mici frecusuri intre noi au darul sa ne instraineze de ceea ce am fost odata pe vremea odiseei !!! Acum suntem in formatie noua , trebuie sa incetez sa mai oftez dupa trecut dar asta nu inseamna ca trebuie sa accept ce mi se canta pe aici...sa imi spun parerea pana la ora 24, sa postez pe preferinte,sa nu tin cont de nici o legatura sufleteasca intre noi pentru ca ea de fapt nu exista, etc..Eu nu am avut cum sa raspund pana la ora 24 si prin urmare mi-am tinut gura si mi-o tin in continuare pt ca vad ca pe aici totul e ok si nu vreau sa stric buna dispozitie si oricum mi-as spune-o degeaba dupa cum am vazut ca ultima postare a lui Dolores nu a fost luata in seama decat de la pasajul in care vorbea de moartea unei fiinte dragi ! In fine...
Noi am avut o perioada de somn haotic, mancat haotic, urlat degeaba ! Pe scurt programul nostru arata cam asa: somn 5 minute, urlat, tzatza...plimbat prin casa, urlat, somn 10 minute...urlat..tzatza..cred ca a atins si 12 mese pe zi..nu stiu ce a avut dar m-a secatuit de puteri bebelache zilele astea ! Acum de o zi s-a mai linistit doarme bine dar si-a reintrodus o masa de noapte cea de la ora 2 dimineata cand e somnul cel mai dulce ! Prin urmare, sper sa nu ne pasca si pe noi in curand laptele praf sau cerealele..caci deja stau cu comprese reci pe sani !
Colac peste pupaza. am patit si eu ca Laura. mi s-a infectat o unghie de la picior si mai am putin si stau, intr-unul singur ca barza ! De iesit afara nici nu se pune problema !Maine ma duc sa ma curete chirurgical ! Laura mami, tu cum ai scapat !
Pe scurt, super zile am avut si sincer am tras de mine sa vin sa va scriu!
Observ ca Angi a plecat de la noi ! Imi pare foarte rau, ea a mai gresit da nu era fata rea, tot ce a facut a facut din suflet, sunt convinsa de asta! NU e cazul sa ne mai gandim la proiecte comune pentru ca n-o sa iasa !
Dandusa 
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Laura13 spune:
salutari mamici!
tot pe fuga... bebe, papa pt noi... etc
raportam: PRIMA INTOARCERE PE BURTICA.... SI A DOUA!!!! era sa cada de pe masa de infasat cu ocazia asta
.... asa ca de acum atentie triplata!!!!!
desiree eu m-am stors singura cat am putut si am pus gheata cam din 2 in 2 ore. imi pare rau ca ai probleme!
fug ca s-a trezit si plange tare
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
doradora spune:
naspa: am concluzionat ca pisi se distreaza mai bine singura decat cu noi!
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
ank999 spune:
Dandusa multumim pt aprecieri!
Desiree multa sanatate si nu mai fi suparici.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez
marinelaf spune:
Nu am reusit sa citesc decit pe sarite asa ca o sa mai intru mai pe seara daca ma lasa puiutii.
Am intrat sa va spun ca am facut si noi ieri botezul, eu am fost destul de stresata ca Rares mai era inca racit si as fi preferat sa nu-l scufunde in apa dar popa l-a asigurat pe sotul meu ca "va fi bine".
Rares a fost foarte cuminte, nu a plins deloc ba chiar la un moment dat gingurea cu popa, in schimb dupa ce am venit acasa a fost tare nelinistit si astazi la fel, a dormit si foarte putin.
Nu am iesit afara ca a batut vintul foarte tare azi la Oradea pina seara. Poate si din cauza asta sa fie asa nelinistit, plus ca il doare burtica, se pare ca iar avem parte de o portie de colici.
Revin dupa ce ma mai documentez ca am de recuperat destul de mult si din capitolul trecut.
miki04 spune:
Wow dandusa ce mamica bine esti!!!!!!!!!!!
Foarte frumoase pozele .
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by chris80
naspa: am concluzionat ca pisi se distreaza mai bine singura decat cu noi!
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri

.. cu amanunte te rog 

Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Yagmur spune:
Luchitza multumeste frumos pentru urarile de La Multi Ani si ofera multe 

la Ruxandra, Miki, A_deju, Danutz, Roxana, Luciaro, Roxanica (si avem si salata de vinete azi in frigi - noroc ca vin prietenii sa ne gateasca 

), Ank, Dianocica, Alexandra, Donia, Gina, Dandusa, Bambo, Marinelaf, Desiree (pe unde ai umblat pana acuma)
Laura, felicitari pentru intoarcere...
Marinelaf, sa-ti traiasca micul crestin
Tema zilei: vreau sa-mi spuna mami dar lui "ta-su" daca il va cunoaste sa-i spuna pe nume...
As sta sa mai scriu dar ma simt ca naiba: m-a pocnit CM-ul si pe deasupra am si un junghi muscular la spate de abia ma misc.. nici nu stiu cum o sa-i fac baitza lui luca.... azi abia m-am miscat.. am nevoie de un masaj (mersi asiza ca mi-ai facut azi masaj)...
Altfel, nimic nou in viatza noastra.... incerc sa ma bucur cat mai pot de timpul petrecut cu el... mai avem doar o luna si un pic si apoi o sa-l vad doar seara....
Va pupam dulce... si ne este dor de voi...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
panaa spune:

TUTUROR SARBATORITILOR!!!! LA CAT MAI MULTE!!!!!...luni...
dolores: condoleante!!! iti inteleg durerea.....tata a murit acum 2 ani juma', dar la mine durerea este la fel de vie ca atunci cand mi s a comunicat ca a .....plecat.....ITI DORESC MULTA PUTERE!!!
roxanica: 
super haioasa...ana are niste flocishori pe cinste, blonzi si muuuulti.....au aparut de curand.......are si in parti, pe labiile mari....nu stiu ce sa mai cred....o fi normal?
miki,anateo, teutz....fetele din ior....noi maine avem programat vaccinul de 4 luni la 3.30 pm.....nu cred ca ne vom vedea....dar in zilele urmatoare?!?!?!?!?
apropo de vaccinul de 4 luni....cine a facut infarix ipv+hib????
referitor la tema zilei eu vreau sa ne zica mami si tati si fara bre,saru'mana sau cu dumneavoastra....
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei